- 1 Aralık 2021
- 14.847
- 54.024
- 548
- 35
Çok muAyy çok iyiErkeklerden beklediğimiz minimum ilgi helal len sana adamsın adaam
Ben de ben de küçükken çikolatadan nefret ederdim inanabiliyor musunşimdi nutellanin dibini siyiriyorum
Çayı şekersiz içiyorum ekmeği de pek aramam da.
Ama bunlar bence tamamen alışkanlık. Bi ara diyet yaptim bikac ay sağlam kilo verdim doğru duzgun abur cubur tatli yemedim. O kadar alışmıştım ki çikolata ya da baklava falan biraz fazla yiyince midem bulanıyordu. Hedefim o günlere geri dönmek tatlı sevmediğimi görmek çok güzeldibi süre uzak durunca alışıyorsun
Valla bu adamları doğayamı salsak iki kuşu seyretip gelsinlerEfser kv seni ekti diye üzülme yani ...bu arada eşim çalıştığı yerin küçük bir ilçesine gitmiş orada ki işleri de bitirecekmiş o yüzden gelme demiş net belli değilmiş o gün açıklama yapmamış o yüzden...ama o kuzenin gelince kafasını kıracağım ....
Off kötü olmuşBende evlenmeden derdim kızım olursa bu ismi koyarım diye. Eltimle tanıştık kızını gosterdi Ahsen diye beynimden vurulmuş gibi olmustum
Sonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmışSweet Valla kv en şok gecirecek ne ara toparlandı ne ara ev buldular dicek.
Ele dümdük dedi yanıSonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmış
Mutfak bitti onu götürdük koyduk yarın yerleştircem en büyük sorun zaten mutfaktı. Hafta içi de artık komple taşınırız Allah izin verirseEvet ya ben de az eşyam var zaten hemen hallederim diyordum taşınırken hiç öyle olmuyortoplaması ayrı dert yerleşmesi apayrı dert inşallah hemen bitirirsin canim
Ayy çok güzellmaşallah
Aa diyette misiniz? Kim kim? Ben de ciddi olarak başladım kilo verdim bile hatta
Bizim pazarlarda oluyor. Migrosta da oluyor doğranmışKızlar bal kabağı pazarda satılıyor mu?Ben görmedim bizim kıza çorba yapmak istiyorum.
Sebzeli mercimeği hiç beğenmiyor hanımefendi.
Der bacım öyle tiynetsiz biri işte. Duyunca beynimden alev fışkırdı resmen takmam umursamam diyordum da olmadıEle dümdük dedi yanı
Üzme kendini karar almışsınız zaten yeni hayatına odaklan boşverDer bacım öyle tiynetsiz biri işte. Duyunca beynimden alev fışkırdı resmen takmam umursamam diyordum da olmadı
Odak noktalarını taşınırken yapacağım Nego ben. Eşim ev bakıyor gideceğimiz yerde. Galiba hafta içi taşınma işlerine başlayacağız.Bu haftanın odak noktası. Bir hafta süreniz var. İhtiyacınıza göre maddeleri yaparsınız.
Salon veya oturma odası
Camları silinecek.
Perdeleri yıkanacak.
Tv ünitesi, vitrin, konsol hangisi varsa içlerini düzenlemek.
Avizeleri silmek.
Kapısını silmek.
Petekleri silmek
Koltukları ihtiyaç varsa silmek
Halısını ihtiyaç varsa silmek.
Sandalyeleri ve masayı silmek.
Kırlent yüzlerini yıkamak.
Dip köşe süpürüp silmek.
Tablo saat vs varsa silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Allah kolaylık versin kuzumOdak noktalarını taşınırken yapacağım Nego ben. Eşim ev bakıyor gideceğimiz yerde. Galiba hafta içi taşınma işlerine başlayacağız.
Birkaç gün içinde bebekle nasıl toplanıp yerleşeceğim bilmiyorum. Düşündükçe strese giriyorum çünkü tek başıma yapmak zorunda kalacağım. Gideceğimiz evi eşim ben temizlerim taşınmadan önce dedi ama gidince nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum. Muhtemelen aylarca temizlik yapmam gerekecek.
Aynen öyle inşallah çok mutlu olcam böyleÜzme kendini karar almışsınız zaten yeni hayatına odaklan boşver
Tebki vereceğide belli zamanla o da alışacak uzun sürsede alışacak
Allah kolaylık versin bende annemle topluyorum kızımla çok zor oluyor. Az az başla benceOdak noktalarını taşınırken yapacağım Nego ben. Eşim ev bakıyor gideceğimiz yerde. Galiba hafta içi taşınma işlerine başlayacağız.
Birkaç gün içinde bebekle nasıl toplanıp yerleşeceğim bilmiyorum. Düşündükçe strese giriyorum çünkü tek başıma yapmak zorunda kalacağım. Gideceğimiz evi eşim ben temizlerim taşınmadan önce dedi ama gidince nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum. Muhtemelen aylarca temizlik yapmam gerekecek.
Çok teşekkür ederim Efser.Allah kolaylık versin kuzum
Teşekkür ederim. Allah size de kolaylık versin. :)Allah kolaylık versin bende annemle topluyorum kızımla çok zor oluyor. Az az başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?