Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aa diyette misiniz? Kim kim? Ben de ciddi olarak başladım kilo verdim bile hatta
Bonusun topikteyim bakalım simdilik. Verdim gibi bugün giymekte zorlandigim gömleğimi biraz rahat giydim tartilamiyorum ne kadarim bilmiyorumda.
Sen nasıl verdin maşallah

Bonusun topikteyim bakalım simdilik. Verdim gibi bugün giymekte zorlandigim gömleğimi biraz rahat giydim tartilamiyorum ne kadarim bilmiyorumda.
Sen nasıl verdin maşallah
Oo çok iyi tebrikler
Ya ben zaten abur cuburu kesince bir de spora yapınca otomatik veriyorum yemek yemeyi aşırı sevmiyorum. Benim derdim abur cuburla
Onları bıraktım (bıraktım demeyelim de bayağı azalttim)

Oo çok iyi tebrikler
Ya ben zaten abur cuburu kesince bir de spora yapınca otomatik veriyorum yemek yemeyi aşırı sevmiyorum. Benim derdim abur cuburla
Gerçekten hiçbir artısi yok onları yemenin de işte. Bende tatlı biseyler yemeden duramıyorum akşam yemeği kestim bide gidip gelip atıştırmayi. Spor da yapabilsem sen istikrarlisin maşallah o konuda.

Gerçekten hiçbir artısi yok onları yemenin de işte. Bende tatlı biseyler yemeden duramıyorum akşam yemeği kestim bide gidip gelip atıştırmayi. Spor da yapabilsem sen istikrarlisin maşallah o konuda.
Canim ben genelde evde yapıyorum ondan. Yine de çok disiplinli olamıyorum da. Dışarı çıkmayı denedim bahanem oluyo bu sefer hiç yapamıyorum üşendiğimden.
Maalesef ben de seviyorum tatlı ayırt etmeksizin hepsi benim bebeklerim

Oo çok iyi tebrikler
Abur cubur hep kilo aldırır derler.Resmen kötü bir alışkanlık.
Benim eskiden çok çok azdı şimdi biraz daha alıyorum çikolata cips gofret çok seviyorum. Ama abartılı değilim bu konuda hamd olsun.
Baklava tatlı çeşitleri daha çok seviyorum.
Hepsi de zararlı.
Ben de dikkat ettim de eskisi gibi değilim eskiden 8 den hiçbir şey yemezdim babamdan öğrendim bunu.
Abur cubur yemezdim çokça. Şeker katmazdım çayıma ve ekmek tüketmezdim bu aralar şimdi tam tersi.
Önüme ne gelirse çocukken baklava yiyemezdim çok şireli gelir başımı ağrıtırdı.

Efser, Kuş öldü beybii

Bende spor yapınca yada yorulunca canım tatlı istiyor Allah'tan kilo sıkıntım yok şu ara doğum kilolari gitti de

Ayy çok iyi Erkeklerden beklediğimiz minimum ilgi helal len sana adamsın adaam
Ben de ben de küçükken çikolatadan nefret ederdim inanabiliyor musun şimdi nutellanin dibini siyiriyorum
Çayı şekersiz içiyorum ekmeği de pek aramam da.
Ama bunlar bence tamamen alışkanlık. Bi ara diyet yaptim bikac ay sağlam kilo verdim doğru duzgun abur cubur tatli yemedim. O kadar alışmıştım ki çikolata ya da baklava falan biraz fazla yiyince midem bulanıyordu. Hedefim o günlere geri dönmek tatlı sevmediğimi görmek çok güzeldi bi süre uzak durunca alışıyorsun

Şu kuşun hayatını içeleyeceğim diye mesaj at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…