Offfff o biçim pazarlamisim heeeeÖncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün
Ardından yumuşatıcı gözüne bu elemandan 1 kapat doldurun.
Tursil gozune az koyun tika basa olmasin.
Sonra bu yumusatici arkadastan 1 cay bardağı da camasirlarin uzerine gezdirin.
Ardindan hızlı yikama programina cevirin.
Ama derecesi 60 olsun. Devri de 800 bu cok cok onemli.
Makina duruyor çıkarın ve misss gibi asın yemin ederim maşallah diyorum sorun bitti yaaa.
Şimdi diyen olacak 60 ta camasirlar mahvolmadi mi. Valla olmadi. Bilemedim hatta tertemiz olmuş. Bizim makine beko haberiniz olsun.
Makinasi bozulan bana sarmasin keserim totosunu
Not: pijama ev kiyafeti vs hep 60 ta çalıştırın birde özellikle kokanlari. Tum camasirlari degil. Haşat edersiniz heee.
Öncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün
Makina duruyor çıkarın ve misss gibi asın yemin ederim maşallah diyorum sorun bitti yaaa.
Şimdi diyen olacak 60 ta camasirlar mahvolmadi mi. Valla olmadi. Bilemedim hatta tertemiz olmuş. Bizim makine beko haberiniz olsun.
Not: pijama ev kiyafeti vs hep 60 ta çalıştırın birde özellikle kokanlari. Tum camasirlari degil. Haşat edersiniz heee.
Ohaaaa en onemli şeyin fotosunu eklememisin. Ahanda buuuuu. Kocam bugun gidip 8 tane almis kendineEki Görüntüle 3168073
zaten sorun hemen asamamizda jesÖncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün
Ohaaaa en onemli şeyin fotosunu eklememisin. Ahanda buuuuu. Kocam bugun gidip 8 tane almis kendineEki Görüntüle 3168073
En buyuk hatayi orda yapiyormussun şuan yanimda koca bey.zaten sorun hemen asamamizda jesbende renklileri en az 50 de atiyorum atik dedigin gibi daha guzel kokuyorlar birde ben camasirlarin uzerine degil de deterjangozune yumusatici koyuyorum tam su alirken
Seni reklam yüzü yapsınlarÖncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün
Evet ben çamaşırların üzerine döküyom hepEn buyuk hatayi orda yapiyormussun şuan yanimda koca bey.Diyorki tursil gozune yumusatici atmak onden camasira karistigi icin garip bir koku birakabiliyor.
La nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokarzaten sorun hemen asamamizda jesbende renklileri en az 50 de atiyorum atik dedigin gibi daha guzel kokuyorlar birde ben camasirlarin uzerine degil de deterjangozune yumusatici koyuyorum tam su alirken
Viking jesmingoSeni reklam yüzü yapsınlar
ama leke birakiyor yumusatici bazi kumaslardaEvet ben çamaşırların üzerine döküyom hep
Bunu begenmediEki Görüntüle 3168076 bende bundan kullaniyorim jes
Bırakmadı simdiye kadarama leke birakiyor yumusatici bazi kumaslarda
Minik herseye yokusa surme la. Illa vardir bi don atlet en uste onu cek. Ona gezdir de calistirama leke birakiyor yumusatici bazi kumaslarda
ben bazen 2. ye calisitiriyorum birde bende unutkanlik var gecen sekeri yumurtayi cirpip kek yapmayi unutmusum esim hatirlatmasaLa nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokarayrica end dedimi tık sesi geldi mi camasir direk asılır yav. Max 3 dk bekletirsin oda acil işin varsa
Koku almaktansa lekeye bile razıyımBırakmadı simdiye kadar
Minik bacim sen salla. B12 onerisi yapacam birazdan sana.ben bazen 2. ye calisitiriyorum birde bende unutkanlik var gecen sekeri yumurtayi cirpip kek yapmayi unutmusum esim hatirlatmasa
ben bunun gibi hafifleri begeniyorum benim esimde gul haric cicek kokulari begeniyorBunu begenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?