Bilmiyor mu dahaİcim kıpır kıpır minik gerçekten o kadar yıprandım ki orda. Sanırım son kez bi olay kopacak taşınacağımızı duyunca
senle eglenekCanim sıkılmış bugun kiyamadim
Etkili sivitimm, hemde sagliga zararli degilAaa o ne etkili mi
O zor verdirmezler aile apartmanı diyeO zaman çıkın yavrum ya. Simdikini de kiraya verin olmadi
Yok valla eşim dememiş. 3 4 gündür de şehir dışında kv. Gelince söyler heraldeBilmiyor mu daha
Dur bende bakayım bi yarınEtkili sivitimm, hemde sagliga zararli degil
şok da cifin mutfagi var indirimde o da cok etkiliGunlerdir her a101de viking mutfak ariyorum yok arkadas yookkkk, bugun koye giderken yine bir yerde durdum ve buldum. Son 2 tane kalmis aldim 2sinideula nerde satılıyor bu marka ya yok hicbir yerde
Bak bak, bulursan yapis valla kolay bulunmuyor meretDur bende bakayım bi yarın
Ne kadanmiss, bugun bulunca 2 tane alip stokladim.birde bingo oksijen aldim kullandinmi hic nasilşok da cifin mutfagi var indirimde o da cok etkili
banyosu guzel degil
Ayyyyyy nasil seyler onlarsenle eglenek
nego gelmeden kudurak
onu komsum kullaniyor kokusu cok guzel geliyor onun evine gittigmde ama çok tıkıyor kokusu dedi ..Ne kadanmiss, bugun bulunca 2 tane alip stokladim.birde bingo oksijen aldim kullandinmi hic nasil
Hayırlısı inşallah canim benimYok valla eşim dememiş. 3 4 gündür de şehir dışında kv. Gelince söyler heralde
Ne o hemşirem bana da önerEtkili sivitimm, hemde sagliga zararli degil
Öyle canım Allah sabırlar versin geride kalanlara.Amin canım sagol.ben her ölum haberi geldiginde ki son yıllarda cok kaybimiz oldu.ölüme cok yakin hissediyorum.hepimiz misafiriz burda
Sağol canım parol aldım iyi gelir inş.Gecmis olsun canim.
Sağol canım herkes hasta bakalım ilerlemez inş.yardım edenim yok bebişle olunca sıkıntı oluyor.
Gecmis olsun canim neyin varÖyle canım Allah sabırlar versin geride kalanlara.
Sağol canım parol aldım iyi gelir inş.
Sağol canım herkes hasta bakalım ilerlemez inş.yardım edenim yok bebişle olunca sıkıntı oluyor.
Geç uyudu uyandı bi uyutabilsek şu kızı bende geçip yatağıma uzansam.
Ben sevmedim oksijeniNe kadanmiss, bugun bulunca 2 tane alip stokladim.birde bingo oksijen aldim kullandinmi hic nasil
Aman tanrım hayııır düşüncesi bile kötü bakamaz da zatenHayırlısı inşallah canim benimsen isteyken bebise o mu bakiyor
Senin dikkatini pek çekmez kız temizlik malzemesiNe o hemşirem bana da öner
Isınmayan ev sıkıntı valla hakkınızda hayırlısı olsun.Cano hem kv de ile aynı binada sorunluyuz hem de alt kat boş ev kocaman asla ısınmıyor 2000 lira doğalgaz geldi ama ısınmadık elektriğe yüklendik o da 2 aylık 1800 geldi. Ben zaten biliyordum 4 senedir böyle de çocuk olunca daha da açtık tabi her şeyi ısınsın diye. Kızım sebep oldu işte çıkmak için.
Benimki 15tlonu komsum kullaniyor kokusu cok guzel geliyor onun evine gittigmde ama çok tıkıyor kokusu dedi ..
ben cif i 25 uzeri alisveriste 24.90 a almistim
Viking mutfak jesikom, turuncu olan. Cogzel temizliyor mutfagi, heryere sıkıyorum benNe o hemşirem bana da öner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?