- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.365
- 598
- 32
Ben yıllardır kullanıyorum ama aradığım şey silinmiş anlamadımBende yeni çözmeye çalışıyorum
Benim ellerimi mahvetti o dahada almamBu asperox sarı yüzey temizleyicisindenn kullandım. Kolonya dokseydim bu kadar olurdu burnum yandı
Evet yağ çözücü olanı mi. O da berbat bı işe yaramıyor bana göre. Oh iyice gömdüm asperox uBenim ellerimi mahvetti o dahada almam
Az daha yakın olsaydık yapardımBiri yemek yapsın bana
Yaptım canım şükür sağolAz daha yakın olsaydık yapardım
Sağol canım benimBonus ne kadar güzelnasip olsun inşallah hadi bakalım
Belki havadandır, hastalıklar üstüste geliyor mevsim sıkıcı. Bazen olur öyle.
Ferahlık dilerim kalbine. Geçer
Hayırlısı olsun Sidra vardır bir hayır. Allah gönlündekini versin, bırakma kendini
Sağlık olsun. Ben de yaşadım, zordur ama önce senin sağlığın
İnşallah iyi olsun her şey.
Allah yardımcın olsun canım.Merhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Eline saglikEvet yağ çözücü olanı mi. O da berbat bı işe yaramıyor bana göre. Oh iyice gömdüm asperox u
Rabbim feraha çıkarsın, hakkınızda herşeyin en hayırlısını versin.Merhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Ben yıllardır kullanıyorum ama aradığım şey silinmiş anlamadım
Geçmiş olsun tenefüs çok hasta oldun sendeSağol canım benim.Üşüme başladı şimdi de eşimi aradım ama görmedi henüz biraz erken gelse çok iyi olur.
3000 yazacağıma 300 yazdımbenim ev yuksek faturam gecen yil 490 geldi zamla birlikte ...evim aksama kadar gunes goruyor
gunduzleri 23 e indiriyorum ama dusmuyor zaten kombi cok nadir devreye giriyor ..geceleri 2r yapiyorum oda ayarini
kombi 60 da
Mesela nokta kadar kırıntıyı göstermek için kocaaa dysonını gösterirsin değil mi. Bakııın çooocuğumun döktüğü nokta kadar kırıntıyı dysonımla süpürücem şimdi
Negooooooooo isteyen istediğini göze sokmaya çalışsın Negooooooooo alışmadık götte don durmaz. İlla kayacak hic kusura bakmasin boşa sonradan görmelik yapmasin kimse
Bu his kötü bir şey negoşummm seni anlıyorummmAy ne konuştunuz o kadar sayfa
Yok negoşum benim değil bize arkadaşımızın hediyesi bu aslında ismi TarçınSenin kedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?