Düzenli Evimiz & Hayatımız

La nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokar ayrica end dedimi tık sesi geldi mi camasir direk asılır yav. Max 3 dk bekletirsin oda acil işin varsa
Çamaşırlar depresyona girip kendi kendini assın diye bekliyormuş

Bunu demesem çatlardım

Çok kolay kendi isteklerini o düşünmüş gibi yaptıracaksın. Sen yaparsın artık Efser kaç yılık uzman eş oldun
dimii yaa geçen muftakta kahvaltı ediyoruz odak konusu aklımda:))) hayatım ben bu mutfak dolaplarının üzerine ellim yetişmiyor ama çok toz olmuş dedim evet ustalar gidip geliyor toz oluyor didi merdiven lazıım didim hemen sildirdim

birde benimkinin evlilikte tek fantazisi benimle temizlik yapmak

Ya ne güzel fantazi kıymetini bil

Şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Koşturmaca. 2015ten beri kk dayım. Yaşlandık burda resmen. Sanırım nene olursam da burda sizle takılacağım.
2010 dan selamlar
Geçen gün düşündüm acaba o dönemlerde de burası olur mu nasılsın oluruz diye

Günaydın yurdum insanları
Sabah kalktığımdan beri kaç çeşit ruh haline girdim.
Yatayım mı kalkıp işe güce mi bakayım derken hala kararsızım
Gönderdim iş ve okul tayfasını.
Camlar açıldı havalansın ev
Yataklar toplandı
Nevresimler makineye atıldı
Kahvaltı edildi
Biraz saat ilerlesin süpürürüm belki
Öğleye kadar yemeği hallederim
Öğleden sonra kahveye davetliyim arkadaşa

Aralarda derelerde neler yaparım bakalım göreceğuk.

Sabitler işte alışmışın dışına çıkmak istemedikleri için 10 seneye yakın bir fiil evde birinirimize bakıp oturduk sırf aile geleneklerini bozmamak için hadi pikniğe gidelim derdim ailem hiç pikniğe gitmedi derdi belki sen seversin hoşuna gider bak bu kadar bağ bahce var birinde oturalım hiçbirşey yapmasakta bir nefes alırız derdim Asla çıkmazdı çıksakta anasını alırdı öyle çıkardık bazen ona bile şükür ederdim inan

Benim aldığım terapilerle kendi tabiki almadı
Şu seviyeye geldi bunada şükür diyorum

Şimdi diyor gezmek görmekte başka bir kültürmüş bunu sana anlatmak 24 senemi aldı sabit oğlu sabit

Günaydın hepinize

Bir Salı sallanır sabahından daha selamlar, milletin Pazartesi sendromu olur bende Salı var, geçmiyor mübarek gün :))))
Ama tabi bu iş yapmaya engel değil :)) Şükür eşim gündüze döndü, ev nefes alıyordu bu sabah :)))

-Yatakları topladım
-Yatak odasının tozunu aldım
-Salonu topladım
-Bulaşık makinasını boşalttım
-Kahvaltıları hazırladım
-Kumu temizleyip çöpü çıkardım
-İki banyonun da lavabo ve klozetlerini fırçaladım
-Kızımı taradım, koklaştık kıyamadım yatağın bir köşesini açtım pembe yorganında yatsın diye, çıkarken sardım sarmaladım bebek gibi yatıyordu :)))
-Sokaktaki pisileri doyurdum onlarla da koklaştık, işe geldim

Güzel bir gün olsun inşallah, Allah rast getirsin işlerimizi, hastalara şifa, annelere sabır ve kolaylık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…