Ben şöyle yapıyorum mesela yarın misafirim varsa bugün yapıyorum ilk sıcağı çıkar çıkmaz çift poşetle dondurucuya koyuyorum, ertesi gün misafire yakın çılarıyorum tazecik kalmış oluyor.teşekkürleriçine konan süt biraz çabuk bayatlatıyor diye biliyorum. belki 2 kaşık yoğurt katarım mayalı yapıyım diyorum hamuru tepside şekil verdikten sonra biraz daha mayaya bırakacağım bakalım
Özel aşılar hariç hepsini yaptırdım Jes. Bir dokuzuncu ay aşısı yapılmadı. Onda da 12.ayda yapılıyor zaten. Kızımda gelişimsel bir durum farketmedim ama her aşıdan sonra şiddetli olarak kustu hep. İlk yıl özellerle birlikte gerçekten çok fazla aşı var. Bir yaşından sonra aşı sayısı azalıyor.Kizlar bebegime 1 yasa kadar butun asilari yaptirdim ne bileyim ozel dahil tum asilari. Fakat 1 yaş aşısını yaptirmak istemiyorum. Bebegim her aşı sonrasi gelişim geriligi ne maruz kaldi. Onu toparlamak için hala mucadele ediyorum. Bir ara kafayi yedım otizm oldugunu bile düşündüm. Ama hep aşı sonrasi oldu bunlar. Komut almamaya algisi dusmeye basliyordu o sureclerde. Hala bazi konularda icim rahat degil o sebeple artik aşı olmasini istemiyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda 1 yaş sonrasi aşı yaptirmayan var mi ? Ağır metaller bebekleri kötü etkiliyor diyen doktorlar da var. Kafam çok karışık. Şöyle konuşsa yuruse gelisimi ilerlese 5 yaş sonrasi yapsam olmaz mi ?
Yaptırmayan bir tanıdığım var ama ben yaptırılması taraftarıyım.Kizlar bebegime 1 yasa kadar butun asilari yaptirdim ne bileyim ozel dahil tum asilari. Fakat 1 yaş aşısını yaptirmak istemiyorum. Bebegim her aşı sonrasi gelişim geriligi ne maruz kaldi. Onu toparlamak için hala mucadele ediyorum. Bir ara kafayi yedım otizm oldugunu bile düşündüm. Ama hep aşı sonrasi oldu bunlar. Komut almamaya algisi dusmeye basliyordu o sureclerde. Hala bazi konularda icim rahat degil o sebeple artik aşı olmasini istemiyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda 1 yaş sonrasi aşı yaptirmayan var mi ? Ağır metaller bebekleri kötü etkiliyor diyen doktorlar da var. Kafam çok karışık. Şöyle konuşsa yuruse gelisimi ilerlese 5 yaş sonrasi yapsam olmaz mi ?
hımmm çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için sıkıntı olur dimiii, yeterince su alamazlarsa benim eski evde tehsisat eski olduğu için gece 12 den tazik artıktan sonra makineleri çalıştırıyordum suyu yeterince alabilsinler diyeeYok çoğalmaz su sıkıntısı var maalesef şehrimizde
Evet tabii çalışmıyor zaten tazik az olunca benim makinehımmm çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için sıkıntı olur dimiii, yeterince su alamazlarsa benim eski evde tehsisat eski olduğu için gece 12 den tazik artıktan sonra makineleri çalıştırıyordum suyu yeterince alabilsinler diyee
Ohoo hemen yaptım kalır mıNego seninle bu saatlerde mutfak toplamak çok romantik ha
Bi duraydın da keyfini çıkaraydımOhoo hemen yaptım kalor mı
yarına büsürü tarifim oldu artık karşımda videoları açar yaparım. yada yiğitliği bozmadan direk yapayım bakalım neticede güzel olduğu zaman yiyinde puaça görün diyecem:))) tarif güzel sağol sadece süt kullanmayı düşünmüyorumTarif atayım eşim çok seviyor bunu
Çok haklısın canım bence ben okb liyim her şeye yetişmeye çalışırken hiç bir şeye yetişemiyorum ya en çok da kendime biraz törpülemem bir şeyleri boş vermem gerek farkındayımDoğru canım hastaydılar hatırladım yazınca.
Bi hocam vardı bu dünyada dinlenmek yok mezarda dinlenicez derdi o geldi aklıma.
Benimkiler büyükte noluyo ben yetişiyo muyum hayır tabiki deli deli olma ele şeyler filmlerde olur
Allah razı olsun canım ? Sen nasılsın ?gecmis olsun züpurgem
güzel yöntem miş eskiden ne yapardık çocukların beslenmesine günlere ....vs yanına keki kısırıda eksik olmazdı vaayy bea ne günlerdiBen şöyle yapıyorum mesela yarın misafirim varsa bugün yapıyorum ilk sıcağı çıkar çıkmaz çift poşetle dondurucuya koyuyorum, ertesi gün misafire yakın çılarıyorum tazecik kalmış oluyor.
yarına büsürü tarifim oldu artık karşımda videoları açar yaparım. yada yiğitliği bozmadan direk yapayım bakalım neticede güzel olduğu zaman yiyinde puaça görün diyecem:))) tarif güzel sağol sadece süt kullanmayı düşünmüyorum
Biz hala yapıyoruz bunlarıgüzel yöntem miş eskiden ne yapardık çocukların beslenmesine günlere ....vs yanına keki kısırıda eksik olmazdı vaayy bea ne günlerdi
aynen öyle, sabah ben gelip yapıcam siz ellemeyin dedim. korkum güzel olursa puaça artık benim üzerime kalıyormuş :))))Yavrum benim kadına kızıp ben yaparım çekilin mi dedin sen5 sene yapmamış hemde hele öz güvene bak
aynen öyle, sabah ben gelip yapıcam siz ellemeyin dedim. korkum güzel olursa puaça artık benim üzerime kalıyormuş :))))
Neden çift poşet başkanımBen şöyle yapıyorum mesela yarın misafirim varsa bugün yapıyorum ilk sıcağı çıkar çıkmaz çift poşetle dondurucuya koyuyorum, ertesi gün misafire yakın çılarıyorum tazecik kalmış oluyor.
Sende dah dur burdaGül anam güüüül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?