Nego bini listidin çikirHayırlı akşamlar güzel gacılar
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yataklar toplandı çocukların nevresimi değişti
Banyo tuvalet yıkandı aynalar silindi
Çamaşır yıkandı serildi
Toz alındı
Markete gidildi
Yemek yapıldı
Dün evi süpürüp kayninişime gitmiştim temizdi yerler o yüzden süpürmedim
Mutfak toplandı
Hala toplu şükür inşallah veledler yatarsa bende zıbaracam dün geceden uykusuzum
Tadilat işlerin bitmeden tam düzen olmaz zaten canım hiç sorun değilnegocuum geldiiin miiiiii
yerin bir belli, bir belli seni ne kadar sevdiğimi anlatmışmıydım sanaaaa
neyse odak noktasını anlatayım şimdi bu benim ilk odak noktamdı ve mutfağa tam odaklanamadım noldu biliyormusun geçtiğimiz hafta mutfak ve salona odaklandım hatlar karıştı anlıyacağın yaniii bu haftada yine mutfak salon birlikte tamamlıyayım olur muuu?
şaka bir yana ben yeni taşındım yaa gelen her ustanın toz yapması ile bir buçuk aydır durmadan temizlik yapmak beni baydııı. ayrıyeten mutfakta halaa bulaşık makinasının ve davlumbazın koruyucu jelatinleri üzerinde duruyor eşim hanım bunları ne zaman çıkartıcaksın dedi geçen. ne güzel yağ olmuyor kirlenmiyor ...vs.
zaten halılar yıkanmış rulo halinde idi sildim her yeri serdim
bende durumlar böylee yanii
Zorsa başaktır oneden zooor yani şimdi şöyle ben eşimin yengeç oldunu düşünüyorum yanii burçları okurken yengeç burcunun özeliklerini taşıyor yada yükseleni yengeç bilemiyorum bu arada eşimin kimliğindeki tarih doğru değil burcunu bilemiyoruz fakat ben yengeç olduğunu düşünüyorum
nasıl zorluğu var az buçuk anlat helee
benimkini soracak olursanız zaten zor heleee birde emekli oldu diyorum kii acaba yengeçliğinden mi zor yoksa emekliliktenmi bana sarıyor bilemiyorum
Nego bini listidin çikir
Sizi okumadım mı sandınızkim ne yazdı yazmadı! yokluğumda gördüm her şeyi
Başak o başak kesin başakHay allah iyiligini versin gece gece beni guldurdunyav yazsana o zaman huylari şöyle böyle bende pekistirirdim en azindan. Koç ta böyle zor bir burç sen enisteye sec beğen
Demek ki huyu o değil canı isteyince yapıyormuşÇok sabit fikirlio kadar sabit ki oturduğu kolduk hep aynı bir akşamda öbüründe oturayım belki burada havlar farklıdır düşüncesi yok
Beni evimden koltuğumdan etme ne yaparsan yap
Yıllar önce anasının karargahındayken hasbel kader çokcuklarla tatile çıkmışız Karadenize gittik ordan çocuklara sizi Gürcistana götüreyim diye heves ettirdi büyük kızın ısrarıyla hadi baba gidelim diye zorladı isteksiz isteksiz yola düştütam sınıra kadar gittik artvinde gümrükteyiz sıraya gireceğiz akşam saatti olduğu için kuyrukta çok uzun gözü hiç yemdi birde isteksiz ya kızın suratına baktı kuyruğa baktı gürcistada buranın devamı gibi düşün dedi çocuk şaşkın şakın ne diyor diye baktı suratına "anlasana karadenizin devamı işte."
Tekrar o kadar yolu geri döndük
Eğer canı istemezse varya istersen amuda kalk asla yapmaz.
İnsan sayar söver bazen yapar demi onun lugatınta bu yok hayatta yapmaz
Bu durum annesi için geçerli değilanasının herşeyi her istediği olur yapar...
ama bize gelince olamaz...
Hoşbuldum canımcım
Allah mazarlardan korusunSeviyorum eltimi mesafe olarak uzak ruhen çok yakınız
Hiç tatile gitmeyenler var çok da şeeetmeBirde çocuklar küçükkenki dönemide 8 sene el ele yolda dolaşmadıkmarket ev ev market oda arabayla
8 sene Tatil yok 3 aylık evliyken balayına tek gitti
Kayın peterim bana izin vermedi diye.
Çocuklar büyüdükten sonra onların dışarı çıkarma hevesi olunca çıktık 5 sene aynı restorant cennet geliyordu
Geçmiş olsun canımAyy kızlar, 2 aydir dogalgaz gelemedi eve soguktan donuyoruz. Esimde bende hasta oldukheryerimiz agriyor bugunde bogazlar basladi
Herkes eltisiyle kötü değilnapcan eltini birak yavvv
bana iyisi normal gelmiyor bunyem alisik degilHerkes eltisiyle kötü değil
Aaa tüh ya böyle sorumsuzluk olur muBuraya veriyorlar hemen ama bizim evi doseyen salaklar 4 gun once vermis projeyi. Saati alinca 10 gunde geliyormus
Yuh yani gece geceÜst kattakiler dolap taktırıyor bu saatte ,yetmezmiş gibi sanki alemdeler kahkahalar kişnemeler evin içinde .Bir insan topluluğu anca bunlar kadar medeniyetten habersiz yaşayabilir
en büyük özelliği isteyince yapıyor ama istemezse varya asla yapmazDemek ki huyu o değil canı isteyince yapıyormuş
Dıttırııııııdı dı dıt dıt dııtttttttttt. 🕰
Veeeee açıklıyorum
Herkeşler burda mi 🗣🗣🗣
Allah seni davul etmesin şu konuda o kadar bilgi veriyorum böyle heyecan yaptırmadım milleteNeyse kimse yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?