- 2 Ağustos 2013
- 38.248
- 128.112
- 798
Jilet gibiSüslü ütülü yastıklar
Bizde tasinacagiz ev ariyoruz. Keske evimiz olsaydi kira demek çöpe para dokmek demekİyi bari az konuşmuşsunuz bugünvalla bende bi koşuşturmaca içindeyim. İşyerinde denetim kızı hastaneye götürmeler ev taşınacak onun plan programı ruhen çöktüm ben bea 2 günde
Cennet mekan olsunÖyle.
Annemin senesi geliyor kendimi tutuyorum tutuyorum sonra da birden bir durgunluğun içinde buluyorum bir müddet çıkamıyorum
Azmettirici de hazır olduğuna kadar neden olmasın
Ben sadece icindeki cevheri cikariyom teyomAzmettirici de hazır olduğuna kadar neden olmasın
Bizde kendi evimizden kiraya çıkıyoruzBizde tasinacagiz ev ariyoruz. Keske evimiz olsaydi kira demek çöpe para dokmek demek
Nasil yani niye kirayaBizde kendi evimizden kiraya çıkıyoruzrabbim isteyen herkese nasip etsin güzel hayalindeki evi
hayirlisi olsunBizde kendi evimizden kiraya çıkıyoruzrabbim isteyen herkese nasip etsin güzel hayalindeki evi
Canim sıkılmış bugun kiyamadim
Cano hem kv de ile aynı binada sorunluyuz hem de alt kat boş ev kocaman asla ısınmıyor 2000 lira doğalgaz geldi ama ısınmadık elektriğe yüklendik o da 2 aylık 1800 geldi. Ben zaten biliyordum 4 senedir böyle de çocuk olunca daha da açtık tabi her şeyi ısınsın diye. Kızım sebep oldu işte çıkmak için.Nasil yani niye kiraya
İcim kıpır kıpır minik gerçekten o kadar yıprandım ki orda. Sanırım son kez bi olay kopacak taşınacağımızı duyuncahayirlisi olsun
O zaman çıkın yavrum ya. Simdikini de kiraya verin olmadiCano hem kv de ile aynı binada sorunluyuz hem de alt kat boş ev kocaman asla ısınmıyor 2000 lira doğalgaz geldi ama ısınmadık elektriğe yüklendik o da 2 aylık 1800 geldi. Ben zaten biliyordum 4 senedir böyle de çocuk olunca daha da açtık tabi her şeyi ısınsın diye. Kızım sebep oldu işte çıkmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?