SensinOyy kukrişşş ne kadar yenilesi bir şeysin ❤❤
Sagol canim.gecer insallah bi kac gune
Amin canim yaMerhabalar kızlar.
2 gündür epey rahatsızdım bugun hamdolsun toparladım.
Reglim bazı aylarda ekstra fazla ağrılı oluyor, bulantılı, elden ayaktan kesiliyorum falan.
Geçti şükür.
@Aktif Lora babacığın için sevindim arkadaşım, Allah kalıcı şifalar versin, inşallah kritik saatleri de atlatmak nasip olsun. Sağlıkla çıkın hastaneden
@Teneffus Zili Allah kalbine ferahlık versin
Derdini çözüme kavuştursun inşallah.
Bütün arkadaşlarım, hiçbirinizi tanımasam da gerçekten "iyi" insanlar olduğunuzu hissedebiliyorum. Gerçekte de tanımak isterdim sizleri mesela.
Hepiniz ağzı dualı, evlerinin neşesi, becerikli, iyi kalpli, iyilikten yana olan güzel insanlarsınız çok belli.
Her birinizin ne isteği varsa hem bu dünyalık hem öte dünyalık, Allah altın tepsilerle sundursun sizlere
Tüm dualarınız hayırla kabul olsun, geçici veya büyük sıkıntılarınız gelmiş geçmiş olsun inşallah.
İmtihan dünyasındayız ama. Müslüman daima imtihan içindeymiş. Kazananlardan olalım inşallah.
Hepinize sevgiyle sarıldım. Dua etmek istedim.
Namazsızım ama olsun şuanda bir mutfak masasında oturmuş sizlere dua eden bir kadın var unutmayın
Duygulandım çok vallahi ,sarma içi hazırlayacağım şimdi böyle
Tahmin edebiliyorum canım ,bazen burnumunuzun dibindeki insanlardan göremediğimiz anlayışı ,desteği ,paylaşımları görüyoruz burada .İşte bu yüzden kalpten kalbe yolun olduğuna inanırırım hepDuygulanma halinden çıkamıyoruz ki ❤
Ahh kukriş bu topiğe çok şey sığdırdım ben yeri ayrı gönlümde.
Zeytinyağlı canım ,küçük kız sarmaya dolma diyor okuma yaparken dolmayı öğrendiler de anne canım istedi deyip duruyor ben de çıkardım yaprakKukrim neyli sarma yapıyosun?
Eline sağlık şimdidenZeytinyağlı canım ,küçük kız sarmaya dolma diyor okuma yaparken dolmayı öğrendiler de anne canım istedi deyip duruyor ben de çıkardım yaprak
Öksürük için elma ayva dut kurusu kaynat varsa tek tek de olur hepsş birlikte çok daha iyi olur.Ay öksurukte basladi en sevmedigim
Bugün işlerimi bi kaplumbaga hizinda yaptım
Yataklari topladım ortalik toplandi
Bul.mak calistirmzsam ayip olur kuser banacalisti boşaldı
Salon mutfak yavasca süpürdüm
Sofralar çirpildı.iykide dün butün evi temizlemisim iyi oldu.sürekli yattim
Dunden biraz yemek ve corba vardı yanina makarna ekledim
Baktim beslenmeye okula bise yok hamur yogurup simit yaptim. Yapa yapa ustasi oldugum icin 5 dk sürmemistir
Namazlarimi kildim.
Mutfagi topladım. Esim sagolsun naneli imon yapti guzel gitti sıcak sicak.
Bol bol dinlendim
Ne olduDuygulandım çok vallahi ,sarma içi hazırlayacağım şimdi böyle
Yarin elma kaynatim o zaman sagol canimÖksürük için elma ayva dut kurusu kaynat varsa tek tek de olur hepsş birlikte çok daha iyi olur.
Hatmi çiçeği bir de
Sağol canım hazırladım soğusun da başlarım sarmaya artıkEline sağlık şimdiden
Okuyunca buradaki mesajları bilmiyorum ben de bu ara çok hassasımNe oldu
Bu ara bende ağlamaya yer arıyorum
Hasas bir dönemden geçiyoruzOkuyunca buradaki mesajları bilmiyorum ben de bu ara çok hassasım
Kolay gelsin canımSağol canım hazırladım soğusun da başlarım sarmaya artık
Allah ferahlık versin hepimizeHasas bir dönemden geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?