Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eldiven kullanmıyor musunuz, deterjanlı işler yaparken?
Yok kullanmıyorum ama ondan değil, kışın soğuktan oluyor benimki
Canım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Çok geçmiş olsun canım, eşin nasıl oldu
Hoş geldin aramıza tanımışmıydık unuttum mu acaba
Ev bakiyoz kızlar dua edin güzel bir ev alayım.
Gönlünce olur inşallah
Hoş geldin aramıza eline sağlık
Son zamanlarda bu ruh halindeyim hiç keyfim isteğim yok

depresyona mi girdik ki

Yapmam gerekenleri yazayım belki yaparım bu sebeple

Mutfak halısını silicem
Evi süpürücem
Toz alıcam
Oturma odasının en azından bir koltuğunu yıkıycam
Yemek yapıcam

Canım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Ev bakiyoz kızlar dua edin güzel bir ev alayım.
Ayyy terliksuu inş gönlüne göre ferah kışları sıcacık aydınlık bir ev alırsın. Bizde kiracıyız bizde alabilsek ama umut yok bize.

Ödevlerin de hepsini yapmaya çalışıcam. Camlar çok fena yağmur yağar diye bekliyorum ama yağmıyor keşke yağsa.
Dün süpürüp silmiştim toz da almıştım. Bugünn dikey süpürge ile süpürürüm. Sonra ödevleri yapmaya çalışırım. Aslında mutfağın halıısnı yıkamam lazım ama çamaşır makinesini çalıştıramıyorum. Halı fırçam yok o ödevi yapamam. Benim koca popolu prenses elektrikçi gönderecek inş.

Nego ben bu gün çamaşıra savaş açtım katlanacak ütülenecek yıkanacak çamaşır bırakmayacağım. Yarından itibaren de genel temizliğe başlayayım 15 tatilde kesin gelen olur temiz dursun ev.

Şifonyeri seçtim kendime :)
Bu aralar hiiiç iş yapmak istemiyor canım nedense :)
Sende mi :/
Ne oldu sana nego böyle. Çok enerjiktin sen. Kıştan mi nedir
Bilsem bende
Bende bu hafta yapacam dedim güya ama elim kalkmıyor, tatil girsin sünnet olacak büyük oğlan, gelen olur yani bize de

aynı birsey yapacakmisim yada olacakmis da onun sıkıntısı gibi. herkese catiyorum 8 yildir ilk defa kavga ettik kalbim sıkısıyor
Olsun abla üzülme. İlk defa olmuş ondan böylesindir. Bak ben 3 senelik evliyim kedi köpek gibiyiz.

Allah razı olsun kız inşallah sanada kısa zamanda olur. Mesajın devamı beni öldürdü sen çok yaşa ha ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…