Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok hoşsun Allah senin de ne muradın varsa versin

Amin. Ne güzel yazmışsın canım Allah razı olsun senden.
Sana da geçmiş olsun
Bende senin gibi oluyorum reglken maalesef demir eksikliğim hep var bu yüzden.

Amin canim ya
Altin kalplisin ya

Güzelsiniz

Duygusal ponçikler sizii Kısa zaman oldu belkide bu topiğe geleli ama inanın uzun süredir sizinle tanışıyor gibiyim.Hepinizin yeri ayrı kıymetli. İnşallah hep beraber daha güzel anlar paylaşırız. Sizleri seviyorum düzen topik ailem

Aktif Lora loram babacığının duaları ve Yasin okuması da bitmiş.İnşallah güzel haberlerini alırız çiçeğim Allah kabul eylesin
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tanımıyorum ama kalbimde yanımda hisettim dualarınızla sizin hissettiklerinizle. dün üç kez daha anjiyo oldu. Akşamdan sonra full uyanık tuttular akşam çok halsizdi toparlayacak inşallah. Gece beyin fonksiyonlarina bakmak için tomografiye götürdüler sonucu henüz öğrenemedik. İnşallah iyileşti çıktı demek nasib olsun.

Amin

Günaydın canlar

Aktif Lora dualarım seninle, babacığın iyi olacak Allahın izniyle, regl oldum şu an dua guruplarına katılamıyorum ama okuyabildiklerimle dua ediyorum sizler için
Teneffus Zili kimsenin seni üzmesine izin verme, ehliyet kursun da hayırlı olsun inş çabucak alırsın

Selizay az kaldı bence gelecek minik canın evine toparlanacak inş sana da dua ediyorum

Dün akşam pek iş güç yapmadım, mutfak topladım, kuruyan çamaşırları kaldırdım, bir makina daha yıkadım astım. Haberler canımı sıktı, eyt de yeniden yaş haddi konuşuluyor, asabım bozuldu, eşimde geç geldi dün onun da morali bozulmuş bu konuya, epey hayal kurmuştuk şöyle yapacağız böyle yapacağız diye olmayacak gibi duruyor. En çok kızım artık evde yalnız kalmayacak diye sevinçliydim, namazlarım düzene girecekti, sabah ezanlarında keyif yapacaktım falan ay yazmayayım daha cidden çok üzgünüm nasip bakalım neler olacak, Rabbim güzellikler versin hepimize

Kedii annişimm üzülmeyin bakarsınız herşey çok daha güzel olur Allahım hakkınızda hayırlısını versin.Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek nasip olsunnn aminn

İnşAllah canım İnşAllah Kalbini ferah tut . Güzel haberlerini okuruz İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…