- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Oyyy severimmm öp benim yerimeeeBenim kiz kedileri asiri sever.senin paylaştığın kedi fotolarini gosteriyorum her defasinda nasil güzel gülümsuyor bi bilsen.
Ben korkarim kedilerden yolda görsek kacmaya baslarim kizimda der anne napiyosun korkacak bise yok gel
Yaaa çok tatlıBu his kötü bir şey negoşummm seni anlıyorummm
Yok negoşum benim değil bize arkadaşımızın hediyesi bu aslında ismi Tarçınbizim gidiş muhabbetleri uzayınca emanet ettiğimiz kişi beni ayırmayınn diyora alışmış muhtemelen bunun yavrusunu biz alacaz hele rengineee Eki Görüntüle 3170475
Buldum güncelleme gelince olmuş ip aldım da eski yaptığım şeylere bakıp fikir olsun dedimAra yüz yenilendiyse güncellendiyse falan ondandır belki bulamıyorsundur.
Bende spotify çözmeye çalışıyorum daha yeniyim
Yutub müzik kullanıyordum bi değişiklik olsun dedim darlandım
Tamam canim operimOyyy severimmm öp benim yerimeeeben ona güzel kediler atarımmmm
Malesef esim hafta sonu ise gidecek bu hafta sevinemiyorum hafta sonu geldigine.Merhaba arkadaşlar
Pestilim çıkmış olabilir
Sabah işlerim bitti
Herkesin nevresimini makineye attım
Ve 4 posta daha çamaşır yıkandı
Kahvaltı, bulaşık, mutfak toplandı
Ocak dolaplar vs temizlendi
Oğluşu yıkadım
Gittim süt aldım, yoğurt mayaladım
Yatak odamın tozunu aldım
Kremler parfümler vs düzenledim toz aldım
Oğlumun dolabını düzenledim
Kızlarımın dolabını düzenledim
Çarşaf nevresim dolabını elden geçirdim
Kızların takı-toka çekmecesini düzenledim Tozlarını aldım çocuk odalarının
Yemek yaptım
Kızları yıkadım
Wc, banyo, duşakabin yıkadım
Banyo çöpleri, havlular değiştirdim
Mutfak süpürdüm
Bitti sanırım
Şimdi kocişkotikolokum gelir.
Yemek bulaşık seansı
Sonrası oğlanı uyutup kızlarla sinema gecesi
Çay & mısır
Bugun cuma, haftasonuna giriş yapılması beni her zaman heyecanlandırmıştır.
Sağlık olsun da
Oğlum bebekken bende gece yapardim bazen.oglum yeni yurumeye basladiginda halimi 15günde bir bol suyla gece 12den sonra haril haril silerdim.o kis vakti kurusun diye salonun kapisini penceresini acardim.Eski evim tam aile abartmanıydı biraz mustakil gibi benim üstümde kayınvaldem eltim ben alta bir de Kv nin kiracısı vardı ses konusu olmazdı kv ye çocuklara bak temizlik yapayım desem en fazla yarım saat sonra al durmuyor derdi kadın aldığım zaman çok problem çıkıyordu eeee ne yaparsın çocuklarla gündüz yanımda evi toplar mutfağım ısınmıyor soğuk diye gecede mutfağı temizler yemeğimin varsa ön hazırlığını yapardım
Yatak odalarımın kapısını çeker kendimi mutfağa kapatırdım
Rabbim hayirli olani versin canim.Merhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Sağol BonusGeçmiş olsun tenefüs çok hasta oldun sende
Azmine hayran kaldım canım.Oğlum bebekken bende gece yapardim bazen.oglum yeni yurumeye basladiginda halimi 15günde bir bol suyla gece 12den sonra haril haril silerdim.o kis vakti kurusun diye salonun kapisini penceresini acardim.
Kucagimda cocuk viledayla ev silerdim.illa yapicaktim yani duramazdim
Tinnoş çok güzelmiş bu yaaBu his kötü bir şey negoşummm seni anlıyorummm
Yok negoşum benim değil bize arkadaşımızın hediyesi bu aslında ismi Tarçınbizim gidiş muhabbetleri uzayınca emanet ettiğimiz kişi beni ayırmayınn diyora alışmış muhtemelen bunun yavrusunu biz alacaz hele rengineee Eki Görüntüle 3170475
Fizy kullandın mi hiç?Ara yüz yenilendiyse güncellendiyse falan ondandır belki bulamıyorsundur.
Bende spotify çözmeye çalışıyorum daha yeniyim
Yutub müzik kullanıyordum bi değişiklik olsun dedim darlandım
Aa yine mi yollar...Malesef esim hafta sonu ise gidecek bu hafta sevinemiyorum hafta sonu geldigine.
Ellerine saglik
4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.Topiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallah
C Capanin Gururu Teyom @Hemsirecik
İsteyen tüm arkadaşlara nasip eder inşallah
Dinlen kuzum bu süreç yorucu oluyor Allah hayırlısını hayırlı vakitte nasip etsin inşallah4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?