Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok mu la bu kadar şekile şukulede gerek yok valla aslan gibi kükre sincap gibi zıpla demiyoruz
Paşam bu çorabı sebete at benimde gölümü alırsın deyoruz çok mu la çok mu

Hayvan beğenmesi için boynik oldu boynunu salmaktan üstüne üstlük terk edildi heç olacak işmi bu

Son düzenleme:
Valla bu adamları doğayamı salsak iki kuşu seyretip gelsinler

Mutfak bitti onu götürdük koyduk yarın yerleştircem en büyük sorun zaten mutfaktı. Hafta içi de artık komple taşınırız Allah izin verirse

İyi geceler canlarıııımmm

Bu sabah geç kalkmış olmanın tembelliğiyle bir makina çamaşır atıp komşuma kahveye gittim :)
Eve döndüğümde saat 2 idi, eşimi aradım 7 den önce gelemem dedi, düşündüm ben beş saatte hem işlerimi yapıp hem yemeği de yetiştirir miyim diye :) bi deli cesareti geldi üzerime, çıkan çamaşırı astım ve düğmeye bastım:)

-Salondaki koltuk ve sandalye örtülerini yıkadım
-Detaylı bir toz aldım
-Tv ünitesindeki incik boncuk bibloları toplayıp bulaşık makinasının duş programına attım
-Kapısını sildim
-Sandalyelerin bacaklarını, koltukların ahşap kısımlarını ve sehpaları sildim
-Halısını süpürüp, sirkeli suyla parlattım
-Salondaki prizleri ve elektrik düğmelerini sildim
-Yerleri süpürüp elle sildim sıkı sıkı
-Evin kalanını süpürdüm ve sildim
-İki banyoyu da detaylı temizledim, yerlerini elle sildim
-Bir makina daha çamaşır yıkandı
-Mutfakta çöp kovasının olduğu dolabı temizledim
-Kaşıklığı boşaltıp temizledim
-Alt dolap kapaklarını sildim
-Akşam yemeği için ezo gelin çorba ve fırında palamut yaptım yanına da salata
-Üç komşumun boş tabaklarını iade etmek için ıslak kek yaptım kaç gündür aklımdaydı aradan çıktı
-Sofra kurdum, kaldırdım, mutfağı tekrar topladım
-Bir kaç parça ütüm vardı mutfaktan sonra onları hallettim

Nego salonda bir tek perdeler ve camlar kaldı, bir yardımcı alacaktım onlar için ama bulamadım haftaya başarırım inş salonda başka işim kalmadı, Allahtan çok sade benim salon ıvır zıvır işi yok.
Yarın 7 ay sonra ilk kez eşim Pazar günü evde, çok şükür hafta sonu iznine denk geldik. O yüzden kalpli kahvaltı takımıyla falan özel bir kahvaltı hazırlamak istiyorum. Patatesli yumurta, duble peynirli tava böreği ve menemen yapacağım nasipse sabah biraz erken kalkar hazırlarım inş. yarın mutfak toplama, yatak toplama ve yemek yapmak dışında bir iş yapmam sanırım, uzun zaman sonra ilk kez birlikte hafta sonu evdeyiz, biraz başbaşa tembelliği hak ettik :) hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun güzel kadınlar

Odak noktalarını taşınırken yapacağım Nego ben. Eşim ev bakıyor gideceğimiz yerde. Galiba hafta içi taşınma işlerine başlayacağız.
Birkaç gün içinde bebekle nasıl toplanıp yerleşeceğim bilmiyorum. Düşündükçe strese giriyorum çünkü tek başıma yapmak zorunda kalacağım. Gideceğimiz evi eşim ben temizlerim taşınmadan önce dedi ama gidince nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum. Muhtemelen aylarca temizlik yapmam gerekecek.

Allah kolaylık versin kuzum

Allah kolaylık versin bende annemle topluyorum kızımla çok zor oluyor. Az az başla bence

Allah kolaylık versin bende annemle topluyorum kızımla çok zor oluyor. Az az başla bence
Teşekkür ederim. Allah size de kolaylık versin. :)
Ben ve kızım bir aydır annemlerdeyiz. Eşim taşınacağımız ilde. Evimiz de başka ilde. 7-8 saatlik araba yolculuğu sonrası evimize ulaşıp hemen toplanmaya başlacağız. Önceden ne yazık ki toplanmaya başlayamıyorum eve çok uzağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…