Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün

Ardından yumuşatıcı gözüne bu elemandan 1 kapat doldurun.

Tursil gozune az koyun tika basa olmasin.

Sonra bu yumusatici arkadastan 1 cay bardağı da camasirlarin uzerine gezdirin.

Ardindan hızlı yikama programina cevirin.

Ama derecesi 60 olsun. Devri de 800 bu cok cok onemli.

Makina duruyor çıkarın ve misss gibi asın yemin ederim maşallah diyorum sorun bitti yaaa.

Şimdi diyen olacak 60 ta camasirlar mahvolmadi mi. Valla olmadi. Bilemedim hatta tertemiz olmuş. Bizim makine beko haberiniz olsun.

Makinasi bozulan bana sarmasin keserim totosunu

Not: pijama ev kiyafeti vs hep 60 ta çalıştırın birde özellikle kokanlari. Tum camasirlari degil. Haşat edersiniz heee.

Ohaaaa en onemli şeyin fotosunu eklememisin. Ahanda buuuuu. Kocam bugun gidip 8 tane almis kendine

Offfff o biçim pazarlamisim heeee

Aktif Lora M Musluk Suyu Nane Limon Kabugu Efser T Tamam Minik Duduklu Tencere

zaten sorun hemen asamamizda jes bende renklileri en az 50 de atiyorum atik dedigin gibi daha guzel kokuyorlar birde ben camasirlarin uzerine degil de deterjangozune yumusatici koyuyorum tam su alirken

zaten sorun hemen asamamizda jes bende renklileri en az 50 de atiyorum atik dedigin gibi daha guzel kokuyorlar birde ben camasirlarin uzerine degil de deterjangozune yumusatici koyuyorum tam su alirken
En buyuk hatayi orda yapiyormussun şuan yanimda koca bey. Diyorki tursil gozune yumusatici atmak onden camasira karistigi icin garip bir koku birakabiliyor.

Seni reklam yüzü yapsınlar

La nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokar ayrica end dedimi tık sesi geldi mi camasir direk asılır yav. Max 3 dk bekletirsin oda acil işin varsa

La nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokar ayrica end dedimi tık sesi geldi mi camasir direk asılır yav. Max 3 dk bekletirsin oda acil işin varsa
ben bazen 2. ye calisitiriyorum birde bende unutkanlik var gecen sekeri yumurtayi cirpip kek yapmayi unutmusum esim hatirlatmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…