Yerden geliyor o ses sanki, 99 da da öyle olmuştu, uğultu gümbürtü gibi tarif edemiyorum çok korkutuyor beni. Dün akşam kedim anlattı bana da anlayamadım sanırım. İşten eve döndüm yatana kadar miyavladı miyavladı anlattı anlattı, konserve falan verdim gönlü olsun diye onu da kustu, hep ayaklarımın arasında yatar başımda yattı dün gece ben anlayamadım garibimi. Kalktığımda gözleri fal taşı gibi açık gövdesini yere yapıştırmış yatağın dibindeydi. Tuhaf şeyler, Rabbim imtihanımızı kolay etsin, korktuklarımıza uğratmasın. Rahmetli anneannem bu tür felaketlere Rabbim gazap ediyor namazınıza sarılın derdi bilmiyorum öyle mi, kurban olduğum Allahım merhamet eylesin bizlere
Süpürmedim ne oldu bugün evde kasırga çıkmış gibiydiher gün süpürmeyenlere selamlar
Sağolasın canım benimKolay gelsin teyocum
AleykümselamSüpürmedim ne oldu bugün evde kasırga çıkmış gibiydiher gün süpürmeyenlere selamlar
Nasıl ya nasıl üç çocukla tsunami çıkması lazımKasırga ciktigini hissetmiyorum yoksa o pis duruma alışkın miyim
Yakınımızın köpeği var oda akşamdan kusmuş havlamış ama deprem anında sakinmiş bizde şaşırdık duyunca
Evet çıkıyorNasıl ya nasıl üç çocukla tsunami çıkması lazım
Bebeklerde hissediyor mu bilmiyorum kızım gece 12 den sonra sürekli kıpır kıpırdı hiç böyle görmedim onu. Sanki biri dürtüyor gibiydiYerden geliyor o ses sanki, 99 da da öyle olmuştu, uğultu gümbürtü gibi tarif edemiyorum çok korkutuyor beni. Dün akşam kedim anlattı bana da anlayamadım sanırım. İşten eve döndüm yatana kadar miyavladı miyavladı anlattı anlattı, konserve falan verdim gönlü olsun diye onu da kustu, hep ayaklarımın arasında yatar başımda yattı dün gece ben anlayamadım garibimi. Kalktığımda gözleri fal taşı gibi açık gövdesini yere yapıştırmış yatağın dibindeydi. Tuhaf şeyler, Rabbim imtihanımızı kolay etsin, korktuklarımıza uğratmasın. Rahmetli anneannem bu tür felaketlere Rabbim gazap ediyor namazınıza sarılın derdi bilmiyorum öyle mi, kurban olduğum Allahım merhamet eylesin bizlere
Bebeklerde hissediyor mu bilmiyorum kızım gece 12 den sonra sürekli kıpır kıpırdı hiç böyle görmedim onu. Sanki biri dürtüyor gibiydi
Bugün bana ağırlık verdi
Sonu hayır olur inşallah
Suya okuyup için kizlar. Çok fenaydim hafifledim biraz.Kendimi hic iyi hissetmiyorum
Sanki bi yerlerde sıkışmışım
Bende bu ara öyleyim hiç bir şeye yetişemiyor gibiyim çocuklar çok yoruyor bu ara dersler sıkıntılı biri kıyafetini çaldırdı küçüğün uyku sorunu derken delirtecekler beni eşim de yok uzakta çalışıyor bir ay daha yok uzarsa gelip geri gider sanırımKendimi hic iyi hissetmiyorum
Sanki bi yerlerde sıkışmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?