- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.956
- 598
Hakkinizda hayirlisi olsunCano hem kv de ile aynı binada sorunluyuz hem de alt kat boş ev kocaman asla ısınmıyor 2000 lira doğalgaz geldi ama ısınmadık elektriğe yüklendik o da 2 aylık 1800 geldi. Ben zaten biliyordum 4 senedir böyle de çocuk olunca daha da açtık tabi her şeyi ısınsın diye. Kızım sebep oldu işte çıkmak için.
Bu kadar sürede beni cok iyi tanıman pekiSenin dikkatini pek çekmez kız temizlik malzemesi
Hee tamam yicek bisey degilmisBenimki 15tlcumartesi eve gidince deneyecem bakalim bingoyu yazarim bende
Viking mutfak jesikom, turuncu olan. Cogzel temizliyor mutfagi, heryere sıkıyorum ben
Hadi yaBen sevmedim oksijenidomestos yeşil favorim
Bsgsjshsushw bende bu ara surekli acıkıyorum napcam?? Kocam benden cok yemeye basladin dediHee tamam yicek bisey degilmis
Öyle yaa evlendik evleneli böyle herkesten en fazla biz ödedik. Biz yaktık üstteki ısındıIsınmayan ev sıkıntı valla hakkınızda hayırlısı olsun.
Söyleyince sıkıntı çıkartacak bu net kesin sen hazırlıklı ol psikolojik olarak.Yok valla eşim dememiş. 3 4 gündür de şehir dışında kv. Gelince söyler heralde
benimde ustumdeki yakmiyor uaksa 200 falan gelir faturamÖyle yaa evlendik evleneli böyle herkesten en fazla biz ödedik. Biz yaktık üstteki ısındışimdi görsün bakalım soğuğu
Bu kadar sürede beni cok iyi tanıman peki
Belki sen beğenirsin bi dene bakalımHadi yaindirim gorunce alayim bi dedim. Vikingin camasir suyunuda cok oneriyorlar ama hic görmedim. Internette paket halinde satiliyor cesit cesit bigun onu alicam
Hiç sanmıyorum o kadın sakin karşılamaz da bana da çemkiremez artık diye düşünüyor oğluna çemkirsin ancak. İnşallah iyi ayrılırızSöyleyince sıkıntı çıkartacak bu net kesin sen hazırlıklı ol psikolojik olarak.
Sakinliğini korumanda fayda var iyi karşılar da umarım iyi ayrılırsınız.
Asiri merak ettim suan hwgshwheBelki sen beğenirsin bi dene bakalım
yumusaticisini atmistik ya gecen gun jesle yumusaticisi da cok iyiHadi yaindirim gorunce alayim bi dedim. Vikingin camasir suyunuda cok oneriyorlar ama hic görmedim. Internette paket halinde satiliyor cesit cesit bigun onu alicam
Ay alt daha önemli yaa alt yakınca iyi ısınıyorsunbenimde ustumdeki yakmiyor uaksa 200 falan gelir faturam
Kv ne mesaj at uyudun mu diyeSuan aciktim mesela ama kendi evimde degilim kaynanamdayim, utanıyorum biseyler alip yemeye
iste ustteki de benden faydalaniyorAy alt daha önemli yaa alt yakınca iyi ısınıyorsunmesela ben yakıyorum benim kv yakmıyor benden ısınıyor apartmanı ben ısıtıyorum resmen
Seninle aynı durumdayız canım Allah sabrımızı artırsın çok dominant karakterler. Ev o kadar sıcak oluyor ki en fazla biz ödüyoruz halbu ki kendi ödese bin defa söylenir.Öyle yaa evlendik evleneli böyle herkesten en fazla biz ödedik. Biz yaktık üstteki ısındışimdi görsün bakalım soğuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?