Canım kusura bakma ben yanlış anlamışım. Sevmediğim kişi çok eşimin bütün ailesiAyyy negom yanlış anlatmışım. Allah korusun tabi ki, su gibi geçsin. Hani sunnette istemediğin birini falan mi göreceksin gibiydi benim sorum
E hamilesin normalOrtalık topladım
Çamaşır attım astım
Süpürge tuttum
Doktora gittim geldim
:)
Yoruldum bu kdrcikla
Valla azıcık kiprasiyirm nefes nefese kalıyorum yaaE hamilesin normal
Çok mu kilo aldınValla azıcık kiprasiyirm nefes nefese kalıyorum yaa
Bu ben değilim
Cix değilim :)
Canım Allah razı olsun, böyle güzel mesajları okuyunca ne güzel dostlar biriktirmişim dedirtiyorsunuz, sevenim de varmış şu hayatta sevmeyen kadar diyorum :/
Çok mutsuz oldum, çok sıkıntı çektim vs ama hiç böyle bezginlik, kolumu bile kaldırmama hissi olmamıştı bende, çok tuhafmış. Çıkış kendine istediğin kadar kitap al desen ona bile hevesim olmaz.
Ne bileyim ev süpürmek bana normalde hiç ağır gelmez şimdi sanki büyük bir işkence gibi geliyor, giyinip bir yere gitmek.
Ya bugüne kadar yaptığım her şey ama her şey büyük bir yük gibi, boğuluyorum sanki, her şey gözümde büyüyor.
8 kilo almismÇok mu kilo aldın
İşte nasıl atlatıcam onu bilmiyorum, kendi kendine geçmesini mi bekliycem, akışına mı bırakıcam. Destek olarak ilaç tercih etmem artık çünkü bana hiç faydası olmuyor. Terapi de çok zor.negom benim kalbi yüzü gözü güzelimseni sevmeyen de ne biliyim kendiyle sorunu vardır bence
demekki artık kozayi ördün. kelebek olman için tırtıl bogumlarini kaybetmen lazım. kendini oyalayamaman çok normal. zaten bu zamana kadar seni değişimden alikoyan bunlardi negom. temizlik, kitap okuma, dışarı çıkıp kosturma falan. bunlar hep senin bogumlarin. ama bi insan içten huzurlu degilse bunlar ona yetmez. senin artık bunları kendinden ya da olaylardan kaçış için değil zevk almak için yapman gerekiyo.
degiseceksin zor olcak çok yanacak belki canın. ama sen icindeki senle barışıp kendi yolunu tamamen belirlediginde hafifleyeceksin. yeteri kadar acı cekip artık otesini hissetmediginde rahatlayacaksin. hani bi ara kitaplar okuyodun ya negom. şimdi bu süreci kendi lehine çevirebilirsin. destek alman gerekiyosa destek de al. inan ben senin kadar güçlü değilim. doğumdan sonra çok boğuldum kendi icimde. sonra artık kafam gönlüm farklı çalışmaya başladı.
sen güçlü ve dirayetli olduğun için uzun sürdü depresyona girmen
bence depresyon bı tıkanma bi zayıflık ya da psikolojik sorun değil. bence depresyon insanin hayatindaki temel taslardan ve bunu farkindalikla atlatan kolay kolay yikilmaz
Evet canım çok kilo almamışsın, iki çocuk da olunca evde, normal yorulman8 kilo almism
Geçen ayla bu ay kilom aynı almamism
8 de az değil ama çocuk yoruyor kilo değil
Ödem falan yok çok şükür
İşte nasıl atlatıcam onu bilmiyorum, kendi kendine geçmesini mi bekliycem, akışına mı bırakıcam. Destek olarak ilaç tercih etmem artık çünkü bana hiç faydası olmuyor. Terapi de çok zor.
Depresyona direnmemle ilgili yazdığın öyle mantıklı geldi ki çünkü hep şey derdim ben hala bu kadar şeye nasıl kafayı yemedim, hala nasıl gülebiliyor ayakta durabiliyorum.
Bugün ki yazdıklarını tekrar tekrar okuycam, teşekkür ederimnasıl oluyo biliyo musun negom:) aslında biliyosun yani farkettiysen bir nefes boşluk olsa hayatında ordan sızıp geliyo karanlık:)
sen herşeyi yoluna koyuyorum yaşasın dedigin an aslında kozani örmeye basliyosun. bu kez diyosun ki bunca ayaza avciya dayandim kendimi bu hale nasıl getirdim??
ama artık dedim ya tırtıl bogumlarindan kurtulman lazım. o bogumlar bugüne kadar senin hep ilerlemeni sağladı. sen ağaca tirmandikca tirmandin o bogumlarla. ama artik bitti negom ağaç:) kozayi örmeye başladın. bogumlar seni ilerletemiyo. bundan ötesi ağaçtan kanat çırparak ayrılmak:) onu da kanatlarinla yapabilirsin. sen hiç bogum boğum kelebek gördün mü??
bu süreç bence kabullenmeyle ilgili. ve bu kabullenis aslında herşeyi iceriyo. karar alman gerekiyosa ve erteliyosan artık bu kararı almaliyim, bu kararı kabullenmeliyim diyosun. unutman gerekiyosa unutmayi kabullaniyosun. ya da ne bileyim kendinle çelişkiye düşüp kabullenemedigin şeylerde degismem gerekiyosa bunu kabulleniyosun. senle celisiyo diye ille reddedip kacman gerekmez ki. biliyosun insan yaşadığı sürece değişiyo kuzum:) yüzünde ne kadar çizgi çıkıp kirisiyosa aslında kalbinde de oluyo:) kimsenin kalbi genç değil direnmemek lazım değişime:)
Bugün ki yazdıklarını tekrar tekrar okuycam, teşekkür ederim ❤
Çok güzel yazmışsın ya masallah bende sebeplendim. Allah razı olsunnasıl oluyo biliyo musun negom:) aslında biliyosun yani farkettiysen bir nefes boşluk olsa hayatında ordan sızıp geliyo karanlık:)
sen herşeyi yoluna koyuyorum yaşasın dedigin an aslında kozani örmeye basliyosun. bu kez diyosun ki bunca ayaza avciya dayandim kendimi bu hale nasıl getirdim??
ama artık dedim ya tırtıl bogumlarindan kurtulman lazım. o bogumlar bugüne kadar senin hep ilerlemeni sağladı. sen ağaca tirmandikca tirmandin o bogumlarla. ama artik bitti negom ağaç:) kozayi örmeye başladın. bogumlar seni ilerletemiyo. bundan ötesi ağaçtan kanat çırparak ayrılmak:) onu da kanatlarinla yapabilirsin. sen hiç bogum boğum kelebek gördün mü??
bu süreç bence kabullenmeyle ilgili. ve bu kabullenis aslında herşeyi iceriyo. karar alman gerekiyosa ve erteliyosan artık bu kararı almaliyim, bu kararı kabullenmeliyim diyosun. unutman gerekiyosa unutmayi kabullaniyosun. ya da ne bileyim kendinle çelişkiye düşüp kabullenemedigin şeylerde degismem gerekiyosa bunu kabulleniyosun. senle celisiyo diye ille reddedip kacman gerekmez ki. biliyosun insan yaşadığı sürece değişiyo kuzum:) yüzünde ne kadar çizgi çıkıp kirisiyosa aslında kalbinde de oluyo:) kimsenin kalbi genç değil direnmemek lazım değişime:)
Çok güzel yazmışsın ya masallah bende sebeplendim. Allah razı olsun
Evet çok çok zor doğru. Dibe defalarca batıp çıkmış biri olarak söyleyebilirim. Her defasında daha güçlü hissettim ama. Vallahi söylediklerinde kendimi buldum. Kelebek olmuşum sanırım benteşekkür ederim canım benimAllah sizden de razı olsun:) aslında hepimizin yaşadığı şeyler. ama dışardan bakınca hep daha kolay oluyo:)
Evet çok çok zor doğru. Dibe defalarca batıp çıkmış biri olarak söyleyebilirim. Her defasında daha güçlü hissettim ama. Vallahi söylediklerinde kendimi buldum. Kelebek olmuşum sanırım ben
He valla ben ejderhayim vallahi doğru.insanlari hop diye parcaliyom hiç eski naifligim,alttan almalarim kalmadı. Kapiyom havada ha ha.vallahi olmussundurdibe bata bata yakinda ejderya bile olabiliriz
hastalık bile insan için ya. düşününce düşünmek isteyene çok sebep var hayatını kurmak kendini kabullenmek için:)
Canım kusura bakma ben yanlış anlamışım. Sevmediğim kişi çok eşimin bütün ailesi
He valla ben ejderhayim vallahi doğru.insanlari hop diye parcaliyom hiç eski naifligim,alttan almalarim kalmadı. Kapiyom havada ha ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?