Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yengemin de kahve eşimin yeşil onu kastettim yengem çok esniyor gözünden yaşlar akıyor. Allah razı olsun benim yüzümden sende rahatsız oldun hakkını helal et ❤
Yok kız nolcak. Helal olsun. Ama bizim okumalarla geçmez sanki. Kirilmiyor yani öyle soyleyim sana

yaaaa negoo cok iyi fikir dur ekmek almaya gitti gelince cekiveriyim

Ben geliyim mi
Adam bu kadar sese uyuyor hemde horluyor. Bebe becik hepimiz alıştık. O horultuda uyumaya. Yeni bebek ilk zamanlar her horultuya uyaniyordu. Şimdi garip oda alıştı. Babasının koynunda yatıyor
Ben uyuyamam asla alışamadım, yan yatınca horlamıyor, sırt üstü yatınca traktör gibi
cekemedim danayi gucum yetmedi
haliyi duzluyorum sanmis cekmeye debelenirken ben cekiliyim.oyle duzelt diyo
diyemedim gercekleri
Başka taktik bulalım

kk birinci noteri sen anlıyordun nazar okuma işinden sanki doğru mu hatırlıyorum.
Ne yapmam lazım benim ya, cidden beni bir gün hık diye götürecek

kuzum okuyan kişi direk sana okumasin.
suya okusun mümkünse. okunurken dışarı bak enerji nazar dışarı çıksın. bide tuz ye azcik okuma bitince (bunu belki tansiyonun düşüyo diye yapiyolardir bilmiyorum sebebini)
okumadan sonra okunan suyu iç.

bide ağrın oluyosa kendine değil ağrıyan yerine okutsan daha makbul olur. ben senin basının aşırı ağrısı var kafatasını kesseler rahatlicakmissin gibi hissettiğini düşünüyorum su an kafanin üstü mü ağrıyo alindan itibaren kaşlardan yukarısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…