Düzenli Evimiz & Hayatımız

iyi akşamlar kızlar depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun diyelim gece korktuk doğrusu birazda haberleri seyredince sabah 10:30 da baş ağrısı ile kalktım bu ara işyerinde çok mesai harcadım. iki gecedirde geç geliyorum yarın akşamda geç gelicem bakalım evdekiler isyan bayrağını çeker yakında. pek ev işide yaptığım yok doğrusu günlük yemek yap yatak topla bulaşık yıka dışında. biraz önce bir makine çamaşır katladım bir makinede çalışıyor yarın geç gidiceğim biraz eve bakarım bu ara iş yeride yordu. birde plates ve yogaya başladım ordan da bir vucut hamlığı oluştu. odak noktası mutfağa hala başlıyamadım pazartesine kadar günüm var neyse kii

İyi akşamlar. Depremi hissedenlere geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Bugün ise;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaptım, kızımı parka götürdüm

Herkese iyi geceler bugun epey yorucu gecti. Mutfaga henuz girismedim nasipse yarin halledecegim.
L Koltugu ve berjerleri detayli supurdum tozunu aldim
Salon mutfak yemek odasini supurdum
Yatak odasinin tozunu aldim nevresimlerini yeni sermistim. Cirptim tozunu aldim yeniden serdim
Camasirlari katladim
İki makine camasir attim, astim
Aksam yemegine eksili balik yaptim,
Bebisime banyosunu yaptirdim aksam uykusuna yatirdim
Sofrayi topladim mutfagi topladim ocagi sildim
Bir de cocuklarda mahrem egitimi ile ilgili sertifika aldim online olarak
simdi de yatiyorum insallah herkese iyi geceler

Ya aynen.evin isleri yemek derdi.beslenme .
Cocuklarin okulu dersi oyunu.sorunlari.
Ay kaca bölünecez şastim kaldim
Bide esin olmamasi tam kaos.benim esimde yazdan beri 2kez sehir disina gitti 1 er ay kaldi of cok zor

Günaydin kizlar
Dün 1mak.renkli yikadim astim
Sofra bezlerini yikadim astim
Tozları aldım
Evi süpurdum viledaladim
Okula git gel 3kez.yemek yap .bul.mak.bosalt
Ben kendi kiracimla ugrasip mahkemelik olmusken,simdi oturdugum evin sahibi bana 2.ihtari cekmis cik diye.çikmazsam mahkemeye verecekmis.
Arkadas ben bu evden cikmak icin can atiyom ama benim kiracim cikmiyorki cikayim.
Ay 3bilinmeyenli denkleme döndük çöz çözebilirsen
Sabah herkes gitti.
Bende bi kahvemi ictim
Odalara tek tek girip yataklari kapatip ortalığı duzenledim
Koltuk ortülerini düzenledim
2mak.camasir katladim
Tencere plastik kap yikadim
Mak.bulasik koydum
Sofralari cirptim.
Banyonun lavobosunu ovdum
Sabunluga sivi sabun doldurdum
Havlusunu degistim
Tencereye tüm tavuk koydum bakalim haslansin.yaparim biseler

Herkese günaydın

Şükürler olsun dinlenmiş uyandım bu sabah, eşimin gece geldiğini falan hiç duymamışım baygın uyumuşum :)
Güne kızımla koklaşarak başladım, akşam iş yapınca çok ilgilenemedim onunla bu sabah isyan etti

-Bulaşık makinamı boşalttım
-Kızımın mama ve su kabını yıkadım
-Kumu temizleyip çöpleri çıkardım
-Yağmurda yürüdüm, pisilerimi doyurdum işe geldim

Eşim bugün işe gitmeden önce pazar alış verişini yapar, yerleştiririm dedi ayy içim bi hoş oldu, nasıl sevindim anlatamam o yüzden bu akşam Allah izin verirse kitap okuyacağım

Ellerine sağlıkk Derennn hanımcığımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…