Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nereye bulursam asıyorum. Günlük çamaşır i mutlaka yikamaya calisiyom yoksa sıkıntı yaşıyorum . Sen kaç paket yikiyosun günlük
Beyazlar renkliler bide bebeğin kiler 3 paket yıkıyorum kızım her gün okuldan pis geliyor takla atıyormus sınıfın tüm tozu onun üzerinde oğlumda Massallah her mama içtiğinde üzerine alıp döküyor kalıp gibi donuyor bide :) ama sen daha fazlasın benden çok yıkarsın dır.

2 ya da 3 paket yikiyom. Ekstralar çıkmazsa 2. Kaka çiş durumları olursa 3 e çıkıyor. Bugün bebenin kıyafetleri var. 3 yıkarım

Bütün ödevi aldım önce ütüleri yapıyım

akşamdan iki çeşit yemeğimi yaptım ,çamaşır makınasını calıştırdım,camaşırları astım bulaşık makınasını calıştırdım yerleştirdim,sabahta çocukları okula gönderip hopppp işe geldim,siz neler yapıyorsunuz baaklım

Günaydın bayanlar

Dünden kalma bulaşıkları elde hallettim.
Bitki çayı yaptım Müge izliyorum kalkabilirsem çamaşır makinesi açılacak bakalım sonrası keyfime kaldı

yapamiyorum hic bisey kitlenmis gibiyim kahvalti duruyor cocuk sabaha kadar kustu onlari yikandi bekliyor her yer oyuncak kalem adini sayamadigim daha birsuru sacmalik ortada tornavida bu koltukta ne ariyor ya ceviz kiracaginin cocuklarin dolabindan cikmasi
ben ne ara bu hale geldim bos bos bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…