Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok sağol canım benim yaa Allah razı olsun. İnsaAllah atlatırım alosamadım yokluğuna karnım bunda çok şişti sönmüş diye bakmak dahi istemiyorum..

Ağlamak istiyorsan ağla tutma kendini bu bir süreç böyle geçecek. Eşin de ona karışmasın bir zahmet ona kızgınlığını anlıyorum haklısında. Şu durumda duygularını istediğin şekilde yaşa.
Geçecek zamanla merak etme.

Şu anda hissettiğin her şey normal canım
Çık dışarı at kendini sakin bir yere istediğin kadar ağla. Eşin bir erkek bu duyguyu tam olarak çözmesi mümkün değil ama sen deşarj olmalısın. Sen bebeğini Rabbine teslim ettin, hepimizin sahibinin yanında, onun sonsuz şevkatiyle beraber, kimsesiz olur mu hiç

Sakin tutma kendini sidra ben o hatayi yaptim sonra cok buyuk oldu patlamasi

Eş ailesinden bahsediyorsun değil mi? Sebepler var tabi hayatta ama sen Allah'a havale et böyle düşünme Allah verdi Allah aldı öyle düşün Allah istemezse yaprak dahi kıpırdamaz stres hayatın ta kendisi canım.
İnan ben nasıl insanlarla uğraşıyorum bi bilsen herşeyi bıraktım yokuşa hızla yuvarlanır gibi herşey olacaklara varsın.
Hayat işte zaten anlamsız o anı anlamlı kılan şeylerden tat almaya çalışalım kızınla dışarı çıkın belki iyi gelir.
Tabi ki bebeğinin yasını tutacaksın canım bu çok normal bi durum ağlaman üzülmen çok normal bende ağladım benim yüzümden falan dediğim oldu. Rabbim ahirette şefaatçi eylesin inş.40 günlükken ruh üfleniyormuş o zor çetin ahiret gününde seni bekleyen olacak bi de öyle düşün.
Büyük kayıp yaşayan arkadaşlar var onların ki çok daha zordur biraz daha haftası ileri olsa sana çok daha zor gelirdi canım.
Amcamınkızı 6 aylıkken kayıp yaşadı toparlanması için çok zaman geçti.

Yok canım Kutbettin o senin meleğin oldu artık
Bak beni de ağlattın kuzum.
Zaman herşeyin ilacı olacak inş. göreceksin.

Sabah kahvaltısını hazırladım bebişe yumurta haşladım oğlana omlet herkesin beğenisi ayrı tabi.
Bulaşıkları yıkadım.
1 posta yıkandı bebişin kıyafetleri asacağım birazdan.
Evi toparlamaya çalışıyorum heryer her yerde.
1 posta daha çamaşır atıp çalıştırdım.
Evi süpürmeye geçeceğim inş.
İlaçlarımı aldım.

İşte öyle dişi kuşlar kıymetli bizim gibi kirli çorabını sepete attı diye mutlu olan kadınlar değil
Kriterini yüksek tut Efser
O konuda hakklısın evlenmeden önce amuda kalk bakayım iki yuvalan bir takla at iki kükre anasının yanında miyavmı deyyo bir bakmak lazım yapmazsa senden eş baba neyin olmaz. Deyip tobukları vura vura arkadan bakmadan kaçmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…