Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annemle çok benziyorsunuz keşke bende biraz daha size benzeseydim neyseki hallettim kışlıkları yerleştirdim yazlıkları kaldırdım. Bide yatak odasını sildim süpürdüm
O zaman beni çok seviyorsun değil mi

hanımlar ne sorucağım benim yarın bir puaça yapmam lazım. biraz lezzetli geç bayatlıyan bir puaça yapmak istiyorum, işin açıkçası belki inanmıyacaksınız ama son 5 yıldır bir puaça yapmışlığımda yok bizim kafede 2 günde bir piştiği için ondan herhalde(bizim kafe butik el yapımı katkısız üretimleri var) fakat lezzeti o kadar kaydırdılarkii en son yaptıkları puçaya tuzda katmayarak lezzetsizlikte nirvana yaptılar baktım yarın puaça yapılacak siz yapmayın ben yapıcam dedim

şimdi mayalımı yapsam, yoksa kabartma tozulu mu yapsam bilemedim birde mayalı yapıcaksam süt yerine ılık su kullanayım diyorum geç bayatlıyan bişey olması için. siz ne dersiniz yönlendirmelere açığım ölçülü veya ölçüsüz tariflerinizde olur yönlendirmelerinize açığım

Sular kesilmişti okuldan geldiğimizde. Şimdi ip gibi akıyor mutfağa girişicem. Gerim gerim gerildim mutfak öyle durdukça
birazdan çoğalıcak demek kii, benimde akşam yemek bulaşığım lavoboda duruyor kalkıp yerleştirip makineyi çalıştırmam lazım çay içiyorum şu aan

Ilık suylada guzel oluyor gecenlerde yapmistim.ama bayatlama konusunu bilemicem benim hic kalmadigi için hemen bitiyor.gizli sakli buzluga atiyorum bazen birazini

Bende bi tarif var çok güzel buzluğa da atıyorum

Ilık suylada guzel oluyor gecenlerde yapmistim.ama bayatlama konusunu bilemicem benim hic kalmadigi için hemen bitiyor.gizli sakli buzluga atiyorum bazen birazini
teşekkürler içine konan süt biraz çabuk bayatlatıyor diye biliyorum. belki 2 kaşık yoğurt katarım mayalı yapıyım diyorum hamuru tepside şekil verdikten sonra biraz daha mayaya bırakacağım bakalım

Kizlar bebegime 1 yasa kadar butun asilari yaptirdim ne bileyim ozel dahil tum asilari. Fakat 1 yaş aşısını yaptirmak istemiyorum. Bebegim her aşı sonrasi gelişim geriligi ne maruz kaldi. Onu toparlamak için hala mucadele ediyorum. Bir ara kafayi yedım otizm oldugunu bile düşündüm. Ama hep aşı sonrasi oldu bunlar. Komut almamaya algisi dusmeye basliyordu o sureclerde. Hala bazi konularda icim rahat degil o sebeple artik aşı olmasini istemiyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda 1 yaş sonrasi aşı yaptirmayan var mi ? Ağır metaller bebekleri kötü etkiliyor diyen doktorlar da var. Kafam çok karışık. Şöyle konuşsa yuruse gelisimi ilerlese 5 yaş sonrasi yapsam olmaz mi ?

gecmis olsun züpurgem

devletin yaptirdigi asilar haric hic bir asi yaptirmadim cocuklara ben gerekli gormuyorum o asilari

evden üst üste 3 ayrı yatılı misafır cıktı aksi gibi 2 yasındakı oglum çok hasta tam 3gündür kucagımdan 1dk bile ınmıyo sadece arada yatak yorgan kaldırıldı ve nevresımler yıkandı siz düşünün artık 3 gündür elimi hiçbirseye suremedim ve ve aıleler cocukluydu ev felaket kuzum iyleşse bi başlasam cokk iş var çok

Özeli bilmem ama devletin yaptirdigi asilari eksiksiz yaptir canim.eksik doz olmasi tehlike yaratabiliyor. Bizim bi yakin komsumuzun kizi önce felc kaldi sonra vefat etti daha 12 yaslarda falandi.doktorlar eksik aşisi var demisler ne kadar dogru bilemiyorum...
Hatta bende oglumun acaba eksik asisi varmi diye bir ara takinti bile yapmistim.ödüm kopuyordu biz sehir degistirmistik.arada kaynamismidir acaba diye.

Merhaba iyi akşamlar. Sonunda uğrayıp bugünün mesajlarını okuyabildim. Hasta olan herkese geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Annemlerde kalmaya devam ediyorum kızımla birlikte. Ne zaman eve döneriz, taşınma işi nasıl olur bunlar hep belirsiz. Bu belirsizlik özellikle bebekle tek başıma taşınıp il değiştirmek beni biraz strese sokuyor.
Odak noktasını okuyunca birden temizlik enerjisi geldi bana da. Bugün yaptıklarım ise;
Yatağı topladım,
Evi havalandırdım,
Kahvaltıyı kardeşim hazırladı, topladı,
Markete gittim, kızımla da yürüyüş yapmış olduk,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Lavaboda bekleyen bulaşıkları makinaya koydum, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfağı süpürdüm,
Birkaç kere oyuncakları topladım.

Merhaba,
Favori poğaçam dereotlu havuçlu poğaça:
Havuçlu Dere Otlu Kıyır Poğaça Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Bu tarifteki gibi, ama un kısmına 2 su bardağı mısır unu gerisini normal buğday unu ekliyorum.
Afiyet olsun.

Tarif atayım eşim çok seviyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…