- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Aynı binada oturuyormuşsunuz, sinirinizi çok altüst etmeyecekse çağırabilirsiniz. Bazen unutmasanız da unutmuş, anlasanız da anlamamış gibi davranmak, ele güne karşı sanki sorun yokmuş gibi davranmak gerekir.Kızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Ben eşimin annesiyle konuşmuyorum annemde konuşmak istemiyor ufak bi kırgınlık oldu annem o günden beri evime gelmiyor gercekten annem cok naif bi kadindir kv cok sert uslüpsüz konuşur bu konusmalar annemin tansiyonunu yükseltmiş gözleri dolu bi şekilde eve kendini zor atmış anlayacağınız üzere konuştuğu seyler benim hakkımda.
Bizim kızın doğum günü siz olsanız çağırır mıydınız? Ama kızımla alakası olmayan bi babaanne oğluma ayrı davranıyor kızıma farklı bunu da not düşeyim.
Ben normalde davet etmem kızlar fakat çok merhametli biriyim alt üst oturuyoruz bana yapılanı bi başkasına yapmak belki bu beni düşündürdü dışlanmak yani...
Benim çocuğum yok ama yine de yazmak istedim canım.Kızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Ben eşimin annesiyle konuşmuyorum annemde konuşmak istemiyor ufak bi kırgınlık oldu annem o günden beri evime gelmiyor gercekten annem cok naif bi kadindir kv cok sert uslüpsüz konuşur bu konusmalar annemin tansiyonunu yükseltmiş gözleri dolu bi şekilde eve kendini zor atmış anlayacağınız üzere konuştuğu seyler benim hakkımda.
Bizim kızın doğum günü siz olsanız çağırır mıydınız? Ama kızımla alakası olmayan bi babaanne oğluma ayrı davranıyor kızıma farklı bunu da not düşeyim.
Ben normalde davet etmem kızlar fakat çok merhametli biriyim alt üst oturuyoruz bana yapılanı bi başkasına yapmak belki bu beni düşündürdü dışlanmak yani...
Başınız sağ olsun canım mekani cennet olsunUn kurabiyesi de yaptım büskivi tadında olmuş çok beğendik çayımı da alıp geldim.
Bu ara ani vefat haberleri duyuyorum hayat ne kadar kısa aslında.Allah için neler yapıyoruz nelerden vazgeçiyoruz.
Bunu daha çok düşünüp tefekkür ediyorum kızlar.
Bugün ani vefat haberi aldık şu cuma günü Rabbim rahmet eylesin tüm kullarınaşakır şakır da yağmur yağdı.
Valla canim ben kendim simit yapali disardan hic almiyorum.hatta disarinin simitini cocuklar bile yemiyor. Okadar pratiklestimki yapa yapa 5 dkika sürmüyorOoo simitte yapıyoruz haa
Belkide bu doğumgünü annen ve Kayınvaliden arasındaki buzlarıda eritecek bir sıcaklıkta olucak. çok yakınsınız kayınvalidenle, ayrıyeten annende sana gelmiyormuş neden? senin evin ayrı halbukii dimiii. zaten bu durumda kayınvalideni çağırmasan belkide annende gelmiyecek sence nasıl olur. yine sadece çocuğunun yeni yaşını kutlama modun da olup bir şans daha ver bakalım seninde için de daha rahat olur inan ....Kızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Ben şahsen çağırmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum daKızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Canim ben asla cagirma derdim ama altli ustlu oturunca bi kaldim. Bilmiyorum ama mahvetmezse eğer çağır. Ama yok jes ben kv ye güvenmiyorum diyorsan da kizinin dogum gününü mahvetme.Kızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Swetim sende yakinmisin kv ileBen şahsen çağırmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum da
Hiç sorma tepemdeSwetim sende yakinmisin kv ile
Sizin aranizda ne gecti bilmiyorum ama alt ust zor cagirmamak be yavrumHiç sorma tepemde
Ben et tırnaktan ayrılmaz gibi düşünüyorum bu tip durumlarda mesafeni ve tavrını koy elbette ama tamamiyle dışarda tutamazsın hayır-şer her şeyde görüşmek durumundasınız ben olsam ya her iki tarafı da çağırırdım ya kimseyi çağırmazdımKızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Totosunu kesersin anlatsamSizin aranizda ne gecti bilmiyorum ama alt ust zor cagirmamak be yavrum
Agzima birsey geldi de diyemedim. Neyse saglik olsun canim tasinin inşallah tenefuste hayırlısı ile kurtulur sende.Totosunu kesersin anlatsammesela bi kavgada bana 3 senedir bi çocuk bile doğuramadın dedi. Ki o zaman düşünmüyorduk bile. Ondan sonra koptu bende kayışlar
Aman zaten taşıncaz
Ben daha 5 aylık evliyken görümcem de buna benzer bi laf sokmuştu terbiyesizlerTotosunu kesersin anlatsammesela bi kavgada bana 3 senedir bi çocuk bile doğuramadın dedi. Ki o zaman düşünmüyorduk bile. Ondan sonra koptu bende kayışlar
Aman zaten taşıncaz
Evet geldik canikom. Valla özelin aciline gittik. Pek anlamadı ne olduğunu niye içmiyor ki mamayı falan dedi. Zorla kan testi istedik b12, demir, enfeksiyona bakılsın dedik. Idrarda istedi onu veremedik daha. Arabada bi güzel içti mamayı cadı kız. Diş etleri beyaz normal değil dedi halbuki doktorumuz normal demiştisweetgirlcandy döndünüz mü canim ne dedi doktor
Terbiye olsa zaten böyle bir şeyi düşünmezler bileBen daha 5 aylık evliyken görümcem de buna benzer bi laf sokmuştu terbiyesizler
Totosunu kesersin anlatsammesela bi kavgada bana 3 senedir bi çocuk bile doğuramadın dedi. Ki o zaman düşünmüyorduk bile. Ondan sonra koptu bende kayışlar
Aman zaten taşıncaz
Benim üçlü kaynana grubum hiç böyle laf etmediBen daha 5 aylık evliyken görümcem de buna benzer bi laf sokmuştu terbiyesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?