Geçmiş olsun canım bak hastayım nerde benim o iştahım diye geziniyorumAğzımı açamıyom ya ama hala bir şeyler yicem diye geziniyomadam olmaz benden
AminEşim gördü de insaAllah bi sıratmayla kanmaz onlara. Allah hepinizden razı olsun birbirimizin sesini duynamamıza rağmen ortak oluyorsunuz sıkıntıma Rabbim razı olsun sizlerden.
Hayırlı olsun canım benim, Rabbim bebeğine de şifa versin. Çabucak iyileşsin inşallahBen evdeyim bebiş hala hastanede, ben daha iyiyim önceki günlere göre
Gozun aydin canim, rabbim ikinizede sifa versinBen evdeyim bebiş hala hastanede, ben daha iyiyim önceki günlere göre
Esom senin gibi çok tatlı bu kedicik
Çok güzelsinn negoşumm hele şu endamaaaİki gündür bende böyle uyuyorum
Sabah kahvaltısı faslı yataklar falan yapıldı.
Bulaşıklar yıkandı.
1 posta çamaşır katladım.
1 posta çamaşır serildi.
Oğlanın battaniyelerini nevresimlerini falan yıkadım.
Eşim yerleri süpürdü, ben evi sildim çamaşır suyuyla.
Biraz toz aldım, kapı kulplarını prizleri sildim.
Dış kapıyı sildim.
Kanepeleri eşim süpürdü suyunu hazırladım halı şampuanı ve beyaz sabunla sildi yastıklarını da sildi.
Halıya çay dökülmüştü aspirin ile silmiştim geçmedi bende çamaşır suyuyla sildim geçti.
Tekrar bi su yaptım halıyı sildim halı şampuanı ve beyaz sabunla büyükçe bi halı.
Mama sandalyesini çamaşır suyuyla sildim yıkadım emniyet kemeri sararmıştı bu yüzden tertemiz oldu.
Bi hışımla merdivenlere de giriştim kapımın önünden en aşağıya kadar sildim girişi yıkadım çok sevgili kv min misafirleri vardı merdivenler çok kirlenmişti yine.
Kilimi paspası silkeleyip serdim.
Domatesli makarna yaptım çocuklara çorba da vardı yendi.
Çaydanlığım yandı ve çok kötüydü porçözledim normalde kullanıyorum mutfakta korkarım.
Tekrardan cifledim bolca duruladım.İyi iş çıkardım
İçinde su kaynattım o suyu döküp tekrar çay suyu kaynattım biraz takıntılıyım bu konuda.
Eşim oğlanı yıkadı bende giydirdim.
Erkeklere öylesi yaraniyor efser bacı bence disi kus olayı çözmüşÇok mula bu kadar şekile şukulede gerek yok valla aslan gibi kükre sincap gibi zıpla demiyoruz
Paşam bu çorabı sebete at benimde gölümü alırsın deyoruz çok mu la çok mu
Hayvan beğenmesi için boynik oldu boynunu salmaktan üstüne üstlük terk edildi heç olacak işmi bu
Allah işini gücünü rast getirsin canımStresli bir gün olacak dua edin bana
Aa bilmiyorum onu ben de izleyim severim öyle filmleriBizim oğlan büyüyene kadar biz kahvaltıya çikolata falan almazdık günah keçimiz o.
Şimdi de ketçap, sucuk aldırıyor onun için alınıyor en çokBen aramam sevmemde.Hele ki salam sosis nefret ederim çok klasik biriyim galiba .
Ispanağın hastasıyım.
İnş. istediğin hedefe ulaşırsın canım asla pes etme.
Sana Eminem den Lose Yourself gönderiyorum dinle
ben hırslanacağım zaman hep dinlerim filmini de izledim başarıya giden öyküsü.
Ben de nego olsa amaaan cüvcüv bosver otur der diye düşündüm ve oturdumNego olsa hepsini yapardı
Nego öyle mi derdiiiiiiErkeklere öylesi yaraniyor efser bacı bence disi kus olayı çözmüş
Allah işini gücünü rast getirsin canım
Aa bilmiyorum onu ben de izleyim severim öyle filmleri
Ben ayirtetmiyorum hepsini seviyorum galibadüşündüm de hic secmiyorum eskiden pırasa falan yemezdim artık onu da yiyorum hatta neden yemezmisim anlamadım eksi eksi mük oluyor
Ben de nego olsa amaaan cüvcüv bosver otur der diye düşündüm ve oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?