Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi bari az konuşmuşsunuz bugün valla bende bi koşuşturmaca içindeyim. İşyerinde denetim kızı hastaneye götürmeler ev taşınacak onun plan programı ruhen çöktüm ben bea 2 günde
Bizde tasinacagiz ev ariyoruz. Keske evimiz olsaydi kira demek çöpe para dokmek demek

Herkese iyi geceler

Eskiden bir komşum vardı, yorulduğu zaman hışırım çıktı derdi, aynen öyleyim :)
İş yerinde yoğun bir gün oldu
Eşim bugün erken geldi, pazarı halletti sağolsun, ben eve dönene kadar balıkları ayıklamış,salatayı yapmış, garnitürleri hazırlamış, sofrayı hazırlamış, çayı da koymuş ocağa
Balıkları pişirdim, sofrayı toplayıp mutfağa daldım, ocağı ve tezgahları cifledim, aspiratörü sildim, bulaşığı çalıştırdım, balkonu ve mutfağı süpürüp yerlerini sildim. Pazardan alınanları yerleştirdim, yarın iş yerinde kızlar öğlen yemeğine bir şeyler yapacaklarmış oraya götüreceklerimi hazırladım. Şimdi duşa oradan yatağa gideceğim nasipse, hepiniz Allah'a emanet olun.

Nasil yani niye kiraya
Cano hem kv de ile aynı binada sorunluyuz hem de alt kat boş ev kocaman asla ısınmıyor 2000 lira doğalgaz geldi ama ısınmadık elektriğe yüklendik o da 2 aylık 1800 geldi. Ben zaten biliyordum 4 senedir böyle de çocuk olunca daha da açtık tabi her şeyi ısınsın diye. Kızım sebep oldu işte çıkmak için.

O zaman çıkın yavrum ya. Simdikini de kiraya verin olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…