Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben şöyle yapıyorum mesela yarın misafirim varsa bugün yapıyorum ilk sıcağı çıkar çıkmaz çift poşetle dondurucuya koyuyorum, ertesi gün misafire yakın çılarıyorum tazecik kalmış oluyor.

Özel aşılar hariç hepsini yaptırdım Jes. Bir dokuzuncu ay aşısı yapılmadı. Onda da 12.ayda yapılıyor zaten. Kızımda gelişimsel bir durum farketmedim ama her aşıdan sonra şiddetli olarak kustu hep. İlk yıl özellerle birlikte gerçekten çok fazla aşı var. Bir yaşından sonra aşı sayısı azalıyor.
Tam olarak anlayamadım ama aşıdan önce oğlun yapabildiği şeyleri aşıdan sonra
yapamamaya mı başlıyor?

Yaptırmayan bir tanıdığım var ama ben yaptırılması taraftarıyım.

Yok çoğalmaz su sıkıntısı var maalesef şehrimizde
hımmm çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için sıkıntı olur dimiii, yeterince su alamazlarsa benim eski evde tehsisat eski olduğu için gece 12 den tazik artıktan sonra makineleri çalıştırıyordum suyu yeterince alabilsinler diyee

Evet tabii çalışmıyor zaten tazik az olunca benim makine

Tarif atayım eşim çok seviyor bunu
yarına büsürü tarifim oldu artık karşımda videoları açar yaparım. yada yiğitliği bozmadan direk yapayım bakalım neticede güzel olduğu zaman yiyinde puaça görün diyecem:))) tarif güzel sağol sadece süt kullanmayı düşünmüyorum

Çok haklısın canım bence ben okb liyim her şeye yetişmeye çalışırken hiç bir şeye yetişemiyorum ya en çok da kendime biraz törpülemem bir şeyleri boş vermem gerek farkındayım
gecmis olsun züpurgem
Allah razı olsun canım ? Sen nasılsın ?

güzel yöntem miş eskiden ne yapardık çocukların beslenmesine günlere ....vs yanına keki kısırıda eksik olmazdı vaayy bea ne günlerdi

Yavrum benim kadına kızıp ben yaparım çekilin mi dedin sen 5 sene yapmamış hemde hele öz güvene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…