- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
İnş. Canım..İyilikler can bulur karşına çıkarır Rabbim !
Sen yüzlerdeki yedikleri ziftin bulaşığını seyredersin
Az sabır kuzum güçlü ol
Merhabalar kızlar.
2 gündür epey rahatsızdım bugun hamdolsun toparladım.
Reglim bazı aylarda ekstra fazla ağrılı oluyor, bulantılı, elden ayaktan kesiliyorum falan.
Geçti şükür.
Aktif Lora babacığın için sevindim arkadaşım, Allah kalıcı şifalar versin, inşallah kritik saatleri de atlatmak nasip olsun. Sağlıkla çıkın hastaneden
Teneffus Zili Allah kalbine ferahlık versin
Derdini çözüme kavuştursun inşallah.
Bütün arkadaşlarım, hiçbirinizi tanımasam da gerçekten "iyi" insanlar olduğunuzu hissedebiliyorum. Gerçekte de tanımak isterdim sizleri mesela.
Hepiniz ağzı dualı, evlerinin neşesi, becerikli, iyi kalpli, iyilikten yana olan güzel insanlarsınız çok belli.
Her birinizin ne isteği varsa hem bu dünyalık hem öte dünyalık, Allah altın tepsilerle sundursun sizlere
Tüm dualarınız hayırla kabul olsun, geçici veya büyük sıkıntılarınız gelmiş geçmiş olsun inşallah.
İmtihan dünyasındayız ama. Müslüman daima imtihan içindeymiş. Kazananlardan olalım inşallah.
Hepinize sevgiyle sarıldım. Dua etmek istedim.
Namazsızım ama olsun şuanda bir mutfak masasında oturmuş sizlere dua eden bir kadın var unutmayın
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Yeni gördüm. Dua edeceğim. Güzel haberlerini bekliyorumAllah razı olsun hepinizden. Gönlümüzde ne varsa ne sıkıntınız varsa gidersin. dua o kadar önemli bişey bir kez daha anladım. Babamın yanina girebildim 5 dk kadar kaldım şükür. İyi bilinci açık beni gördü en azından. Sol tarafa inme inmiş kimildayamiyor. Olsun çıksın insallh halledilir. Başka damarları da tıkalı onları da halledicekler. Gece pıhtı atmış yine hallettik son kritik 24 saat dedi doktor. Çok güçlü kendini birakmadi dedi entubeden çıkmış kendi kendine nefes alabiliyor bu çok iyi bişey dedi. Akşam tekrar kontrol edip gorusucekler abimler doktorla. Tekrar Allah razı olsun hepinze çok teşekkür ederim
Allah sizlere bağışlasın canım gelmiş geçmiş olsun çabucak toparlanıp şifa bulur inşallahAllah razı olsun hepinizden. Gönlümüzde ne varsa ne sıkıntınız varsa gidersin. dua o kadar önemli bişey bir kez daha anladım. Babamın yanina girebildim 5 dk kadar kaldım şükür. İyi bilinci açık beni gördü en azından. Sol tarafa inme inmiş kimildayamiyor. Olsun çıksın insallh halledilir. Başka damarları da tıkalı onları da halledicekler. Gece pıhtı atmış yine hallettik son kritik 24 saat dedi doktor. Çok güçlü kendini birakmadi dedi entubeden çıkmış kendi kendine nefes alabiliyor bu çok iyi bişey dedi. Akşam tekrar kontrol edip gorusucekler abimler doktorla. Tekrar Allah razı olsun hepinze çok teşekkür ederim
Amin.Merhabalar kızlar.
Reglim bazı aylarda ekstra fazla ağrılı oluyor, bulantılı, elden ayaktan kesiliyorum falan.
Geçti şükür.
Aktif Lora babacığın için sevindim arkadaşım, Allah kalıcı şifalar versin, inşallah kritik saatleri de atlatmak nasip olsun. Sağlıkla çıkın hastaneden
Bütün arkadaşlarım, hiçbirinizi tanımasam da gerçekten "iyi" insanlar olduğunuzu hissedebiliyorum. Gerçekte de tanımak isterdim sizleri mesela.
Hepiniz ağzı dualı, evlerinin neşesi, becerikli, iyi kalpli, iyilikten yana olan güzel insanlarsınız çok belli.
Her birinizin ne isteği varsa hem bu dünyalık hem öte dünyalık, Allah altın tepsilerle sundursun sizlere
Tüm dualarınız hayırla kabul olsun, geçici veya büyük sıkıntılarınız gelmiş geçmiş olsun inşallah.
İmtihan dünyasındayız ama. Müslüman daima imtihan içindeymiş. Kazananlardan olalım inşallah.
Namazsızım ama olsun şuanda bir mutfak masasında oturmuş sizlere dua eden bir kadın var unutmayın
Bebek hala hastanede canım, ben daha iyiyim. Bebiş eve gelirse daha da iyi olacağım
Çok şükür canım, inşallah kalıcı şifalar bulur babacığın. Allahım güç versin hepinizeAllah razı olsun hepinizden. Gönlümüzde ne varsa ne sıkıntınız varsa gidersin. dua o kadar önemli bişey bir kez daha anladım. Babamın yanina girebildim 5 dk kadar kaldım şükür. İyi bilinci açık beni gördü en azından. Sol tarafa inme inmiş kimildayamiyor. Olsun çıksın insallh halledilir. Başka damarları da tıkalı onları da halledicekler. Gece pıhtı atmış yine hallettik son kritik 24 saat dedi doktor. Çok güçlü kendini birakmadi dedi entubeden çıkmış kendi kendine nefes alabiliyor bu çok iyi bişey dedi. Akşam tekrar kontrol edip gorusucekler abimler doktorla. Tekrar Allah razı olsun hepinze çok teşekkür ederim
BilmukabeleMerhabalar kızlar.
Geçti şükür.
Senden habeler nasıl ?Çok şükür canım, inşallah kalıcı şifalar bulur babacığın. Allahım güç versin hepinize
kuzum rabbim biran evvel kavuştursunBebek hala hastanede canım, ben daha iyiyim. Bebiş eve gelirse daha da iyi olacağım
Amiiin efserim inşallahkuzum rabbim biran evvel kavuştursun
Bebek hala hastanede canım, ben daha iyiyim. Bebiş eve gelirse daha da iyi olacağım
Allah bizim için dilediklerini sana da nasip etsin ben de aynı düşünceler içindeyim iyi ki tevafuk olmuş bir araya gelmişiz .Merhabalar kızlar.
Geçti şükür.
Allah bizim için dilediklerini sana da nasip etsin ben de aynı düşünceler içindeyim iyi ki tevafuk olmuş bir araya gelmişiz .
Gerçekten burada birinin canı sıkkın olunca bir yeri ağrıyınca canı yanınca ben de kendimde aynı şeyi hissediyorum,üzülüyorum duacı oluyprum .Gönül bağı çok başka birşey ve böyle başka ağızların ,kalplerin dualarından nasiplenmek çok güzel
Sagol canimGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?