- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bonusun topikteyim bakalım simdilik. Verdim gibi bugün giymekte zorlandigim gömleğimi biraz rahat giydim tartilamiyorum ne kadarim bilmiyorumda.Aa diyette misiniz? Kim kim? Ben de ciddi olarak başladım kilo verdim bile hatta
Oo çok iyi tebriklerBonusun topikteyim bakalım simdilik. Verdim gibi bugün giymekte zorlandigim gömleğimi biraz rahat giydim tartilamiyorum ne kadarim bilmiyorumda.
Sen nasıl verdin maşallah
Gerçekten hiçbir artısi yok onları yemenin de işte. Bende tatlı biseyler yemeden duramıyorumOo çok iyi tebrikler
Ya ben zaten abur cuburu kesince bir de spora yapınca otomatik veriyorum yemek yemeyi aşırı sevmiyorum. Benim derdim abur cuburla
Onları bıraktım (bıraktım demeyelim de bayağı azalttim)
Canim ben genelde evde yapıyorum ondan. Yine de çok disiplinli olamıyorum da. Dışarı çıkmayı denedim bahanem oluyo bu sefer hiç yapamıyorum üşendiğimden.Gerçekten hiçbir artısi yok onları yemenin de işte. Bende tatlı biseyler yemeden duramıyorumakşam yemeği kestim bide gidip gelip atıştırmayi. Spor da yapabilsem sen istikrarlisin maşallah o konuda.
Ben de bu gün seccademi çıkardım artık bitireyim diye ama iplerini ayrı yere koymuşum, düşünüyorum hala nerede acaba diye iplerBu canım model
Çok güzel eline sağlık bende yapıyordum uzun ara verdim el işine başlayım diyorum da vakit kalmıyorBu canım model
Satılır canım dilim şeklinde yada bütün oluyor ben dilim alırım manavdada oluyorKızlar bal kabağı pazarda satılıyor mu?Ben görmedim bizim kıza çorba yapmak istiyorum.
Sebzeli mercimeği hiç beğenmiyor hanımefendi.
Aa diğer adı da çok güzelEvet Ahsen Zümrüt adı. Çok severek koyduk biz de
Amin teşekkür ederiz teyzesi
Yaa ben karşılaşmadım henüz ama bi bakınırım inş.Satılır canım dilim şeklinde yada bütün oluyor ben dilim alırım manavdada oluyor
Abur cubur hep kilo aldırır derler.Resmen kötü bir alışkanlık.Oo çok iyi tebrikler
Ya ben zaten abur cuburu kesince bir de spora yapınca otomatik veriyorum yemek yemeyi aşırı sevmiyorum. Benim derdim abur cuburla
Onları bıraktım (bıraktım demeyelim de bayağı azalttim)
Efser, Kuş öldü beybiiUla şu kuş kadar olamıyorsunuz
Eşi için felç geçiyordu bir ara kafası koptu zannetim
Bizim heriflerde yattığı yerden oyum nerde buyum nerde az şu kuş kadar çaba gösteseniz kendi sorumluluğunuzu alırsınız yavvv
Bende spor yapınca yada yorulunca canım tatlı istiyor Allah'tan kilo sıkıntım yok şu ara doğum kilolari gitti deAbur cubur hep kilo aldırır derler.Resmen kötü bir alışkanlık.
Benim eskiden çok çok azdı şimdi biraz daha alıyorum çikolata cips gofret çok seviyorum.Ama abartılı değilim bu konuda hamd olsun.
Baklava tatlı çeşitleri daha çok seviyorum.
Hepsi de zararlı.
Ben de dikkat ettim de eskisi gibi değilim eskiden 8 den hiçbir şey yemezdim babamdan öğrendim bunu.
Abur cubur yemezdim çokça. Şeker katmazdım çayıma ve ekmek tüketmezdim bu aralar şimdi tam tersi.
Önüme ne gelirse çocukken baklava yiyemezdim çok şireli gelir başımı ağrıtırdı.
Aksağan alaşık değilEfser, Kuş öldü beybii
Ayy çok iyi
Ben de ben de küçükken çikolatadan nefret ederdim inanabiliyor musunAbur cubur hep kilo aldırır derler.Resmen kötü bir alışkanlık.
Benim eskiden çok çok azdı şimdi biraz daha alıyorum çikolata cips gofret çok seviyorum.Ama abartılı değilim bu konuda hamd olsun.
Baklava tatlı çeşitleri daha çok seviyorum.
Hepsi de zararlı.
Ben de dikkat ettim de eskisi gibi değilim eskiden 8 den hiçbir şey yemezdim babamdan öğrendim bunu.
Abur cubur yemezdim çokça. Şeker katmazdım çayıma ve ekmek tüketmezdim bu aralar şimdi tam tersi.
Önüme ne gelirse çocukken baklava yiyemezdim çok şireli gelir başımı ağrıtırdı.
Şu kuşun hayatını içeleyeceğim diye mesaj atEfser Benim eşim beni ekti gelme dedi ya kızdım bir süre aramadım öylesine mesajına karşılık verdim .. bir baktım araba storisi esim değil kuzenim birlikteler geliyor sandım sürpriz yapacak diye hazırlandım bekledim gelmedi ikinci kez ekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?