Yok kız nolcak. Helal olsun. Ama bizim okumalarla geçmez sanki. Kirilmiyor yani öyle soyleyim sanaYengemin de kahveeşimin yeşil onu kastettim yengem çok esniyor gözünden yaşlar akıyor. Allah razı olsun benim yüzümden sende rahatsız oldun hakkını helal et ❤
Ne yapmak lazım ki?Yok kız nolcak. Helal olsun. Ama bizim okumalarla geçmez sanki. Kirilmiyor yani öyle soyleyim sana
Havada uyuyom ya ben. Oğlan dedi de inanmadiydim. İnanmak istemedim demekYarın ya kız
Bilmem ki canım. İyi birine okutsan diycem nerden bulcan.Ne yapmak lazım ki?
Ciddi misinHavada uyuyom ya ben. Oğlan dedi de inanmadiydim. İnanmak istemedim demek
Valla kız napcaz bilmiyom. Allah yardım etsin bizeCiddi misin
Ben şimdiden karalar bağladım, sabah kocam huni alıyım da tak dedi
AmiiinValla kız napcaz bilmiyom. Allah yardım etsin bize
Oğlan bugün okula gitmeyim anne dedi de haftaya gitmezsin dedim çocuğa. Öyle bön bön baktı suratımaAmiiin
Oğlan bugün okula gitmeyim anne dedi de haftaya gitmezsin dedim çocuğa. Öyle bön bön baktı suratıma
yaaaa negoo cok iyi fikir dur ekmek almaya gitti gelince cekiveriyimSende onun ayağının altından halıyı çek düşsünçamaşırları öyle yapınca bende böyle sinir oluyorum dersin
Tabi ki
Allah kabul etsin abla ❤
Tamam canım
Çok şükür daha iyiyim demeye de tırsmıyor değilim,kenafir gözlü çok sitede
hissediyorlar mi acabaa yaa benden once kalkan cocugu kaldiramadim surukledim resmenOğlan bugün okula gitmeyim anne dedi de haftaya gitmezsin dedim çocuğa. Öyle bön bön baktı suratıma
Aman kız dikkat et bir yeri kırılmasınyaaaa negoo cok iyi fikir dur ekmek almaya gitti gelince cekiveriyim
Günaydınnn ederiz kiz kim korkar maratondanAtaayemi zeynepyu nerdesin kız hiç maraton etmiyoz artık
cekemedim danayiAman kız dikkat et bir yeri kırılmasın
Ben geliyim miMaratona gidecek arkadaş bulamayınca kendi kendime başladım. Yine de gelen olursa sevinirim kızlar. Bir paket makine attım. Bulaşık Makinesi boşalttım mutfağı toplayıp supurdum. Şimdi elde silecem. Bir de klozeti cifledim.
Ben uyuyamam asla alışamadım, yan yatınca horlamıyor, sırt üstü yatınca traktör gibiAdam bu kadar sese uyuyor hemde horluyor. Bebe becik hepimiz alıştık. O horultuda uyumaya. Yeni bebek ilk zamanlar her horultuya uyaniyordu. Şimdi garip oda alıştı. Babasının koynunda yatıyor
cekemedim danayigucum yetmedi
haliyi duzluyorum sanmis cekmeye debelenirken ben cekiliyim.oyle duzelt diyo
diyemedim gercekleri
kk birinci noteri sen anlıyordun nazar okuma işinden sanki doğru mu hatırlıyorum.
Ne yapmam lazım benim ya, cidden beni bir gün hık diye götürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?