Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı binada oturuyormuşsunuz, sinirinizi çok altüst etmeyecekse çağırabilirsiniz. Bazen unutmasanız da unutmuş, anlasanız da anlamamış gibi davranmak, ele güne karşı sanki sorun yokmuş gibi davranmak gerekir. Çağırıp surat asmadan mesafeli davranın bence.

Benim çocuğum yok ama yine de yazmak istedim canım.
Ben bu konularda çok sinirleniyorum(kendi eş ailem de böyle olduğu icin). Sonuçta başka bi aileye giriyor iki taraf da.. tatlı dilli olmak zorunda olamıyorsa da nötr olmak zorunda kimse onu çekmek zorunda değil.

Yani şimdi olacak olan su; sen vicdan yapıp cagiracaksin hadi görmezden geleyim idare ediyim diceksin o gelecek hiçbir halt yememiş gibi yepyeni olaylara imza atacak. Yine kırılan sen ve ailen olacaksınız. Sonra niye çağırdım diye pişmanlık..

Ha ama diyosan ben mecbur sabredicem o zaman cagir.. işte böyle şeyler de insanı çok yıpratıyor insanların yaptıkları yanına kar kalıyor.

Bir de kızıma faklı oğluma farklı davranıyor demişsin üslupsuz konusuyor demissin nasıl bu kadar aynı model olabiliyorlar ben de buna aşırı şaşırıyorum

Başınız sağ olsun canım mekani cennet olsun

Belkide bu doğumgünü annen ve Kayınvaliden arasındaki buzlarıda eritecek bir sıcaklıkta olucak. çok yakınsınız kayınvalidenle, ayrıyeten annende sana gelmiyormuş neden? senin evin ayrı halbukii dimiii. zaten bu durumda kayınvalideni çağırmasan belkide annende gelmiyecek sence nasıl olur. yine sadece çocuğunun yeni yaşını kutlama modun da olup bir şans daha ver bakalım seninde için de daha rahat olur inan ....

doğumgününüz ne zaman

Ben şahsen çağırmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum da

Canim ben asla cagirma derdim ama altli ustlu oturunca bi kaldim. Bilmiyorum ama mahvetmezse eğer çağır. Ama yok jes ben kv ye güvenmiyorum diyorsan da kizinin dogum gününü mahvetme.

Ben et tırnaktan ayrılmaz gibi düşünüyorum bu tip durumlarda mesafeni ve tavrını koy elbette ama tamamiyle dışarda tutamazsın hayır-şer her şeyde görüşmek durumundasınız ben olsam ya her iki tarafı da çağırırdım ya kimseyi çağırmazdım

Sizin aranizda ne gecti bilmiyorum ama alt ust zor cagirmamak be yavrum
Totosunu kesersin anlatsam mesela bi kavgada bana 3 senedir bi çocuk bile doğuramadın dedi. Ki o zaman düşünmüyorduk bile. Ondan sonra koptu bende kayışlar

Aman zaten taşıncaz

Totosunu kesersin anlatsam mesela bi kavgada bana 3 senedir bi çocuk bile doğuramadın dedi. Ki o zaman düşünmüyorduk bile. Ondan sonra koptu bende kayışlar

Aman zaten taşıncaz
Agzima birsey geldi de diyemedim. Neyse saglik olsun canim tasinin inşallah tenefuste hayırlısı ile kurtulur sende.

Aman zaten taşıncaz
Ben daha 5 aylık evliyken görümcem de buna benzer bi laf sokmuştu terbiyesizler

sweetgirlcandy döndünüz mü canim ne dedi doktor
Evet geldik canikom. Valla özelin aciline gittik. Pek anlamadı ne olduğunu niye içmiyor ki mamayı falan dedi. Zorla kan testi istedik b12, demir, enfeksiyona bakılsın dedik. Idrarda istedi onu veremedik daha. Arabada bi güzel içti mamayı cadı kız. Diş etleri beyaz normal değil dedi halbuki doktorumuz normal demişti sonuçlar çıksın da kendi doktorumuza mail atarız olmadı. En azından içimiz rahatlar

Aman zaten taşıncaz

Ben daha 5 aylık evliyken görümcem de buna benzer bi laf sokmuştu terbiyesizler
Benim üçlü kaynana grubum hiç böyle laf etmedi Doğurmasam işlerine gelirdi, çünkü beklentileri kaynanamın kardeşinin kızını gelin almakmış. Yeni gelin heyecanı ve iyi niyetten asıl dertlerinin, eziyetlerinin nedeninin ne olduğunu anlamam yıllar aldı. Rabbim beni onların şerrinden korusun. Artık yaşlılıktan ve başka yaşanmışlıklardan kendi dertlerine düştüler ama ben yapılanı unutmadım. Gittiğimde her işlerine koştururum, ama mesafem bellidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…