101 de çamaşır suyusu gördüm aldım 3 tane fikinginBugunku yaptiklarimi yazayim hemen unutmadan
Ev supuruldu
Mutfak dip kose tavan temizlendi
Beyaz lahana sardim bir tencere
Ayva receli icin ayvalari dograyip sekerledim yatmadan onu kaynaticam
Çamaşırlari yine halledemedim artik baska gune
61 kilo idim en sonAllah sen bilirsin gene de zayıfsın kukriş
Bilgi işte101 de çamaşır suyusu gördüm aldım 3 tane fikingin
Bayılırım ayva reçeline de tatlısına da eline sağlıkBugunku yaptiklarimi yazayim hemen unutmadan
Ev supuruldu
Mutfak dip kose tavan temizlendi
Beyaz lahana sardim bir tencere
Ayva receli icin ayvalari dograyip sekerledim yatmadan onu kaynaticam
Çamaşırlari yine halledemedim artik baska gune
Omen tonrem101 de çamaşır suyusu gördüm aldım 3 tane fikingin
61 kilo idim en son
Ya bonus yemin ediyorum şu beni güldürmekten aldığın sevaplarıBilgi işte
Teşekkürler canimmBayılırım ayva reçeline de tatlısına da eline sağlık
Bende yillardir 46Yıllaaar yıllar önceydi....
Omen tonremben hic gormedim daha camasir suyu sadece bulasik deterjani var farkli olarak
Bende öyle yapıyorum canım beğenilir kabak tatlımHemde köyden getirdigim seker gibi bir kabakben bir gece sekerde bekletip yapıyorum siz nasil yapıyorsunuz
Of offff afiyet olsun
domestos gibi güzel kokuyormu işe yarıyor mu bende gitiğimde bakayım101 de çamaşır suyusu gördüm aldım 3 tane fikingin
Bende yillardir 46
Ahh ahhj nego da her gün git gel doğru düzgün yemesin yerinde saysınAllah sen bilirsin gene de zayıfsın kukriş
Muhtesem hemdeKasadayım tam bi baktım yanda koli içinde aha dedim satışta mı bunlar 3 tane kaptım işte bi de mavi sprey aldım.
Şu an evde mavi turuncu pembe var çok güzel dimi
Gülmek istedim ağzımdan kaçtıAhh ahhj nego da her gün git gel doğru düzgün yemesin yerinde saysın
Negocum çünkü biz terazi burcuyuzBende öyle yapıyorum canım beğenilir kabak tatlım
Allah yolunu açık etsinMuhtesem hemdedarisi basima bende suan 3 kutu turuncu 1 kutu mavi 2 kutuda pembe yumusaticisi var. Hedefim camasir suyu ve bulasik deterjanı alabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?