Bu canım modelNe işliyorsun
Benimde bugün bir bdv duru yapasım varÇok sıkıcı gün ya su yok iş yok
İşleme yapayım uzuuuuun bir aradan sonra.
Seccade işliyorum
Çoook güzelBu canım model
Sağol NegoGeçmiş olsun teneffüs.
Yok efserim çıkmadım. Çocuklar varya ördek ve yavruları gibi oluyor onlarlaAhiretliğim sen yürüyüşe çıktınmı
Bizim de elektrik sorunu vardı 1 yıl sürdü sabah gider akşam gelirdi.Tahammülüm kalmadı gerçekten artık.
Bende Ahsen ismini çok severim.Evet Ahsen Zümrüt adı. Çok severek koyduk biz de
Amin teşekkür ederiz teyzesi
Sağlık olsun canımYok efserim çıkmadım. Çocuklar varya ördek ve yavruları gibi oluyor onlarla
Bende evlenmeden derdim kızım olursa bu ismi koyarım diye. Eltimle tanıştık kızını gosterdi Ahsen diye beynimden vurulmuş gibi olmustumBende Ahsen ismini çok severim.
Sweet Valla kv en şok gecirecek ne ara toparlandı ne ara ev buldular dicek.Evet yaa yalnız bir sürü şey çıktı mutfaktan ben az diyordum dünya şey varmış
Hava mi kötü ? Pazartesi çıkalım benim asilmam lazım diyete. Çok sıkıldımSağlık olsun canım
Bende senden feyz alırım dedim bende çıkamadın
Kısmet değilmiş canım.Bende evlenmeden derdim kızım olursa bu ismi koyarım diye. Eltimle tanıştık kızını gosterdi Ahsen diye beynimden vurulmuş gibi olmustum
Ben 2 hafta önce yapmıştım Nego çok detaylı yaptım perdeler, camlar, klima, duvardaki bi kaç leke,süpürgelikler, masanın altı sandalyeler kapılar vs.. silmiştim ama tabiki kirleniyor.Bu haftanın odak noktası. Bir hafta süreniz var. İhtiyacınıza göre maddeleri yaparsınız.
Salon veya oturma odası
Camları silinecek.
Perdeleri yıkanacak.
Tv ünitesi, vitrin, konsol hangisi varsa içlerini düzenlemek.
Avizeleri silmek.
Kapısını silmek.
Petekleri silmek
Koltukları ihtiyaç varsa silmek
Halısını ihtiyaç varsa silmek.
Sandalyeleri ve masayı silmek.
Kırlent yüzlerini yıkamak.
Dip köşe süpürüp silmek.
Tablo saat vs varsa silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Yok kuzum can sıkıtıları işteHava mi kötü ? Pazartesi çıkalım benim asilmam lazım diyete. Çok sıkıldım
Evet ya ben de az eşyam var zaten hemen hallederim diyordum taşınırken hiç öyle olmuyorEvet yaa yalnız bir sürü şey çıktı mutfaktan ben az diyordum dünya şey varmış
Ayy çok güzellBu canım model
Aa diyette misiniz? Kim kim? Ben de ciddi olarak başladım kilo verdim bile hattaHava mi kötü ? Pazartesi çıkalım benim asilmam lazım diyete. Çok sıkıldım
Sefan olsun
Bugün çook uyumuşumm sizin orda cumartesi bitti sayılır ben bir cumartesiyi selamlayım
Wayy ne maharetler varmış sende Nego annemin vardı böyle şeyleri bi tane bende hatıra kalsın diye bi daha vermedim.Bu canım model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?