Yok fırt neyi almam ben dilosum. Çok teşekkür ederim almış kadar olduumGünaydın da bizi niye eyledin bakım senn
Bir fırt alaydın bizden
Atom karınca boynuna ip bağlayıp kendini asmayı düşünüyorr börek aciom ütüler bittiAtom karınca masallah
Yok kullanmıyorum ama ondan değil, kışın soğuktan oluyor benimkiEldiven kullanmıyor musunuz, deterjanlı işler yaparken?
Çok geçmiş olsun canım, eşin nasıl olduCanım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Hoş geldin aramızaMerhabalar nasilsiniz :)
Hafta sonlari giremiyorum o yuzden yazamadim.
Bugun yapmayi planladiklarim;
2 sepet utu var onlari utulemeliyim
Makinaya camasir atmaliyim
Butun evi supurup yerleri silmeliyim
Ocak aspirator ve tezgah arkasi fayanslar silinecek
Kusun kafesini temizlemeliyim
Manevi olarak
1 haftadir hic kitap okuyamadim mutlaka kitap okumaliyim
Kuran okumaliyim
Kizimin odevlerine yardim etmeliyim
Kizlaara kitap okumaliyim
Su puzzle hala bitmedi onunla ugrasmaliyim
Gönlünce olur inşallahEv bakiyoz kızlar dua edin güzel bir ev alayım.
Hoş geldin aramızaakşamdan iki çeşit yemeğimi yaptım ,çamaşır makınasını calıştırdım,camaşırları astım bulaşık makınasını calıştırdım yerleştirdim,sabahta çocukları okula gönderip hopppp işe geldim,siz neler yapıyorsunuz baaklım
Son zamanlarda bu ruh halindeyim hiç keyfim isteğim yokyapamiyorum hic bisey kitlenmis gibiyim kahvalti duruyor cocuk sabaha kadar kustu onlari yikandi bekliyor her yer oyuncak kalem adini sayamadigim daha birsuru sacmalik ortada tornavida bu koltukta ne ariyor ya ceviz kiracaginin cocuklarin dolabindan cikmasi
ben ne ara bu hale geldim bos bos bakiyorum
depresyona mi girdik kiYok kullanmıyorum ama ondan değil, kışın soğuktan oluyor benimki
Çok geçmiş olsun canım, eşin nasıl oldu
Hoş geldin aramızatanımışmıydık unuttum mu acaba
Gönlünce olur inşallah
Hoş geldin aramızaeline sağlık
Son zamanlarda bu ruh halindeyim hiç keyfim isteğim yok
Bilmiyorum canım ama böyle de çok huzursuzum, arada kalmış gibiyimdepresyona mi girdik ki
Kandırma çabaları çabalarıKız o gün süpürge torbam yoktudikeyle yapınca çabuk bitmişti
Ne oldu sana nego böyle. Çok enerjiktin sen. Kıştan mi nedirBilmiyorum canım ama böyle de çok huzursuzum, arada kalmış gibiyim
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Canım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Ayyy terliksuu inş gönlüne göre ferah kışları sıcacık aydınlık bir ev alırsın. Bizde kiracıyız bizde alabilsek ama umut yok bize.Ev bakiyoz kızlar dua edin güzel bir ev alayım.
aynı birsey yapacakmisim yada olacakmis da onun sıkıntısı gibi. herkese catiyorum 8 yildir ilk defa kavga ettik kalbim sıkısıyorBilmiyorum canım ama böyle de çok huzursuzum, arada kalmış gibiyim
Sende mi :/Şifonyeri seçtim kendime :)
Bu aralar hiiiç iş yapmak istemiyor canım nedense :)
Bilsem bendeNe oldu sana nego böyle. Çok enerjiktin sen. Kıştan mi nedir
Bende bu hafta yapacam dedim güya ama elim kalkmıyor, tatil girsin sünnet olacak büyük oğlan, gelen olur yani bize deNego ben bu gün çamaşıra savaş açtım katlanacak ütülenecek yıkanacak çamaşır bırakmayacağım. Yarından itibaren de genel temizliğe başlayayım 15 tatilde kesin gelen olur temiz dursun ev.
İlk defa mıaynı birsey yapacakmisim yada olacakmis da onun sıkıntısı gibi. herkese catiyorum 8 yildir ilk defa kavga ettik kalbim sıkısıyor
İlk defa mıben öleyim bari
Olur öyle canım umarım halledersiniz sorunu
Olsun abla üzülme. İlk defa olmuş ondan böylesindir. Bak ben 3 senelik evliyim kedi köpek gibiyiz.aynı birsey yapacakmisim yada olacakmis da onun sıkıntısı gibi. herkese catiyorum 8 yildir ilk defa kavga ettik kalbim sıkısıyor
Allah razı olsun kız inşallah sanada kısa zamanda olur. Mesajın devamı beni öldürdü sen çok yaşa ha ha.Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Ayyy terliksuu inş gönlüne göre ferah kışları sıcacık aydınlık bir ev alırsın. Bizde kiracıyız bizde alabilsek ama umut yok bize.
Ödevlerin de hepsini yapmaya çalışıcam. Camlar çok fena yağmur yağar diye bekliyorum ama yağmıyor keşke yağsa.
Dün süpürüp silmiştim toz da almıştım. Bugünn dikey süpürge ile süpürürüm. Sonra ödevleri yapmaya çalışırım. Aslında mutfağın halıısnı yıkamam lazım ama çamaşır makinesini çalıştıramıyorum. Halı fırçam yok o ödevi yapamam.Benim koca popolu prenses elektrikçi gönderecek inş.
İlk beş yıl bizde oyleydik. Sonra köpek tarafı kuyruğunu indirdi. Kedi tarafı (ben) de zaman zaman indiriyorum kuyruğu yalan soylemiycemOlsun abla üzülme. İlk defa olmuş ondan böylesindir. Bak ben 3 senelik evliyim kedi köpek gibiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?