Çamaşırlar depresyona girip kendi kendini assın diye bekliyormuşLa nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokarayrica end dedimi tık sesi geldi mi camasir direk asılır yav. Max 3 dk bekletirsin oda acil işin varsa
dimii yaa geçen muftakta kahvaltı ediyoruz odak konusu aklımda:))) hayatım ben bu mutfak dolaplarının üzerine ellim yetişmiyor ama çok toz olmuş dedim evet ustalar gidip geliyor toz oluyor didi merdiven lazıım didim hemen sildirdimÇok kolay kendi isteklerini o düşünmüş gibi yaptıracaksın. Sen yaparsın artık Efser kaç yılık uzman eş oldun
Çamaşırlar depresyona girip kendi kendini assın diye bekliyormuş
Bunu demesem çatlardım
Şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Koşturmaca. 2015ten beri kk dayım. Yaşlandık burda resmen. Sanırım nene olursam da burda sizle takılacağım.Çok şükür sen nasılsın
Ya ne güzel fantazi kıymetini bildimii yaa geçen muftakta kahvaltı ediyoruz odak konusu aklımda:))) hayatım ben bu mutfak dolaplarının üzerine ellim yetişmiyor ama çok toz olmuş dedim evet ustalar gidip geliyor toz oluyor didi merdiven lazıım didim hemen sildirdim
birde benimkinin evlilikte tek fantazisi benimle temizlik yapmak
2010 dan selamlarŞükür yuvarlanıp gidiyoruz. Koşturmaca. 2015ten beri kk dayım. Yaşlandık burda resmen. Sanırım nene olursam da burda sizle takılacağım.
Sabitler işte alışmışın dışına çıkmak istemedikleri için 10 seneye yakın bir fiil evde birinirimize bakıp oturduk sırf aile geleneklerini bozmamak için hadi pikniğe gidelim derdim ailem hiç pikniğe gitmedi derdi belki sen seversin hoşuna gider bak bu kadar bağ bahce var birinde oturalım hiçbirşey yapmasakta bir nefes alırız derdim Asla çıkmazdı çıksakta anasını alırdı öyle çıkardık bazen ona bile şükür ederdim inanEVET canım tam yazdığın gibi şeyler işte şimdi hatırlayıp yazıp sinirimi bozmak istemiyorum demek ki neymiş benimkide yengeç miş :)))
sağol canım düzelicez inşallah :)
yaniiii aslında başak burcu olup yükseleni yengeç de olabilir :)
benim ki sıkıcı sıkıcı bu kadar olmaz evde çekyatının bir köşesi var orda durmadan oturup maç seyreder birde arada nadir osmanlı dizisi seyreder tv ona yayın yapıyor zaten abartısız 8 maç peş peşe izleyebilir yada tam seyretiği bir maçın 8 adet özetini seyredebilir kv. geçen sene rahmetli oldu ve evet anne babası kardeşlerini her zaman bizlerden üstün tutardı ama biz uzaktık belki ondan hasretlikten mi nee bilemedim. gıcık işte çok düşünmemek lazım :))
Valla 2 gundur espiride ultra performans gosteriyon gel opecemmmmÇamaşırlar depresyona girip kendi kendini assın diye bekliyormuş
Bunu demesem çatlardım
Yok nego gercekten unutuyor ya da sallamiyor artik ahahhahahahÜşengeçlik diyelim biz ona
Valla ben bisey anlamadim.Makinayı değil su girişini öyle yazmış gibi olmuş
Gunaydin hosgeldinGünaydınnnn tatlı kadınlarEki Görüntüle 3168122
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Zorsa başaktır o
Ya başakları seeevBaşak o başak kesin başak
Başaklaru seviyom benYa başakları seeev
Seni çok seviyorum erkeği gıcıkYa başakları seeev
Seversin tabii başak erkeği el iyisi ev delisidirBaşaklaru seviyom ben
Ben çok seviyorumYa başakları seeev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?