gecmis olsun cnimCanım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Beyazlar renkliler bide bebeğin kiler 3 paket yıkıyorum kızım her gün okuldan pis geliyor takla atıyormus sınıfın tüm tozu onun üzerindeNereye bulursam asıyorum. Günlük çamaşır i mutlaka yikamaya calisiyom yoksa sıkıntı yaşıyorum . Sen kaç paket yikiyosun günlük
2 ya da 3 paket yikiyom. Ekstralar çıkmazsa 2. Kaka çiş durumları olursa 3 e çıkıyor. Bugün bebenin kıyafetleri var. 3 yıkarımBeyazlar renkliler bide bebeğin kiler 3 paket yıkıyorum kızım her gün okuldan pis geliyor takla atıyormus sınıfın tüm tozu onun üzerindeoğlumda Massallah her mama içtiğinde üzerine alıp döküyor kalıp gibi donuyor bide :) ama sen daha fazlasın benden çok yıkarsın dır.
Bide benimkiler kusuyor ekstradan çarşaf battaniye2 ya da 3 paket yikiyom. Ekstralar çıkmazsa 2. Kaka çiş durumları olursa 3 e çıkıyor. Bugün bebenin kıyafetleri var. 3 yıkarım
11 yıllık emektar valla. Sabahtan akşama dönüyor.Bide benimkiler kusuyor ekstradan çarşaf battaniyekiz makina iyi dayanıyor valla
Araba çarptı zannettim.Kulağı duymayan bir dede
Günaydın kızlar bugün uykumu aldım yarim da olsa. İyiyim çok şükür. Maratona uçacak (Nego ve D Dilos06 ve mavitosbik07 dışında) herkesi beklerim efendim
Evet tek rakibim kendim. Böylesi daha iyi bunalıma girmiyom. Mavitosbikle yaristimda üç gün etkisinden çıkamadım
Kuzum bana iyi gelen tek krem nötracina
Ama yazılışını unuttum dur bakıp geleyim
Eki Görüntüle 2576340
İnan ilk kullanımda etki ediyo
Günaydın da bizi niye eyledin bakım sennGünaydın kızlar bugün uykumu aldım yarim da olsa. İyiyim çok şükür. Maratona uçacak (Nego ve D Dilos06 ve mavitosbik07 dışında) herkesi beklerim efendim
Bütün ödevi aldım önce ütüleri yapıyım14 Ocak Ödevi
Bir kanepe veya baza altı düzenlemek
Halı fırçalamak
Bir cam silmek
Makyaj masası çekmeceleri düzenlemek, şifonyerinizi ya da
İçinden seçin size uyanı
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
@xAnteros
@enenisa
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
@Elalis
@malii
@s i d e l y a
@Beyyaz31
Feslegen Kokulu Nane
İlaçlar bitmedi ki bi bitseydiDuzelmediler mi. Hala kusma var mı
Çok mutlu oldum canım rabbim gönlüne göre versin inşallahEv bakiyoz kızlar dua edin güzel bir ev alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?