Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel kitaplar
Kitap okumak harikulade bir şey. Okudukça okumamış gibi hissediyorum. Daha okunacak çok güzel kitaplar var. Nazan Bekiroğlu'nun kalemini çok seviyorum, Mücella da çok güzel bir kitaptı.

Germinal okuduğum en iyi klasiklerden. Mutlaka okumalısın.

Haşlıyor musun? El kadar minicik şey zaten
Benimkilere ben her türlü yediririm biliyorsun tamamen kendi zevkim için yapıcam
sen böyle yazınca ablam aklıma geldi ayranı süzerek yeğenime dolduruyorduneymiş ağızlarına kaymak gelmicekmiş mideleri bulanıyormış.
Ablama zahmet veriyorlar epey.

Ay o his bende de var. Keşke her kitabı okumuş olsaydım mesela.
Çocukluğumdan beri kitap okumaya bayılırım. Hep sevmişimdir.
Şimdi çocuklardan işten güçten daha az vakit buluyorum ama yine de mutlaka okuduğum bir kitabım vardır.
Sesli kitaba da merak sardım epeydir.
Vakti olmayanlara tavsiyemdir.
Mutfakta iş yaparken yemek yaparken dinliyorum, kaç önemli eseri bu şekilde okudum, çok iyi oldu açıkcası.
Çocuklarıma da kitap okumayı, kitap sevmeyi aşılamak en büyük isteklerimden biri.
Maşallah onlar da doğduğundan beri kitapların içinde, seviyorlar şükür.
Kitap kokusu bile severim

sen böyle yazınca ablam aklıma geldi ayranı süzerek yeğenime dolduruyorduneymiş ağızlarına kaymak gelmicekmiş mideleri bulanıyormış.
Ablama zahmet veriyorlar epey.
Bende sütü suzerim. Marketten almadiysam yada çok ısınınca kaymaklaniyor diye icemiyorlar

Saat 12 gibi eve geldim,üst komşu acılara yürüyor korkmuyordu,cennetten çiçek topluyordu hala yürüyor korkmuyor başka şarkı açsa bende eşlik etsem baydı
Helede ruhum karışıksa vala bende beni aşağı çekecek şeyleri dinleyemiyorum
Daha çok sözsüz müziklere dalıyorum

Geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin sağlık ihmal edilmeye gelmez

O zaman kitap keyif sırrımı paylaşayım, mum ışığında okursan kitabın kokusu muhteşem oluyor , hele mevsim sonbaharsa bir de yağmur yağarsa , kütüphanemdeysem bilirim lütfetmiştir yüce mevlam ..... Resimdeki kitap Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi - Ayfer Tunç onu da çok sevdimmmm

Jean Lois Fournier'in kitapları çok akıcı, hemen içine alıyor bence. Bakabilirsin. Ben almadım kitapları ince ve pahalıydı hepsini pdf olarak okudum.
Teneffus Zili
Sağol canım kaydettim.
Ekran görüntüsünü aldım teşekkür ederim önerilerin için birinden başlayacağım okuyunca yazarım fikrimi
Kütüphane ortamınız çok iyiymiş ne güzel kazanımlar sağlamış sana okumak gibi..
Benim de çocukluk hayalimdi üst düzey bi meslek sahibi olup burada bi kütüphane açmak çocukları gençleri yanıma almak istiyordum
Ancak bu şekilde uyuşturucudan, sigaradan başka şeylerden vs uzaklaştırılabilinir diye

Muhteşem
Kitap okumak insanın kendine yaptığı bir iyilik. Bu iyiliği nasıl da süslemişsin. Lükstür bu, özenmektir
Benim mutfakta iş yaparken dinlediğim sesli kitaplarla tamamen tezat oldu şimdi bu görüntü
Ama hepsinin yeri ayrı değil mi?
Bazen böyle ultra keyifle, bazen sesli, bazen uyumadan evvel, bazen iki arada bir derede, bazen metroda otobüste. .. Ama yine de okumak okumaktır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…