O neymiş gi. Adı bile öldürdü beni ha haEşim taharet almıyor
Aha buldu da bakioooO neymiş gi. Adı bile öldürdü beni ha ha
Adam totisini temizlemiyormuş, donları kakali kalıyormuş. Heyecanlı konu acaba sonu nereye gidecekAha buldu da bakiooo
Sonu belli pohhhhAdam totisini temizlemiyormuş, donları kakali kalıyormuş. Heyecanlı konu acaba sonu nereye gidecek
ben gidem yemek yapam bariO neymiş gi. Adı bile öldürdü beni ha ha
Karnım açtı iştahım da kalmadı. Milleti herseyini anlatır oldu. Midem kalktı yeminle daha okumuycamben gidem yemek yapam bari
Okumayın okumayın böyle gecenelrde de vardı bir kadın yine başka versiyonunu anlatıyorduKarnım açtı iştahım da kalmadı. Milleti herseyini anlatır oldu. Midem kalktı yeminle daha okumuycam
bende kaydedim surdan
Baya yaptım iş kiz du yazıyım :) makinaya attığım renklilerı serdim sonra beyazları attim onlar çıktı koltuğun tepesi kapı astım onlarida sonra açık renklilerı attım onlarida serdim , sonra misafir odasının perdesini çıkartıp attım makinaya camini sildim, çocukları doyurdum birini okula postaladim birinide uyuttum mutfağı tekrar topladım süpürdum banyo tuvaleti temizledim, kızım okuldan geldi ona dersini yap diye hoykurürken kocam uyandı onu doyurdum çay çorba sonra tekrar bulaşık etrafı toplama faslı sonra alışverişe götürdüm bi iki parça ihtiyaç alıp eve geldik şimdi bebelere akşam için yemek yapicam eşim ise gidincede tüm evi süpürcem
Erkeklere her şey lüzumsuz geliyor işte canım yavaş yavaş işlemeye çalış belki pes ederNasıl anlatsam ki, bir ihtiyacım için bir sürü eşya kullanmak zorunda kalıyorum. Onları koyacak yer de yok. O çok parçalı eşyaları şutlayıp yerine daha fonksiyonel şeyler alabilirim. Bunun gibi bir şey. Umarım anlatabilmisimdir.
Kız hiç yazmiycan sandım 100 oldu
Yine anlatmıycamSorunca anlatmıyorsun ama neyin var? Sıkıldığın konular ne?
Ay Allah korusun canımBiliyorum kuzum senin ki farklı da, iki gul, boşalt kafanı diye konuşuyorum iste. Senin sunnette canini sıkacak bir şey mi olacak yoksa tesadüf mü oldu ☹
İnşaallah canım hiç sevmedim bu halimiGeçecek bugünlerde hep öyle düşün. Bir sürü kötü şey yasamissindir geçip gitti. Bu da gidecek inşallah
Niye anlatmıyon kız, devlet meselesi miErkeklere her şey lüzumsuz geliyor işte canım yavaş yavaş işlemeye çalış belki pes eder
100 de anca bu kadar oldum hocam. Allah razı olsun canım ❤
Yine anlatmıycam
Ay Allah korusun canımbirikim canım çok doluyum artık bu kadar dayandım demek ki
İnşaallah canım hiç sevmedim bu halimi
Özel hayatımı herkesin okuduğu bir yerde anlatmayı tercih etmiyorum canım artıkNiye anlatmıyon kız, devlet meselesi mi
Demek biz yanmışız. Her şeyimiz ortadaÖzel hayatımı herkesin okuduğu bir yerde anlatmayı tercih etmiyorum canım artık
10 yıllık üyeyim kız, ooo neler neler anlattım zamanında ama artık anlatmaya bile eriniyorumDemek biz yanmışız. Her şeyimiz ortada
Keşke öyle kolay bir şey olsa çıkmak, benimki anlık rahatlama sadece, bakalım nereye varacak. Kendimi biliyorum ve maalesef basit bir iç sıkılması değil, çok farklı bir şeymiş
Erkeklere her şey lüzumsuz geliyor işte canım yavaş yavaş işlemeye çalış belki pes eder
100 de anca bu kadar oldum hocam. Allah razı olsun canım
Yine anlatmıycam
Ay Allah korusun canımbirikim canım çok doluyum artık bu kadar dayandım demek ki
İnşaallah canım hiç sevmedim bu halimi
Canım Allah razı olsun, böyle güzel mesajları okuyunca ne güzel dostlar biriktirmişim dedirtiyorsunuz, sevenim de varmış şu hayatta sevmeyen kadar diyorum :/negomdeğişme zamanın geliyo demekki. tırtılın kozasını ördüğü gibi sen de bi kabuk oreceksin. karanlıkta kalacaksin nefes alamayacaksin. bazen boğulur gibi olacaksin yalnız ugrasacaksin.
sonra vakti gelecek sen artık baska biri olarak doğan güne başlayan bahara kanatlarını açacaksınbazen bazı şeylerin olması için insanın çile çekmesi gerekiyo negom
hamdim yandim pistim oldum misali. ne kadar istersen paylaşmayı ne zaman istersen biz hep burdayiz. sen güçlü dirayetli zeki bi kadinsin. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın negocum
senin ben de yerin ayrıgelip ödevleri yapmsam da sen hep aklimdasin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?