Ne güzel kitaplarÖyle çok şey var ki okunacak bazen kendimi hiç okumamış gibi hissediyorum
Gazap Üzümleri John Steinbeck
Cennetin Doğuşu John Steinbeck
Gülün Adı Umberto Eco
Devlet Ana Kemal Tahir
Zorba Nikos Kazancakis
Ada kitapları Yaşar Kemal
Serenad Zülfü Livaneli
Yüzbaşının Kızı Puşkin
Savaş ve Barış Tolstoy
Mücella Nazan Bekiroğlu
Matmazel Noraliya'nın koltuğu Peyami Safa
Ölü erkek kuşlar İnci Aral
Bir Kadın Bir Erkek Bir Levrek İskeleti Solmaz Kamuran
Safiye Sultan üçlemesi Solmaz Kamuran
Bunlar şiddetle önerebileceğim kitaplar, döner döner yine okurum :))) Nar Ağacı bahtsız bir kitap, bende de bekliyor :)))
Kitap okumaya babamla başladım ben, çok okurdu, sonra Cennet camisinin kütüphanesinde devam ettim, öyle tatlı bir kütüphane de ömrüm boyunca görmedim, mahallenin tüm çocukları oraya giderdik, ödevlerde orada yapılırdı, çok tatlı bir imam amcamız vardı, kütüphaneye gelenlere oralet hediyeydi :)) ne tür kitap istersen olurdu ah eski günler :))) Okumak insanın kendine verdiği bir ödül, özel zaman demek benim için, mutlaka zaman ayır, dünyanın en iyi terapisi :)
Germinal okuduğum en iyi klasiklerden. Mutlaka okumalısın.Moby Dick i hatırladım hemen okumuştum
Tom Amca nın kulübesi
Don Kişot
Robin Hood Ona şey derdim Zenginden alıp fakire veren diye.
Oliwer Twist
La Fontaine masallarını da çok severdim
Ezop, grim masalları kitapları falan vardı.
Oduncunun çocukları
Say say bitmez çok severdik bazen okumaya kitap bulamazdım
Çocukken gerçekten kafa bi başka çalışıyor herşeyi alıyor beyin.
Şimdi evde Nar Ağacı var Nazan Bekiroğlu hala duruyor okuyamadım.
Otuzunda Kadın Balzac bunları dayımdan getirdim okuyamadım.
George Orwell 1984 okudum en son aralarda beğendim ama çokta tarzım değil.
Ayşe Kulin Hayat Penceremden Bakarken di sanırım onu çok sevmiştim.
Ama Umut var o yarım kaldı sevmedim.
Ben Uçurtma Avcısını okumak istiyorum.
Bi de kitap beni içine çeksin isterim.
Germinal di galiba Emilie Zola' nın o aklımda sen yazmıştın.
Orası çok doğru benim tam tersimdir.Maşallah. Dik başlı olmak iyidir ezilmez hiç
Haşlıyor musun? El kadar minicik şey zaten
Benimkilere ben her türlü yediririm biliyorsun tamamen kendi zevkim için yapıcam
Ay o his bende de var. Keşke her kitabı okumuş olsaydım mesela.Öyle çok şey var ki okunacak bazen kendimi hiç okumamış gibi hissediyorum
Gülün Adı Umberto Eco
Devlet Ana Kemal Tahir
Zorba Nikos Kazancakis
Serenad Zülfü Livaneli
Yüzbaşının Kızı Puşkin
Savaş ve Barış Tolstoy
Mücella Nazan Bekiroğlu
Bunlar şiddetle önerebileceğim kitaplar, döner döner yine okurum :))) Nar Ağacı bahtsız bir kitap, bende de bekliyor :)))
Kitap okumaya babamla başladım ben, çok okurdu, sonra Cennet camisinin kütüphanesinde devam ettim, öyle tatlı bir kütüphane de ömrüm boyunca görmedim, mahallenin tüm çocukları oraya giderdik, ödevlerde orada yapılırdı, çok tatlı bir imam amcamız vardı, kütüphaneye gelenlere oralet hediyeydi :)) ne tür kitap istersen olurdu ah eski günler :))) Okumak insanın kendine verdiği bir ödül, özel zaman demek benim için, mutlaka zaman ayır, dünyanın en iyi terapisi :)
Bende sütü suzerim. Marketten almadiysam yada çok ısınınca kaymaklaniyor diye icemiyorlarsen böyle yazınca ablam aklıma geldi ayranı süzerek yeğenime dolduruyordu neymiş ağızlarına kaymak gelmicekmiş mideleri bulanıyormış.
Ablama zahmet veriyorlar epey.
Helede ruhum karışıksa vala bende beni aşağı çekecek şeyleri dinleyemiyorumSaat 12 gibi eve geldim,üst komşu acılara yürüyor korkmuyordu,cennetten çiçek topluyordu hala yürüyor korkmuyor başka şarkı açsa bende eşlik etsem baydı
Evet kötü ruh halindeyken dinleyince bende iyice dibe batiyorum. Sözsüz müzik hangileri bu ney kanun falan mı?Helede ruhum karışıksa vala bende beni aşağı çekecek şeyleri dinleyemiyorum
Daha çok sözsüz müziklere dalıyorum
Benikiler hiç sıcak içmezlerdi halen soğuk içerler buzdolabından çıkarıp bardağa alıştıkları için hasta olmazlarBende sütü suzerim. Marketten almadiysam yada çok ısınınca kaymaklaniyor diye icemiyorlar
Doğa seslerine eşlik edenler var beni rahatlatıyorEvet kötü ruh halindeyken dinleyince bende iyice dibe batiyorum. Sözsüz müzik hangileri bu ney kanun falan mı?
Evet ya git gel bide. Artistlik yaptım eşime ben kendim giderim diye ordan oraya yoruldumgözüm canım ya bişey çıkmıştı 1 yılı geçti yazın aldılar cerrahi islemle yine çıktı. Biraz erteledim kist oluşmuş yine biyopsi yapicaklarmis. İlaç verdi buda gecirmezse bekliyoruz dedi
Ay o his bende de var. Keşke her kitabı okumuş olsaydım mesela.
Çocukluğumdan beri kitap okumaya bayılırım. Hep sevmişimdir.
Şimdi çocuklardan işten güçten daha az vakit buluyorum ama yine de mutlaka okuduğum bir kitabım vardır.
Sesli kitaba da merak sardım epeydir.
Vakti olmayanlara tavsiyemdir.
Mutfakta iş yaparken yemek yaparken dinliyorum, kaç önemli eseri bu şekilde okudum, çok iyi oldu açıkcası.
Çocuklarıma da kitap okumayı, kitap sevmeyi aşılamak en büyük isteklerimden biri.
Maşallah onlar da doğduğundan beri kitapların içinde, seviyorlar şükür.
Kitap kokusu bile severim
Sağol canım kaydettim.Jean Lois Fournier'in kitapları çok akıcı, hemen içine alıyor bence. Bakabilirsin. Ben almadım kitapları ince ve pahalıydıhepsini pdf olarak okudum.
Teneffus Zili
Ekran görüntüsünü aldım teşekkür ederim önerilerin için birinden başlayacağım okuyunca yazarım fikrimiÖyle çok şey var ki okunacak bazen kendimi hiç okumamış gibi hissediyorum
Gülün Adı Umberto Eco
Devlet Ana Kemal Tahir
Zorba Nikos Kazancakis
Serenad Zülfü Livaneli
Yüzbaşının Kızı Puşkin
Savaş ve Barış Tolstoy
Mücella Nazan Bekiroğlu
MuhteşemO zaman kitap keyif sırrımı paylaşayım, mum ışığında okursan kitabın kokusu muhteşem oluyor , hele mevsim sonbaharsa bir de yağmur yağarsa , kütüphanemdeysem bilirim lütfetmiştir yüce mevlam .....Resimdeki kitap Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi - Ayfer Tunç onu da çok sevdimmmm
Eki Görüntüle 3172000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?