Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya aynen.evin isleri yemek derdi.beslenme .
Cocuklarin okulu dersi oyunu.sorunlari.
Ay kaca bölünecez şastim kaldim
Bide esin olmamasi tam kaos.benim esimde yazdan beri 2kez sehir disina gitti 1 er ay kaldi of cok zor
Babaları olunca en azından ödev ve yatma kalkma saatlerine daha iyi uyuyorlar o yokken az daha tv ye yada int bakıyım diyorlar

Günaydın hayırlı sabahlar hanım hanımcıklar

Sabah kızlarımı okula gönderdim arkalarından ben de gittim, öğretmenimizin gününü kutladık veliler olarak.
Şimdi geldim.
Oğluşla kahvaltı edeceğiz.
Gün içinde işleneceğim fakat bugun biraz kendi iç dünyamın huzuru için de çalışacağım.
Kendimi ihmal ediyorum.
Çamaşır bulaşık ev işleri, çocuklar, vs vs vaktimi hep bunlara ayırıyorum sanki bu ara.
Ne kitap okuyabildim, ne Kuran, ne izlemek istediğim videolar.. Boş beleş yaşıyorum sanki gibi gibi gibi. Bu sıra böyle sanki.
Depremle de epey sarsıldım.
Bilimsel olan her açıklamaya inanıyor fakat manevi bir boyutu olduğunu da düşünüyorum. Allahın kudretini unutuyor muyuz bazen acaba?

"Ey iman edenler, mallarınız ve çocuklarınız Allah’ı anmaktan sizi alıkoymasın. Böyle yapanlar, en büyük zarara uğrayanların tâ kendisidir." diyor ayette. Çocukları işleri güçleri bahane etmemeliyiz öyleyse. Hayat akışında her şey oluyor neticede. Zaman en kıymetli şey, verimli kullanmak lazım. Bugun var yarın yokuz
İşlerimizi de kendimizi de ihmal etmeyelim dostlar

"Bu bir iç döküş mesajıdır" gibi oldu
Neyse, öyle işte.
Şimdi bir kahvaltı edeyim de tıkk doğsun güneşim. Sonrasına bakarız

Dün yaptıklarım
Kahvaltı hazırlandı mutfak toplandı
Ocak fırın silindi
Buzdolabı içi dışı silindi
Toz alındı
Tuvalet banyo yıkandı aynalar silindi
Paspaslar yıkandı
Kuruyan çamaşırlar büküldü yerleşti
Dip köşe ev süpürüldü silindi
Akşam yemeği hazırlandı
Mutfak toplandı
Çocuklar yıkandı
Duşakabin silindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…