Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltıda çay olmazsa kahvaltı gibi gelmiyor bana. Akşamdan suyunu koyarım sabah mutfağa girince çıt çıt hemen altını yakarım ilk iş

Çayın yeri ayrı bana göre,bu aralar sabah hariç akşam eşim gelene kadar 3 büyük kupa poşet çay içiyorum.
Poşet çay hiç içemiyorum illa demleme olacak o da demini güzel almışsa oh mis. Bol demli içerim ben

Poşet çay hiç içemiyorum illa demleme olacak o da demini güzel almışsa oh mis. Bol demli içerim ben
Gündüz kurtsrıyor aslında iyi oluyor,sabahları bergomatlı çay oluyor bide hafta sonlarıda öyle mis gibi bergomat kokar hep.
Demli içiyorum bende harika oluyor.

Gündüz kurtsrıyor aslında iyi oluyor,sabahları bergomatlı çay oluyor bide hafta sonlarıda öyle mis gibi bergomat kokar hep.
Demli içiyorum bende harika oluyor.
Ah bergamotlu bayılırım epeydir aldırmıyorum sen söyleyince farkettim. Çiğ koku oluyor ya poşet çayda o yüzden sevemedim yoksa demlemekten daha pratik olur tabii tek başınayken.

Ah bergamotlu bayılırım epeydir aldırmıyorum sen söyleyince farkettim. Çiğ koku oluyor ya poşet çayda o yüzden sevemedim yoksa demlemekten daha pratik olur tabii tek başınayken.
Kendine has o kokusu yetiyor zaten mis gibi birde.
1 adet bergomat 1 tanede poşet bile katsan yeter aslında koyuyu veriyor.
Kaçtım salata işini halledeiym görüşürüz.

Aradım şimdi kafa dağıtma için komşum çağırdı indim akşam anlatayım paket yapıp üzerine fiyonk taktım
O kadar ekildim ekildim diye anlattın durdun meraktan akşam olmayacak şimdi hele bi söyle ne olmuş fiyonk da yapmış

Ben geldimm..
İşleri bitirdim oturuyorum..
Kahvaltı faslı yapıldı.
Bulaşıklar dizildi.
Elde yıkanacaklar yıkandı.
Çöp kutusu yıkandı.
1 posta çamaşır yıkandı,serildi.
Salon mutfak koridoru gırgırladım bebiş uyuduğu için.
Bebişi yıkadım.
Balkonu yıkadım.
Dolma yaptım biber ve kabak..
Kabağı oyduktan sonra kızartıyorum ben daha güzel oluyor.
Çöpler çıkartıldı.
Pazardan alınanları yerleştirip dolmayı pişirmeye geçeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…