evet ilkİlk defa mıben öleyim bari
Olur öyle canım umarım halledersiniz sorunu
Yaa Allah sizi netmesin nasil güldumOlsun abla üzülme. İlk defa olmuş ondan böylesindir. Bak ben 3 senelik evliyim kedi köpek gibiyiz.
Lazım lazım canım tuzu biberi oluyor 10 günde bir falan tekrarlamak lazım yoksa monoton oluyor ev :)Yaa Allah sizi netmesin nasil güldumarada lazimmis ama onu anladim
aliskanlik yapacakLazım lazım canım tuzu biberi oluyor 10 günde bir falan tekrarlamak lazım yoksa monoton oluyor ev :)
Biz 12 yıldır edemedik, son 7 yıl daha berbatBiz de ilk yıl toptan hallettik kavga işlerini
Bilmiyorum canım ama bu ben değilim, çok zor şeyler yaşadım yaşıyorum vs ama hep içimde umut vardı benim ama artık içim boş, hiç bir şey mutlu etmiyor hep hüzün var kalbimde. Öyle işteSen de miNego :) valla hormonlarımız bize oyun oynuyor bu ara :)
Biz 12 yıldır edemedik, son 7 yıl daha berbat
Bilmiyorum canım ama bu ben değilim, çok zor şeyler yaşadım yaşıyorum vs ama hep içimde umut vardı benim ama artık içim boş, hiç bir şey mutlu etmiyor hep hüzün var kalbimde. Öyle işte
Doğru söylemiş doktor, gitmez erkeklerKuzum ben ilk yılın sonuna doğru psikiyatra görürdüm kocamı, o kadar eminim ki suç onda diye, girdik konuştuk, doktor hanimciğim dedi ki suç sendebir de esinin kıymetini bil, karisinin elinden tutup gelen kocayi 25 yılda 5 kere gormemisimdir
Doğru söylemiş doktor, gitmez erkekler
Ev süpürülecek daha toz alınacak çöpler değişecek
Ağlamak istiyorum oturdum öyle şimdi
Yapmak istemiyorumKız bunlar is mi senin icin
Sen ki negosun. Sen ki beni yola getirdin. Bir terliksuyu. Noluyor sana az biraz dışarı mi çıksan napsanYapmak istemiyorum
Eline sağlık ablaNego ödev tamam
Sabah gün vardı çıktım zaten, orda da keyif alamadımSen ki negosun. Sen ki beni yola getirdin. Bir terliksuyu. Noluyor sana az biraz dışarı mi çıksan napsan
İyidir, kafası atmıştır bir şeye, bazen böyle merak da bırakıyor işteBonus doktora gitmiş olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?