Güvenlikli ve ulaşımı rahat olan siteyi tercih ederdim. Zaruri tadilatları taşınmadan yaptırabilirsen iyi olurKonu actim canlar size zahmet bakarsaniz bilginiz varsa bir iki kelime yazarsaniz cok memnun olurum.
Thread 'Ev mi Konum mu ?' Ev mi Konum mu ?
Çok sağol canım benim yaa Allah razı olsun. İnsaAllah atlatırım alosamadım yokluğuna karnım bunda çok şişti sönmüş diye bakmak dahi istemiyorum..
Ağlamak istiyorsan ağla tutma kendini bu bir süreç böyle geçecek. Eşin de ona karışmasın bir zahmet ona kızgınlığını anlıyorum haklısında. Şu durumda duygularını istediğin şekilde yaşa.Öyle zaten canım itikadım güç veriyor bana. Kalp atısı durmus işte. Allah'a teslim oluyorsun belki sağlıksızdı diye kendi kendini teskin ediyorsun ama Anne yüreği işte bir yerden sonra bazı şeyleri duymaya biliyor Sabah biraz Yine ağladım eşim bak Allah'ın zoruna gider dedi ama Hz Peygamber de çocuklarını kaybettiğinde ağlamıştı ğlamak İsyan Değil bunun bana neden verdin diye sözler söylemek �syan oluyor böyle konuşmaktan da Allah'a sığınıyorum ama çocuğum strese kurban gitti Ben bunu hissediyorum buna sebep olanları da Allah'a havale ediyorum
Şu anda hissettiğin her şey normal canımİnsaAllah canım insaAllah. Sadece sessiz gözyası döküyorum ağlasam rahatlayacam ağlamama eşim izin vermiyor o da üzülüyor.
Kendimi nasol hissediyorum biliyor msn bilmiyorum herkes benim gibi mi oldu sanki bebeğimi hastanede bırakıp da eve gelişmişim orda basıbos sahipsiz gibi
Bakalim.canim ev sahibi ne diyecek. Baktik hic sorumluluk almiyor. Her ay masraf cikaran eve giremeyiz muhtemelen.Güvenlikli ve ulaşımı rahat olan siteyi tercih ederdim. Zaruri tadilatları taşınmadan yaptırabilirsen iyi olur
Sakin tutma kendini sidra ben o hatayi yaptim sonra cok buyuk oldu patlamasiİnsaAllah canım insaAllah. Sadece sessiz gözyası döküyorum ağlasam rahatlayacam ağlamama eşim izin vermiyor o da üzülüyor.
Kendimi nasol hissediyorum biliyor msn bilmiyorum herkes benim gibi mi oldu sanki bebeğimi hastanede bırakıp da eve gelişmişim orda basıbos sahipsiz gibi
Eş ailesinden bahsediyorsun değil mi? Sebepler var tabi hayatta ama sen Allah'a havale et böyle düşünme Allah verdi Allah aldı öyle düşün Allah istemezse yaprak dahi kıpırdamaz stres hayatın ta kendisi canım.Öyle zaten canım itikadım güç veriyor bana. Kalp atısı durmus işte. Allah'a teslim oluyorsun belki sağlıksızdı diye kendi kendini teskin ediyorsun ama Anne yüreği işte bir yerden sonra bazı şeyleri duymaya biliyor Sabah biraz Yine ağladım eşim bak Allah'ın zoruna gider dedi ama Hz Peygamber de çocuklarını kaybettiğinde ağlamıştı ğlamak İsyan Değil bunun bana neden verdin diye sözler söylemek �syan oluyor böyle konuşmaktan da Allah'a sığınıyorum ama çocuğum strese kurban gitti Ben bunu hissediyorum buna sebep olanları da Allah'a havale ediyorum
Yok canımİnsaAllah canım insaAllah. Sadece sessiz gözyası döküyorum ağlasam rahatlayacam ağlamama eşim izin vermiyor o da üzülüyor.
O konuda hakklısın evlenmeden önce amuda kalk bakayım iki yuvalan bir takla at iki kükre anasının yanında miyavmı deyyo bir bakmak lazımİşte öyle dişi kuşlar kıymetli bizim gibi kirli çorabını sepete attı diye mutlu olan kadınlar değil
Kriterini yüksek tut Efser
Esom senin gibi çok tatlı bu kedicik
Ne sık kesilir oldu sizin su ya hele pazara herkesin evde bulunduğu zamana denk gelmesi ayrıca can sıkıcıDüşünüp bunaltma kendini su akar yolunu bulur can sağlığı olsun yeter ki.
Bak su dedim sinirlendim hala su yok
Allah yüreğine ferahlık versin canımRabbim sana da afiyet versin insaAllah çok üzülüyor insan. Amin Allah razı olsun insaAllah
İyi öğlenlerGünaydınnnnEki Görüntüle 3171066
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Bende dedim gelsin parçalasınGüldüm bunadenesin bakalım
Öyle yapıcam bugün sakinim dün sinirlendim baya daYine umursama onun istediği de bu huzur kaçırmak. Oyununa gelme uyma ona.
Ben evdeyim bebiş hala hastanede, ben daha iyiyim önceki günlere göre
Rabbim kolaylık versin,en kısa zamanda sizi sağlıkla kavuştursunBen evdeyim bebiş hala hastanede, ben daha iyiyim önceki günlere göre
1 saat önce geldi 24 saat kesinti olduNe sık kesilir oldu sizin su ya hele pazara herkesin evde bulunduğu zamana denk gelmesi ayrıca can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?