Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canım suya okutup içiyorum ama bunlar geçici rahatlama bana kalıcı bir şey lazım. Aynen tarif ettiğin gibi ağrıyor bazen gözlerim yanıyor bulanık görüyorum. Farkındayım kuzum pis nefis olduğunun yani hastalık hali ile bu çok farklı ve son bir haftadır ölecek gibi hissettim kendimi. Sağolsun dün terliksuu okudu cidden daha iyiyim en azından ölme hissi yok bugün.

Günaydın kızlar 9 da uyandım
Yatakta kitap okudum biraz
Şimdi de kalıp kahvaltı hazırlayacağım
Bir yandan bulaşık makinesini boşaltacağım
Sınra da mutfağı toplayıp çıkarım
Ödevimi yarın yaparım karne verdikten sonra umarım erken veririz de :)

Tuvalet banyo temizledim bende. Şimdi beyazları atacam makinaya 3 paket çamaşır katlamam lazım bulaşıklar duruyor oğlan ağlıyor benim kocada horluyor
Siz iş yaparken adamları nasıl uyutuyorsunuz, ben çocukları gönderiyorum yanına

O adamın oyunculuğunu severim ben hep ama mafya vs benim tarzım değil dizi
İzlemem daha
Bende hoşlanmam mafya falan. Ben kayinvalidem e soruyum canım ne okusun diye o renkli gözlü eşim de renkli gözlü çok nazar değermiş bebekken eşime kv genelde fatiha yi dilinden düşürme der ama pazar günü gidecez ben soruyum senin için napsin diye.

Negom dünkü eşya çıkarma olayını bu sabah gerçekleştirdim saat 07.30-09.30 arası mutfağı temizledim bulaşık makinesini yerleştirdim ocağı sildim salonu toparladım bizimkiler heryeri salça ve puding yapmıştı
Bi yorgunluk kahvemi içemeden yola düştüm işe gidiyorum

Bende yatakta kitap keyfi yaptım ama saat 6 da
Tamam canım sağol
Günaydın canım. Konmari katlıyorum dağılmıyor benim. Koltuk ve halı sileceğim bu gün
Kolay gelsin bende bugün koltuk yıkıycam

Siz iş yaparken adamları nasıl uyutuyorsunuz, ben çocukları gönderiyorum yanına
Adam 12 saat çalışınca kıyamıyorum ben süpürge de açmıyorum ama oğlan biliyor sürekli gidiyor tepesine ama çok yoruluyor sanırım uyanmiyor eşim :)

ben su an reglim bitsin bide ben okuyum.
ben bi arkadaşıma komple sırtı omuzları agriyodu kas gevşetici sürüp masaj yaparak okumustum. bi daha hiç öyle kötü olmadi bak yedi sene falan oldu negom.

kime okutcaksan başına masaj yapsın. mesela bas ağrısına iyi gelen bi yag varsa onla ovsun. saç diplerine masaj yaparak okusun. bide saçma gelir belki ama kalbine elini koyup okusun. kalbin de hafifler bence. ben dokunmanin çok önemli olduğunu düşünüyorum:) dayanacak güçte biri varsa dokunarak okusun bu anlattığım şekilde negom:)

ben kahverengi gözlüyüm ama kırarım genelde. büyük ihtimalle Ocak olduğu için. bence ocağı vardir yaşadığın yerde onu bulmaya çalış.

Banyoda sirkeyle yıkan canım.

Aynen benim arkadaşım da ocak. Kantaron kırmızı kantaron yağıyla masaj yaparak okuyor.

Ne yaptılar öyle sirke ve pudingle
Tamam canım akşam bunu deniyim, eşiöe yaptırayım bakalım çok sağol
Banyoda sirkeyle yıkan canım.
Yaptım canım, evi sirkeyle de siliyorum, sirkeye okudum sprey şişeyle eve de sıkıyorum

Bende yatakta kitap keyfi yaptım ama saat 6 da

Tamam canım sağol

Kolay gelsin bende bugün koltuk yıkıycam
Kim nazar ediyorsa gözü çıksın yaa çatlar insan derler allah korusun benim eltim kuzuya ne güzel demiş kuzu 5 dakika sonra ölmüş korkarım eltimden ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…