Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabalar kızlar.
2 gündür epey rahatsızdım bugun hamdolsun toparladım.
Reglim bazı aylarda ekstra fazla ağrılı oluyor, bulantılı, elden ayaktan kesiliyorum falan.
Geçti şükür.

Aktif Lora babacığın için sevindim arkadaşım, Allah kalıcı şifalar versin, inşallah kritik saatleri de atlatmak nasip olsun. Sağlıkla çıkın hastaneden

Teneffus Zili Allah kalbine ferahlık versin
Derdini çözüme kavuştursun inşallah.

Bütün arkadaşlarım, hiçbirinizi tanımasam da gerçekten "iyi" insanlar olduğunuzu hissedebiliyorum. Gerçekte de tanımak isterdim sizleri mesela.
Hepiniz ağzı dualı, evlerinin neşesi, becerikli, iyi kalpli, iyilikten yana olan güzel insanlarsınız çok belli.
Her birinizin ne isteği varsa hem bu dünyalık hem öte dünyalık, Allah altın tepsilerle sundursun sizlere
Tüm dualarınız hayırla kabul olsun, geçici veya büyük sıkıntılarınız gelmiş geçmiş olsun inşallah.
İmtihan dünyasındayız ama. Müslüman daima imtihan içindeymiş. Kazananlardan olalım inşallah.
Hepinize sevgiyle sarıldım. Dua etmek istedim.
Namazsızım ama olsun şuanda bir mutfak masasında oturmuş sizlere dua eden bir kadın var unutmayın

Bugünü de yazayım.
*Sabah işlerim
*Kahvaltı(çocukların okulu yoktu bugun)
*Çocuklarımın üçünü de yıkadım
*Banyo, wc yıkadım
*Yemek yaptım sabahtan
*Kurabiye yaptım(arkadaşa götürmek üzere)
*Mutfak süpürdüm
*Ben de duşa girdim
*Hazırlandık arkadaşım davet etmişti ona gittik çocuklarla
*Geldim pilav yaptım
*Yemek faslı
*Çamaşır katlayıp yerleştiricem birazdan
Bitti

Çok hoşsun Allah senin de ne muradın varsa versin

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Yeni gördüm. Dua edeceğim. Güzel haberlerini bekliyorum

Allah sizlere bağışlasın canım gelmiş geçmiş olsun çabucak toparlanıp şifa bulur inşallah

Amin. Ne güzel yazmışsın canım Allah razı olsun senden.
Sana da geçmiş olsun
Bende senin gibi oluyorum reglken maalesef demir eksikliğim hep var bu yüzden.

Çok şükür canım, inşallah kalıcı şifalar bulur babacığın. Allahım güç versin hepinize

Bilmukabele

Allah bizim için dilediklerini sana da nasip etsin ben de aynı düşünceler içindeyim iyi ki tevafuk olmuş bir araya gelmişiz .
Gerçekten burada birinin canı sıkkın olunca bir yeri ağrıyınca canı yanınca ben de kendimde aynı şeyi hissediyorum,üzülüyorum duacı oluyprum .Gönül bağı çok başka birşey ve böyle başka ağızların ,kalplerin dualarından nasiplenmek çok güzel

Oyy kukrişşş ne kadar yenilesi bir şeysin ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…