O zaman beni çok seviyorsun değil miAnnemle çok benziyorsunuzkeşke bende biraz daha size benzeseydim neyseki hallettim kışlıkları yerleştirdim yazlıkları kaldırdım. Bide yatak odasını sildim süpürdüm
birazdan çoğalıcak demek kii, benimde akşam yemek bulaşığım lavoboda duruyor kalkıp yerleştirip makineyi çalıştırmam lazım çay içiyorum şu aanSular kesilmişti okuldan geldiğimizde. Şimdi ip gibi akıyor mutfağa girişicem. Gerim gerim gerildim mutfak öyle durdukça
Ilık suylada guzel oluyor gecenlerde yapmistim.ama bayatlama konusunu bilemicem benim hic kalmadigi için hemen bitiyor.gizli sakli buzluga atiyorum bazen birazinihanımlar ne sorucağım benim yarın bir puaça yapmam lazım. biraz lezzetli geç bayatlıyan bir puaça yapmak istiyorum, işin açıkçası belki inanmıyacaksınız ama son 5 yıldır bir puaça yapmışlığımda yok bizim kafede 2 günde bir piştiği için ondan herhalde(bizim kafe butik el yapımı katkısız üretimleri var) fakat lezzeti o kadar kaydırdılarkii en son yaptıkları puçaya tuzda katmayarak lezzetsizlikte nirvana yaptılar baktım yarın puaça yapılacak siz yapmayın ben yapıcam dedim
şimdi mayalımı yapsam, yoksa kabartma tozulu mu yapsam bilemedim birde mayalı yapıcaksam süt yerine ılık su kullanayım diyorum geç bayatlıyan bişey olması için. siz ne dersiniz yönlendirmelere açığım ölçülü veya ölçüsüz tariflerinizde olur yönlendirmelerinize açığım
Bende bi tarif var çok güzel buzluğa da atıyorumhanımlar ne sorucağım benim yarın bir puaça yapmam lazım. biraz lezzetli geç bayatlıyan bir puaça yapmak istiyorum, işin açıkçası belki inanmıyacaksınız ama son 5 yıldır bir puaça yapmışlığımda yok bizim kafede 2 günde bir piştiği için ondan herhalde(bizim kafe butik el yapımı katkısız üretimleri var) fakat lezzeti o kadar kaydırdılarkii en son yaptıkları puçaya tuzda katmayarak lezzetsizlikte nirvana yaptılar baktım yarın puaça yapılacak siz yapmayın ben yapıcam dedim
şimdi mayalımı yapsam, yoksa kabartma tozulu mu yapsam bilemedim birde mayalı yapıcaksam süt yerine ılık su kullanayım diyorum geç bayatlıyan bişey olması için. siz ne dersiniz yönlendirmelere açığım ölçülü veya ölçüsüz tariflerinizde olur yönlendirmelerinize açığım
teşekkürlerIlık suylada guzel oluyor gecenlerde yapmistim.ama bayatlama konusunu bilemicem benim hic kalmadigi için hemen bitiyor.gizli sakli buzluga atiyorum bazen birazini
hemen bakıyorumBende bi tarif var çok güzel buzluğa da atıyorum
Tepsileri Dolduran Pamuk Gibi Poğaça Tarifi (Videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Videolu anlatım Tepsileri Dolduran Pamuk Gibi Poğaça Tarifi (Videolu) nasıl yapılır? Yüz binlerce kişinin defterindeki bu tarifin videolu anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
gecmis olsun züpurgemBonus resmen yetişemiyorum artık ya her şeye geç kalıyorum çocuklar büyüdükçe kolaylaşacak sanırken iyice zorlanmaya başladım ara tatilde ikisi birden hastaydı ve iki ayrı yatılı misafirim vardı aman öyle benim durumlar stabil sen nasılsın neler yapıyorsun
devletin yaptirdigi asilar haric hic bir asi yaptirmadim cocuklara ben gerekli gormuyorum o asilariKizlar bebegime 1 yasa kadar butun asilari yaptirdim ne bileyim ozel dahil tum asilari. Fakat 1 yaş aşısını yaptirmak istemiyorum. Bebegim her aşı sonrasi gelişim geriligi ne maruz kaldi. Onu toparlamak için hala mucadele ediyorum. Bir ara kafayi yedım otizm oldugunu bile düşündüm. Ama hep aşı sonrasi oldu bunlar. Komut almamaya algisi dusmeye basliyordu o sureclerde. Hala bazi konularda icim rahat degil o sebeple artik aşı olmasini istemiyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda 1 yaş sonrasi aşı yaptirmayan var mi ? Ağır metaller bebekleri kötü etkiliyor diyen doktorlar da var. Kafam çok karışık. Şöyle konuşsa yuruse gelisimi ilerlese 5 yaş sonrasi yapsam olmaz mi ?
Menenjit rota var zaten onlari yaptirdim ama bu karma aşı dedikleri devlet aşısı cocugu mahvetti.devletin yaptirdigi asilar haric hic bir asi yaptirmadim cocuklara ben gerekli gormuyorum o asilari
Özeli bilmem ama devletin yaptirdigi asilari eksiksiz yaptir canim.eksik doz olmasi tehlike yaratabiliyor. Bizim bi yakin komsumuzun kizi önce felc kaldi sonra vefat etti daha 12 yaslarda falandi.doktorlar eksik aşisi var demisler ne kadar dogru bilemiyorum...Kizlar bebegime 1 yasa kadar butun asilari yaptirdim ne bileyim ozel dahil tum asilari. Fakat 1 yaş aşısını yaptirmak istemiyorum. Bebegim her aşı sonrasi gelişim geriligi ne maruz kaldi. Onu toparlamak için hala mucadele ediyorum. Bir ara kafayi yedım otizm oldugunu bile düşündüm. Ama hep aşı sonrasi oldu bunlar. Komut almamaya algisi dusmeye basliyordu o sureclerde. Hala bazi konularda icim rahat degil o sebeple artik aşı olmasini istemiyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda 1 yaş sonrasi aşı yaptirmayan var mi ? Ağır metaller bebekleri kötü etkiliyor diyen doktorlar da var. Kafam çok karışık. Şöyle konuşsa yuruse gelisimi ilerlese 5 yaş sonrasi yapsam olmaz mi ?
Merhaba,hanımlar ne sorucağım benim yarın bir puaça yapmam lazım. biraz lezzetli geç bayatlıyan bir puaça yapmak istiyorum, işin açıkçası belki inanmıyacaksınız ama son 5 yıldır bir puaça yapmışlığımda yok bizim kafede 2 günde bir piştiği için ondan herhalde(bizim kafe butik el yapımı katkısız üretimleri var) fakat lezzeti o kadar kaydırdılarkii en son yaptıkları puçaya tuzda katmayarak lezzetsizlikte nirvana yaptılar baktım yarın puaça yapılacak siz yapmayın ben yapıcam dedim
Tarif atayım eşim çok seviyor bunuhanımlar ne sorucağım benim yarın bir puaça yapmam lazım. biraz lezzetli geç bayatlıyan bir puaça yapmak istiyorum, işin açıkçası belki inanmıyacaksınız ama son 5 yıldır bir puaça yapmışlığımda yok bizim kafede 2 günde bir piştiği için ondan herhalde(bizim kafe butik el yapımı katkısız üretimleri var) fakat lezzeti o kadar kaydırdılarkii en son yaptıkları puçaya tuzda katmayarak lezzetsizlikte nirvana yaptılar baktım yarın puaça yapılacak siz yapmayın ben yapıcam dedim
Yok çoğalmaz su sıkıntısı var maalesef şehrimizdebirazdan çoğalıcak demek kii, benimde akşam yemek bulaşığım lavoboda duruyor kalkıp yerleştirip makineyi çalıştırmam lazım çay içiyorum şu aan
güzel tarif bu mayasız kabartma tozu ile oluyor dimii yarın sabah erken gidebilirsem yaa bunu yada mayalıyı yapayım bu ara cafenin puaçası ve elmalı kurabiyesi beni baydı değişiklik istiyorumMerhaba,
Favori poğaçam dereotlu havuçlu poğaça:
Havuçlu Dere Otlu Kıyır Poğaça Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Bu tarifteki gibi, ama un kısmına 2 su bardağı mısır unu gerisini normal buğday unu ekliyorum.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?