Teşekkür ederimdoğumgünün kutlu olsun canım daha nice sağlıklı, mutlu seneleree
Benim turtık tırtık deneyeceğim inşallaha101 dermokilin ayak maskesini demiştim ya işe yarıyor alabilirsiniz
Gecen sepete turunculari dolduruken beni gordu gozlerini belertti binayimi yikayacan diyeBenimki içirmiyor korkma alıştı
Canım gardaşımSen dur yorulma ben överim seni
Bana da öyle derler arkadaşlar derdi salçalı makarna bile seninki bir başka oluyor diyeÖyle ama
Rahmetli babam abim erkek kardeşim kolay yemek beğenmedi ama benim yemekler hep tam not almıştır
Sence nedenAllah sen bilirsin gene de zayıfsın kukriş
Dedi 46 kilocuk hatunTatli yap sende bosver diyeti, yerken ustunede tahin ve ceviz dök
Negocum çünkü biz terazi burcuyuzdiyeyim de delirteyim
Hiç olamadımYıllaaar yıllar önceydi....
Al al iki çeşit vardı ikisinide al diğerini tamamen soyulduktan sonra yapmak lazım nem için. Ondan da alıcam hatta stok yapayımBenim turtık tırtık deneyeceğim inşallah
Aferin hiç bi sırrımızı tutmaSence nedençünkü biz de yiyoruz ama porsiyon bu değil kardiiişş
Lora canım çok geçmiş olsun girmediğim için yeni görüyorumHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tanımıyorum ama kalbimde yanımda hisettim dualarınızla sizin hissettiklerinizle.dün üç kez daha anjiyo oldu. Akşamdan sonra full uyanık tuttular akşam çok halsizdi toparlayacak inşallah. Gece beyin fonksiyonlarina bakmak için tomografiye götürdüler sonucu henüz öğrenemedik. İnşallah iyileşti çıktı demek nasib olsun.
Tabi heyecan var bideOlsun bu da en güzel uğraş
ZalımCok fazla yemek konutuk karnim acikti, ben sarma yemeye gidiyorum hoccagalin
Bana da öyle derler arkadaşlar derdi salçalı makarna bile seninki bir başka oluyor diye
Neyse şimdi
Leee ilahe illallah
Dış minnakların oyununa gelmeyelimBen de kabak aldım tam tatlı yapacakken içimden diyete başlama hissi geçiyor gerçi o his bir yıldır devam ededuruyor da çaktırma
Tatli yap sende bosver diyeti, yerken ustunede tahin ve ceviz dök
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?