Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç dinlemedim, bak merak ettim şimdi çok alakalı iste, seni rahatlattığına gore dinliyorum buradan çıkınca, belki benim de terapi müziğim olur

dinledin mi diye merak ettim ben yazana kadar sabah oldu ama

giysileri toplasam nolcak ki
alttaan cektigi gibi usttekiler asagida neyse agzimi bozmicam
Sende onun ayağının altından halıyı çek düşsün çamaşırları öyle yapınca bende böyle sinir oluyorum dersin
benimde toplu ama yerine çamaşır katlasam olurmu
Tabi ki
kızlar günaydın sabah namazının ardında dua etmek ve kuran okumak
çok güzel hele birde arkasından kahve içmek dahada güzel hava mis
Allah kabul etsin abla
benimki toplu ama katlancak çamaşır var eve gidince katlayim inşallah negom:)
Tamam canım
Nasılsın Nego biraz daha iyi misin
Çok şükür daha iyiyim demeye de tırsmıyor değilim,kenafir gözlü çok sitede

Ama sana bişey diyeyim mi çok nazar var sende. Dün okurken uyumuşum

Ama sana bişey diyeyim mi çok nazar var sende. Dün okurken uyumuşum
Nazar var deyince böyle dalga geçen tipler var birde, sanki ben mikemmelim ondan bana nazar değdiriyorlar, gözleriynen yiyollaaar beni diyorum
Var işte insan kendini bilir, farkındayım kuzum da benim kendime okumam hiç rahatlatmıyor, yıllar önce demişti bir hoca yıldızı düşük çabuk hasta olup sıkıntıya giriyor diye. Abimin hanımı okuyunca çok etkili oluyor ama rahatsız oluyor o da okuyunca.
Kocama okutuyorum bazen, açık renk gözlü olanlar daha efsunlu olur diyorlar

Benim kahverengi canım ya. Ama sana okumak beni de rahatsız etti. Uyustum kaldım

Benim kahverengi canım ya. Ama sana okumak beni de rahatsız etti. Uyustum kaldım
Yengemin de kahve eşimin yeşil onu kastettim yengem çok esniyor gözünden yaşlar akıyor. Allah razı olsun benim yüzümden sende rahatsız oldun hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…