Aynı şeyleri yaşayan biri olarak şuan hislerini anlıyorum canım. zor süreçler maddi ve manevi yıpranıyorsun ama umut hep var. sakın kendini bırakma bunda da var bir hayr de ve etrafa kulaklarını tıka.4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Amin inşallah, teşekkür ederim canımDinlen kuzum bu süreç yorucu oluyor Allah hayırlısını hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Amenna canım, Bu sefer çok üzülmedim zaten. Yaza inşallah iyi bir merkezde deneyeceğim. Nasibimizde vardır inşallah, yoksa da hayırlısı bu deyip kabul edeceğizAynı şeyleri yaşayan biri olarak şuan hislerini anlıyorum canım. zor süreçler maddi ve manevi yıpranıyorsun ama umut hep var. sakın kendini bırakma bunda da var bir hayr de ve etrafa kulaklarını tıka.
Kendini mutlu edecek şeyler ile meşgul ol bir süre canım RABBİM sabredenler ile beraber
Rabbim oğluna kavuştursun seni selişim, hayırla iyileşsin o da amin, dualarımdasınızKızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin teyom4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Amin. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin, çok zor bir süreç gerçekten.. Hayırlısı diyorsun ama kalbine söz geçiremiyorsun. Bir yerden sonra alısıyor insan gerçi ama.Topiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallah
C Capanin Gururu TeyomHemsirecik
İsteyen tüm arkadaşlara nasip eder inşallah
Ne söylesek ne desek gerçekten boş Rabbim bu yolda olan kullarına yardım etsin merhametini esirgemesin4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Çok şükür kuzum inşallah yavrunu da en kısa zamanda sağ salim kucağına almayı Rabbim nasip etsin.DuamızdasınKızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Bu ara biraz keyifsizim niyeyse negom giresim gelmedi foruma pek. Saldım biraz. Ama bugün toparladım yarın gelirimSaricivcivcikcik nerdesin sen?
Yok canim göreve degil normal isine gidecek. Normalde hafta sonu evde olurdu ama cumartesi pazar calisacak.Aa yine mi yollar...
Zor oluyor gerçekten.
Allah kolaylık versin, inşallah uzun sürmeyecektir
Heeeee anladıııımYok canim göreve degil normal isine gidecek. Normalde hafta sonu evde olurdu ama cumartesi pazar calisacak.
Valla insanin icinden gelince her şartta yapıyorAzmine hayran kaldım canım.
Valla ayni kafadayız kızHeeeee anladıııım
O zaman üzülme
Gerçi anlıyorum, benim eşim de haftasonu 2 gün tatildir normalde.
İşi çıksa canım sıkılırdı. Ama olsun olsun, şehir dışına gitmiyormuş ya bu iyi.
Hadi bakalım
Oh ne guzel dinlenmissin.esinde tamamlamis isleriÇamaşır makinesi çalıştırıldı 1 makina beyazlar yıkandı eşim astı.
Bulaşıkları yıkamıştım tezgahtakiler ve de makinedekileri eşim dizdi.
Dürüm yedik ailecek ıhlamur limon bal içtim şifa olsun inşallah.
Kuzum sen hakkanda hayırlısını istedin4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?