Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnsaAllah canım tuttukça daha çok gergin ve stresli oluyorum zaten

Bilemiyorum sürekli öyle yalnızmıs gibi duygulara boğuluyorum. Çık sağol Allah razı olsun

Şimdi okudum canım. İlk doğumumda yaşadıklarımı yaşamışsın. Çok iyi anlıyorum seni süt sağıp götürmek onu orada öyle görmek bunlar yeni doğum yapmış bir anne için ekstra yıpratıcı bir süreç. Ama geçecek annesi evinizde koyun koyuna olduğunuz günlerde gelecek, bu arada lütfen kendini helak etme sen iyi ol güçlü ol,güzelce dinlen ki o gelince gücün kuvvetin yerinde olsun.
Söylemesi kolay diyorsun biliyorum ama gerçekten geçiyor koskoca adam oluyorlar

İnsaAllah canım tuttukça daha çok gergin ve stresli oluyorum zaten
Tutma şimdi ağlamayacaksın ne zaman ağlayacaksın bütün duygularını doğal akışında yaşa. Bende yaşadım düşük anlıyorum seni. Sağlıklı bir evladın var yine olur Rabbim isterse.

Evet canım ta kendilerinden bahsediyorum hiç biri aramadı biliyır msn ama hiç mi hiç umurumda dğl bebeğime bsy olmasaydı zerre takmıyorum bugünün yarını da var bende artık tanımam onları.
İnsaAllah ahirette cennette kavusuruz hepimiz yavrularımıza

Tutma şimdi ağlamayacaksın ne zaman ağlayacaksın bütün duygularını doğal akışında yaşa. Bende yaşadım düşük anlıyorum seni. Sağlıklı bir evladın var yine olur Rabbim isterse.
Rabbim bir daha yasatmasın hiç birimize. Zaten kucagımdakine şükür ediyorum.

Allah ıslah etsin eşinin bunu görmesi lazım ona göre değerini anlar çocuk ikinizin çocuğu sonuçta.
Aman zaten samimiyetsiz merhametsiz insanlar varsın aramasın.Elbet Rabbim arayacak soracak kişileri de katar onların yerine.

Eşim gördü de insaAllah bi sıratmayla kanmaz onlara. Allah hepinizden razı olsun birbirimizin sesini duynamamıza rağmen ortak oluyorsunuz sıkıntıma Rabbim razı olsun sizlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…