Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yakınımızın köpeği var oda akşamdan kusmuş havlamış ama deprem anında sakinmiş bizde şaşırdık duyunca

Yakınımızın köpeği var oda akşamdan kusmuş havlamış ama deprem anında sakinmiş bizde şaşırdık duyunca

Benimki de sakindi ama korktuğunu gözlerinden anladım, iki gün önce hafta sonu sokağımdaki iki köpek aralıksız bütün gün havladılar, hiç ara vermediler ama bir ara millet sokağa çıktı ne oldu bunlara diye hayırdır dedim içimden. Dün gece o iki köpek karşımdaki boş arazideydi aynı kedim gibi vücutlarını yere yapıştırmışlar kafaları patilerinin arasında bekliyorlardı. Onların kalp gözü açık, bizim görmediklerimizi görüyorlar, hissediyorlar ama işte gafil insanız gözlemleyemiyoruz, dalıyoruz, unutuyoruz aslında her gelen belirtileriyle geliyor

Bebeklerde hissediyor mu bilmiyorum kızım gece 12 den sonra sürekli kıpır kıpırdı hiç böyle görmedim onu. Sanki biri dürtüyor gibiydi

Bebeklerde hissediyor mu bilmiyorum kızım gece 12 den sonra sürekli kıpır kıpırdı hiç böyle görmedim onu. Sanki biri dürtüyor gibiydi

Bebekleri bilemiyorum ama muhtemeldir, onlarda melek gibi günahsız, Allah'ım korusun herkesin evladını

Kendimi hic iyi hissetmiyorum
Sanki bi yerlerde sıkışmışım
Bende bu ara öyleyim hiç bir şeye yetişemiyor gibiyim çocuklar çok yoruyor bu ara dersler sıkıntılı biri kıyafetini çaldırdı küçüğün uyku sorunu derken delirtecekler beni eşim de yok uzakta çalışıyor bir ay daha yok uzarsa gelip geri gider sanırım

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler

İki gecedir uykusuz, çok yorgun bir günü bitirdim şükürler olsun. Bugün işten üç saat erken çıktım, izin aldım çok yorgun olduğum için maksadım eve gelip yatmaktı, eşimde gececi nasıl olsa yemek derdi yok. Ama öyle olamadı, eve geldim dağınık, havasız, bu sabah hiç bir yere dokunmadan çıkmıştım, arkadaşımla işe gitmeden dışarıda kahvaltı yaptık. Çok kötü geldi ortalık, eşimde ellemeden çıkmış sağolsun

✔Camları açtım hemen, önlerinin bir tozunu aldım yağmura rağmen
✔Önce dağınıklığı topladım, yatak odası ve salon çok karışıktı oraları hallettim
✔Büyük banyoyu detaylıca temizledim. Çöpleri toplayıp çıkardım poşetlerini değiştirdim, çöp kovalarını yıkadım
✔Mutfağı topladım bulaşığı çalıştırdım

Odak noktasının kalan işlerini yaptım

Mutfak dolap içleri silinecek, düzenlenecek.✔ ✔
Kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak. - yok
Dolap yüzleri silinecek.Dolapların en üstü silinecek. ✔
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silinecek. ✔
Duvarda fayans varsa silinecek. - yok
Fırın temizlenecek. ✔
Bulaşık makinesi temizlenecek.✔✔
Buzdolabı, dondurucu temizlenecek. -dondurucuya dokunmadım yeni temizlemiştim✔
Camı silinecek.✔
Perdesi yıkanacak. ✔
Kiler dolabı varsa temizlenecek.✔✔
Kombi doğalgaz borusu silinecek. ✔
Petek silinecek.✔
Beyaz eşyalar çekikebiliyorsa altları silinecek. - yeni çekmiştim eşyaları ellemedim
Kapısı silinecek. ✔
Avize varsa silinecek. - yok
Masa sandalyeler silinecek. - yok
Halısı ihtiyaca göre silinecek veya yıkanacak. ✔

Nego bu akşam yaptıklarıma çift tik koydum, mutfak macerası bitmiş oldu, sabaha da bulaşık makinasını boşaltırım nasipse. Ölesiye yorgunum bir fincan çay içip yatacağım inş her yerim ağrıyor. Allaha emanet olun güzel kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…