Milyonlarca kez muhtesemmmmGünaydın hayırlı sabahlar hanım hanımcıklar
Sabah kızlarımı okula gönderdim arkalarından ben de gittim, öğretmenimizin gününü kutladık veliler olarak.
Şimdi geldim.
Oğluşla kahvaltı edeceğiz.
Gün içinde işleneceğim fakat bugun biraz kendi iç dünyamın huzuru için de çalışacağım.
Kendimi ihmal ediyorum.
Çamaşır bulaşık ev işleri, çocuklar, vs vs vaktimi hep bunlara ayırıyorum sanki bu ara.
Ne kitap okuyabildim, ne Kuran, ne izlemek istediğim videolar.. Boş beleş yaşıyorum sanki gibi gibi gibi. Bu sıra böyle sanki.
Depremle de epey sarsıldım.
Bilimsel olan her açıklamaya inanıyor fakat manevi bir boyutu olduğunu da düşünüyorum. Allahın kudretini unutuyor muyuz bazen acaba?
"Ey iman edenler, mallarınız ve çocuklarınız Allah’ı anmaktan sizi alıkoymasın. Böyle yapanlar, en büyük zarara uğrayanların tâ kendisidir." diyor ayette. Çocukları işleri güçleri bahane etmemeliyiz öyleyse. Hayat akışında her şey oluyor neticede. Zaman en kıymetli şey, verimli kullanmak lazım. Bugun var yarın yokuz
İşlerimizi de kendimizi de ihmal etmeyelim dostlar
"Bu bir iç döküş mesajıdır" gibi oldu
Neyse, öyle işte.
Şimdi bir kahvaltı edeyim de tıkk doğsun güneşim. Sonrasına bakarız
Çok teşekkür ederim
Eline sağlık bitmiş mutfakHerkese iyi geceler
İki gecedir uykusuz, çok yorgun bir günü bitirdim şükürler olsun. Bugün işten üç saat erken çıktım, izin aldım çok yorgun olduğum için maksadım eve gelip yatmaktı, eşimde gececi nasıl olsa yemek derdi yok. Ama öyle olamadı, eve geldim dağınık, havasız, bu sabah hiç bir yere dokunmadan çıkmıştım, arkadaşımla işe gitmeden dışarıda kahvaltı yaptık. Çok kötü geldi ortalık, eşimde ellemeden çıkmış sağolsun
✔Camları açtım hemen, önlerinin bir tozunu aldım yağmura rağmen
✔Önce dağınıklığı topladım, yatak odası ve salon çok karışıktı oraları hallettim
✔Büyük banyoyu detaylıca temizledim. Çöpleri toplayıp çıkardım poşetlerini değiştirdim, çöp kovalarını yıkadım
✔Mutfağı topladım bulaşığı çalıştırdım
Odak noktasının kalan işlerini yaptım
Mutfak dolap içleri silinecek, düzenlenecek.✔ ✔
Kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak. - yok
Dolap yüzleri silinecek.Dolapların en üstü silinecek. ✔
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silinecek. ✔
Duvarda fayans varsa silinecek. - yok
Fırın temizlenecek. ✔
Bulaşık makinesi temizlenecek.✔✔
Buzdolabı, dondurucu temizlenecek. -dondurucuya dokunmadım yeni temizlemiştim✔
Camı silinecek.✔
Perdesi yıkanacak. ✔
Kiler dolabı varsa temizlenecek.✔✔
Kombi doğalgaz borusu silinecek. ✔
Petek silinecek.✔
Beyaz eşyalar çekikebiliyorsa altları silinecek. - yeni çekmiştim eşyaları ellemedim
Kapısı silinecek. ✔
Avize varsa silinecek. - yok
Masa sandalyeler silinecek. - yok
Halısı ihtiyaca göre silinecek veya yıkanacak. ✔
Nego bu akşam yaptıklarıma çift tik koydum, mutfak macerası bitmiş oldu, sabaha da bulaşık makinasını boşaltırım nasipse. Ölesiye yorgunum bir fincan çay içip yatacağım inş her yerim ağrıyor. Allaha emanet olun güzel kadınlar
Poğaça yaptın mı?iyi akşamlar kızlar depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun diyelim gece korktuk doğrusu birazda haberleri seyredince sabah 10:30 da baş ağrısı ile kalktım bu ara işyerinde çok mesai harcadım. iki gecedirde geç geliyorum yarın akşamda geç gelicem bakalım evdekiler isyan bayrağını çeker yakında. pek ev işide yaptığım yok doğrusu günlük yemek yap yatak topla bulaşık yıka dışında. biraz önce bir makine çamaşır katladım bir makinede çalışıyor yarın geç gidiceğim biraz eve bakarım bu ara iş yeride yordu. birde plates ve yogaya başladım ordan da bir vucut hamlığı oluştu. odak noktası mutfağa hala başlıyamadım pazartesine kadar günüm var neyse kii
Yakın zamanda banlanmıştı ondandır@JES hala dönmemiş ya, niye bu kadar uzun sürdü ki(
Eline sağlık bitmiş mutfak
Çok incesin canım her seferinde diyorsun mahcup ediyorsun nerde öğretmenlik bendeNego Bebeyim seninde öğretmenler günün kutlu olsun ❤
Yaparsın senBende bittim yayılıp yatacağım bu akşam inşallah
Salon camlarım ve perdeler facia halindeler, cesaret toplamaya çalışıyorum hafta sonu girişeyim diye :))
Yaparsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?