Düzenli Evimiz & Hayatımız

4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Aynı şeyleri yaşayan biri olarak şuan hislerini anlıyorum canım. zor süreçler maddi ve manevi yıpranıyorsun ama umut hep var. sakın kendini bırakma bunda da var bir hayr de ve etrafa kulaklarını tıka.
Kendini mutlu edecek şeyler ile meşgul ol bir süre canım RABBİM sabredenler ile beraber

Dinlen kuzum bu süreç yorucu oluyor Allah hayırlısını hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Amin inşallah, teşekkür ederim canım
Amenna canım, Bu sefer çok üzülmedim zaten. Yaza inşallah iyi bir merkezde deneyeceğim. Nasibimizde vardır inşallah, yoksa da hayırlısı bu deyip kabul edeceğiz

Topiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallah
C Capanin Gururu Teyom Hemsirecik
İsteyen tüm arkadaşlara nasip eder inşallah
Amin. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin, çok zor bir süreç gerçekten.. Hayırlısı diyorsun ama kalbine söz geçiremiyorsun. Bir yerden sonra alısıyor insan gerçi ama.

4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Ne söylesek ne desek gerçekten boş Rabbim bu yolda olan kullarına yardım etsin merhametini esirgemesin Olmazları olduran zorlukları kolaylaştıran Rabbim bizlerede en güzelini inşAllah verecek Teyom
Kızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Çok şükür kuzum inşallah yavrunu da en kısa zamanda sağ salim kucağına almayı Rabbim nasip etsin.Duamızdasın

Merhaba kızlar az önce geldim eve kürtaj oldum JES çok teşekkür ederim detaylıca etiketleyip yazmıssın.
Bebeğim 10+2 hastalık ev tasıyorduk diye erteledim kontrolü. Meğer bebeğim 7 haftalıkken karnı durmus çok üzüldüm kimsem yok burda gidemiyorum da. Memleketten de kimse gelemiyor kıza babası bakto bitane ücretli yardımcı abla buldum benimle aksama kadar kaldı hastanede

Yok canim göreve degil normal isine gidecek. Normalde hafta sonu evde olurdu ama cumartesi pazar calisacak.
Heeeee anladıııım
O zaman üzülme
Gerçi anlıyorum, benim eşim de haftasonu 2 gün tatildir normalde.
İşi çıksa canım sıkılırdı. Ama olsun olsun, şehir dışına gitmiyormuş ya bu iyi.
Hadi bakalım

Oh ne guzel dinlenmissin.esinde tamamlamis isleri

Evet bugün neler yapildı
Bütün odalari derledim topladim
Wc ve lavobayi deterjanda iyice beklettim yıkadim
Banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
1mak renkliler yikadim astim
1mak.beyazlar yıkadim astim
Yemek yaptim.mutfak toplandi
Bul.mak.bosalttim
Wcnin ve banyonun cöpü atildi havlulari degistirildi.
okula git gel.salon mutfak süpurdüm
Bol bol da yattim.gun icinde kafami 20kez koysam yastiga 20sindede uyuyorum ya.hemen ruya görmeyede basliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…