Düzenli Evimiz & Hayatımız

Offfff o biçim pazarlamisim heeee

zaten sorun hemen asamamizda jes bende renklileri en az 50 de atiyorum atik dedigin gibi daha guzel kokuyorlar birde ben camasirlarin uzerine degil de deterjangozune yumusatici koyuyorum tam su alirken

En buyuk hatayi orda yapiyormussun şuan yanimda koca bey. Diyorki tursil gozune yumusatici atmak onden camasira karistigi icin garip bir koku birakabiliyor.

La nasil hemen asamiyon derdin ne makinada kalan zaten miski amber de koysan kokar ayrica end dedimi tık sesi geldi mi camasir direk asılır yav. Max 3 dk bekletirsin oda acil işin varsa

Düşük sıcaklık koku yapar evet
Çamaşır bekletmek ne minik bekletmek ne hem kokar hem buruş buruş olur
Deterjan gözüne yumuşatıcı konmaz güzel çıkarmaz o zaman lekeleri.
Jes mavi olandan alsın eşin onun kokusu daha güzel

mavi alsina muhtesem attim benim unutmam cok kolay nego

Hiç tatile gitmeyenler var çok da şeeetme
Anlıyorum inan o dönemlerim çok zordu eczaneye dahi gidemiyordum.

Benim zoruma giden imkan var ama yapamıyorsun çünkü bir sürü protokol meselesi çıkıyordu anam ne der babam ne der abim ne der gibi nemem ne der

Eşimin bu seviyeye gelmesi mücize bazen söyleniyorum sonra geriye baktığım bunada şükür diyorum en azından kendi gelmesede ben çıkabiliyorum

En büyük desteğim terapilerdi almasaydım inan bu zincirler kırılmazdı

Merhaba hoşgeldiniz. Daha çok küçükler ama ben o yaşlarda evin her odasına sokmuyordum çok gerekmedikçe. Çünkü zaten yoruluyorum üstüne birde temizlediğim her odayı talan ettiklerinde çok geriliyordum. Bunu yaşamaktansa odaları ve oturma odasında rahat bırakıyordum.

Alın size yengeç erkeği
EVET canım tam yazdığın gibi şeyler işte şimdi hatırlayıp yazıp sinirimi bozmak istemiyorum demek ki neymiş benimkide yengeç miş :)))
Tadilat işlerin bitmeden tam düzen olmaz zaten canım hiç sorun değil
sağol canım düzelicez inşallah :)
Zorsa başaktır o
yaniiii aslında başak burcu olup yükseleni yengeç de olabilir :)
benim ki sıkıcı sıkıcı bu kadar olmaz evde çekyatının bir köşesi var orda durmadan oturup maç seyreder birde arada nadir osmanlı dizisi seyreder tv ona yayın yapıyor zaten abartısız 8 maç peş peşe izleyebilir yada tam seyretiği bir maçın 8 adet özetini seyredebilir kv. geçen sene rahmetli oldu ve evet anne babası kardeşlerini her zaman bizlerden üstün tutardı ama biz uzaktık belki ondan hasretlikten mi nee bilemedim. gıcık işte çok düşünmemek lazım :))

Çok kolay kendi isteklerini o düşünmüş gibi yaptıracaksın. Sen yaparsın artık Efser kaç yılık uzman eş oldun

Biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…