icim cekildi okdum eve de soyle.bi baktim da bilemedim simdiYapılan işler
Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Börek yapıldı yendi
Tansiyonum düştü kahvaltıdan sonra bir kaç saat yattım camları silemedim yarın mutlaka silinecek
Anneme ciktim teyzemler geldi
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Eve indim yemek yapicam şimdi
Niye canım nolduicim cekildi okdum eve de soyle.bi baktim da bilemedim simdi
sen dunde bi bu kadar is yapmamis miydin masallah ya vallaNiye canım noldu
Hergun yapıyorum cnm gına geldi yapmakta istemiyorum ama yine de yapıyorumsen dunde bi bu kadar is yapmamis miydin masallah ya valla
Allah im bana da versin boyle sevk insallaahHergun yapıyorum cnm gına geldi yapmakta istemiyorum ama yine de yapıyorum
Yarında camları silerim perdeleri geçen hafta yıkadım artık cam balkondan başlarım sabah biraz erken kalkarim hava çok güneşli erken saatte yaparsam daha iyi olur
Yarın bir gün çocuk olursa.yaparim ben böyle işler görürümAllah im bana da versin boyle sevk insallaah
yaparsin sen o ısıgi goruyorum sende.Yarın bir gün çocuk olursa.yaparim ben böyle işler görürüm
Nasıl yaparım acaba ki iş yapabilirmiyim ki aklımda deli sorular
Hiç tadım yok kuzum, geçer inşaallah
Geçmiş olsun canımYapılan işler
Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Börek yapıldı yendi
Tansiyonum düştü kahvaltıdan sonra bir kaç saat yattım camları silemedim yarın mutlaka silinecek
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Geçti gitti canım da sende canını sıkma kuzu biz seni böyle görmeye alışkın değilizHiç tadım yok kuzum, geçer inşaallah
Geçmiş olsun canım
Yapılan işler
Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Börek yapıldı yendi
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Hiç tadım yok kuzum, geçer inşaallah
Amin kız şu sıralar tek istediğim bu yarın değişir kesin.Allah razı olsun kız inşallah sanada kısa zamanda olur. Mesajın devamı beni öldürdü sen çok yaşa ha ha.
Kız demek ki bize 2 sene var. Bazen görünce saldurasım geliyor ama şu sıra iyi kv doldurmuyor ondan gittik mi beraber gidiyoruz çözdüm işiİlk beş yıl bizde oyleydik. Sonra köpek tarafı kuyruğunu indirdi. Kedi tarafı (ben) de zaman zaman indiriyorum kuyruğu yalan soylemiycem
Lazım tabi abla ya sürekli çiçeğim böceğim ömür geçer mi?Yaa Allah sizi netmesin nasil güldumarada lazimmis ama onu anladim
Keşke kuzumGeçen gün senin miden kötüydü bugün de tansiyonun düşmüş. Acaba diyorummi geliyor
Amiiin inşallah ben de yazarım:) ben rüyamda hamile görünce bile seviniyorum kendimi:)Keşke kuzum1 hafta oldu regl biteli
Bu aralarda hep kendimi hamile görüyorum rüyalarimdatest yapıyorum hep çift çizgi şaşırıyorum o testi beyenmeyip en iyi testten alıp yeniden yapıyorum
İnşallah bir gün bende hamileyim diye yazmak isterim burayaaa
İnşallah canımAmiiin inşallah ben de yazarım:) ben rüyamda hamile görünce bile seviniyorum kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?