- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Aynen canım annem bizi uyutmazdı valla iş iş derdi buna dikte edemiyor azıcık z yada v kuşağına mı kaçıyor neYatması normal o zmn çocukları olana kadar
Bende çarşıya gidince alıyorum marketinki çok kötü bence.Ben artık taze çekilmiş aldırıyorum 50 gr Türk 50 gr dibek karıştırıyorum. Pakettekilerden almıyorum artık.
En küçüğünüzdür onlara anneler kıyamıyorAynen canım annem bizi uyutmazdı valla iş iş derdi buna dikte edemiyor azıcık z yada v kuşağına mı kaçıyor ne
Moby Dick i hatırladım hemen okumuştumMuzaffer İzgü'nün Ökkeş serisi
Küçük kadınlar - Louisa May Alcott
Moby Dick
Beyaz Diş
Rıfat Ilgaz'ın Bacaksız serisi ve Hababam sınıfı on asla unutamadığım kitaplar :))
Ne şanslı çocuklar okumanın değerini bilen anneleri var, Rabbim yollarını açık etsin
Yumurta çırp negom karnabaharlari ona bula sonra galeta ununa bula üzerine sıvıyağ veya zeytinyağı dolandir onuda fırına . Benim sebze düşmanı sipalar bir bunu severek yiyolarHangisi o
Öyle oldu cidden iyi ki şimdilik evde anneme bulaşıkları halledip bazı temizlik işlerini yapıyor.En küçüğünüzdür onlara anneler kıyamıyor
Benimde var bir 21 yaşında evin en küçük problemiÖyle oldu cidden iyi ki şimdilik evde anneme bulaşıkları halledip bazı temizlik işlerini yapıyor.
Arada kurabiye falanda yapıyor indiriyor çay falan gidince yiyoruz Starbucks bi de genç işi kurabiyesi tabi
Ama çok yetenekli biridir maş.hamarat dikiş falan denedi çanta bile dikmiş kendine.
Aa bak benim de hep aklımda kızla oğlum yer mi diye hep denesem mi diyordum.Yumurta çırp negom karnabaharlari ona bula sonra galeta ununa bula üzerine sıvıyağ veya zeytinyağı dolandir onuda fırına . Benim sebze düşmanı sipalar bir bunu severek yiyolar
Aynı yaştalarmış kuzum yok valla üniversite ye gidiyor uzakta istemedi Çukurova ya gidiyo annemede el atıyor annem biraz fazla titiz zaten olduğu kadarıyla artık..Benimde var bir 21 yaşında evin en küçük problemiama bırak kurabiyeyi çamaşır makinesini çalıştırmayı dahi bilmez
Yap kız. Eline ver cignesin. Ya en sevdiğim görüntü ellerinde biseyler gevelemesiAa bak benim de hep aklımda kızla oğlum yer mi diye hep denesem mi diyordum.
Bebiş yiyebilir mi? 1 yaşında 8 de dişi var tabi
Babam boğulur mu acaba diyo annem dişleri bizimkinden çok onun maş. der güler.
Maşallah. Dik başlı olmak iyidir ezilmez hiçAynı yaştalarmış kuzum yok valla üniversite ye gidiyor uzakta istemedi Çukurova ya gidiyo annemede el atıyor annem biraz fazla titiz zaten olduğu kadarıyla artık..
Ama tam bi koç burcu dik başlıdır dediğim dedik bizim oğlan adıyla hitap ediyor hiç teyze demez.
Bi de peşinde gezer biz gidince odasına girer kalem ister resim yaparlar falan..
Dişin nasil oldu canım ?Hayırlı günler
Haşlıyor musun? El kadar minicik şey zatenYumurta çırp negom karnabaharlari ona bula sonra galeta ununa bula üzerine sıvıyağ veya zeytinyağı dolandir onuda fırına . Benim sebze düşmanı sipalar bir bunu severek yiyolar
Teşekkür ederim canım iyi oldu elhamdülillah. Ayın 8'ine randevu aldım, inşallah düzelir tamamenDişin nasil oldu canım ?
Nar Ağacı çok güzel bir kitapMoby Dick i hatırladım hemen okumuştum
Tom Amca nın kulübesi
Don Kişot
Robin Hood Ona şey derdim Zenginden alıp fakire veren diye.
Oliwer Twist
La Fontaine masallarını da çok severdim
Ezop, grim masalları kitapları falan vardı.
Oduncunun çocukları
Say say bitmez çok severdik bazen okumaya kitap bulamazdım
Çocukken gerçekten kafa bi başka çalışıyor herşeyi alıyor beyin.
Şimdi evde Nar Ağacı var Nazan Bekiroğlu hala duruyor okuyamadım.
Otuzunda Kadın Balzac bunları dayımdan getirdim okuyamadım.
George Orwell 1984 okudum en son aralarda beğendim ama çokta tarzım değil.
Ayşe Kulin Hayat Penceremden Bakarken di sanırım onu çok sevmiştim.
Ama Umut var o yarım kaldı sevmedim.
Ben Uçurtma Avcısını okumak istiyorum.
Bi de kitap beni içine çeksin isterim.
Germinal di galiba Emilie Zola' nın o aklımda sen yazmıştın.
Çok az hasliyorum. Haslanmiyor normalde. Bilirim canım sen ne yersen yerler ağamHaşlıyor musun? El kadar minicik şey zaten
Benimkilere ben her türlü yediririm biliyorsun tamamen kendi zevkim için yapıcam
İnşallah canım.Teşekkür ederim canım iyi oldu elhamdülillah. Ayın 8'ine randevu aldım, inşallah düzelir tamamen
Moby Dick i hatırladım hemen okumuştum
Tom Amca nın kulübesi
Don Kişot
Robin Hood Ona şey derdim Zenginden alıp fakire veren diye.
Oliwer Twist
La Fontaine masallarını da çok severdim
Ezop, grim masalları kitapları falan vardı.
Oduncunun çocukları
Say say bitmez çok severdik bazen okumaya kitap bulamazdım
Çocukken gerçekten kafa bi başka çalışıyor herşeyi alıyor beyin.
Şimdi evde Nar Ağacı var Nazan Bekiroğlu hala duruyor okuyamadım.
Otuzunda Kadın Balzac bunları dayımdan getirdim okuyamadım.
George Orwell 1984 okudum en son aralarda beğendim ama çokta tarzım değil.
Ayşe Kulin Hayat Penceremden Bakarken di sanırım onu çok sevmiştim.
Ama Umut var o yarım kaldı sevmedim.
Ben Uçurtma Avcısını okumak istiyorum.
Bi de kitap beni içine çeksin isterim.
Germinal di galiba Emilie Zola' nın o aklımda sen yazmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?