- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bi arkadaşım memleketinden tahin göndermiş sağolsun yani tahin görünce kabak tatlısı yapmak benden başka hangi insan evladının aklına gelirTatli yap sende bosver diyeti, yerken ustunede tahin ve ceviz dök
Muhtemelen benim de jsgshsgssBi arkadaşım memleketinden tahin göndermiş sağolsun yani tahin görünce kabak tatlısı yapmak benden başka hangi insan evladının aklına gelir
Teleğram dıBende şu an senden öğrendim merceğini taktın mı sen
Ben az yiyorumSence nedençünkü biz de yiyoruz ama porsiyon bu değil kardiiişş
O üç dene sarmayı biz olsak tabağa koymaz idik bile dencerenin üstünden indirirdik mideyeAferin hiç bi sırrımızı tutma
Ah ya tatlı telaşlarTabi heyecan var bideilkkez bikaşık su verdim süt veriyorum sandı bianda açtı ağzına su gelince bi değişik oldu
Daha bi lavabonun içini sildim frida bilmiyorum ki öyle bezlerin falan rengini açıyor mu bunlar daha doğal ürünler belkide o kadar etkili değildir
Klorsuz çamaşır suları beyazlatmaz boşa beze ziyan etmeyinBingonunki bezin rengini acmiyor dun yatirmistim
Leee ilahe illallah
Kıskanma karrrrrdeşimAnt verdim susma
Sen gırkaltı kilosun gelsin ya benMuhtemelen benim de jsgshsgss
Bi parcacik tahinli kabaktan nolcakki, kabak sebze hemSen gırkaltı kilosun gelsin ya ben
Pembe cizgili pırasa dahi olabilirTeleğram dı
Tere gibi zaten
Ben en son dogdugumda 46 idim. Bende o iş sen bana birak46 nedir yaaa bişey demiyorum yemin ederimJES in bıçağı var halletsin senii artık
Sorun da bu ya ben bir parçacık yiyemiyorumBi parcacik tahinli kabaktan nolcakki, kabak sebze hem
Kabagin kilo aldirdigina inanmiyom ben bosver ye gitsinSorun da bu ya ben bir parçacık yiyemiyorum
Senin o zavallı sebzeleri benim nasıl bir kalori bombasına dönüştürebildiğimden haberin yok tabiBi parcacik tahinli kabaktan nolcakki, kabak sebze hem
Teleğram dı
Tere gibi zaten
Yap şu tatliyi artikSenin o zavallı sebzeleri benim nasıl bir kalori bombasına dönüştürebildiğimden haberin yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?