Ayu lahana da sarmış ayyy ayva reçeli de yapıyor benimkileri de soyup yatırsana eriniyorumBugunku yaptiklarimi yazayim hemen unutmadan
Ev supuruldu
Mutfak dip kose tavan temizlendi
Beyaz lahana sardim bir tencere
Ayva receli icin ayvalari dograyip sekerledim yatmadan onu kaynaticam
Çamaşırlari yine halledemedim artik baska gune
Boyum kisaUlan 46 ney insan kilosu muboyun çok mu kısa?
Daha nasıl inanamadıysam ya
Amin din kardesim, daha yeni camasir suyu almistim. Yarın 101e gidip bunlardan almaya calissam kocam bana bunlari icirirmi sizceAllah yolunu açık etsin
Bende öyle yapıyorum canım beğenilir kabak tatlım
46 nedir yaaa bişey demiyorum yemin ederimBende yillardir 46
Yolla hemenAyu lahana da sarmış ayyy ayva reçeli de yapıyor benimkileri de soyup yatırsana eriniyorum
Şimdi bende bir zamanlar öyleydim yazıyım mı yineUlan 46 ney insan kilosu muboyun çok mu kısa?
Daha nasıl inanamadıysam ya
Ama boyum kisa benim ya kilo alsam top gibi olurum46 nedir yaaa bişey demiyorum yemin ederimJES in bıçağı var halletsin senii artık
Daha bi lavabonun içini sildim frida bilmiyorum ki öyle bezlerin falan rengini açıyor mu bunlar daha doğal ürünler belkide o kadar etkili değildirdomestos gibi güzel kokuyormu işe yarıyor mu bende gitiğimde bakayım
doğumgünün kutlu olsun canım daha nice sağlıklı, mutlu seneleree
Sen dur yorulma ben överim seniŞimdi bende bir zamanlar öyleydim yazıyım mı yine
Öyle amaNegocum çünkü biz terazi burcuyuzdiyeyim de delirteyim
Bingonunki bezin rengini acmiyor dun yatirmistimDaha bi lavabonun içini sildim frida bilmiyorum ki öyle bezlerin falan rengini açıyor mu bunlar daha doğal ürünler belkide o kadar etkili değildir
Ben de kabak aldım tam tatlı yapacakken içimden diyete başlama hissi geçiyor gerçi o his bir yıldır devam ededuruyor da çaktırmaBende kabak tatlisi yapiyorum
Benimki içirmiyor korkma alıştıAmin din kardesim, daha yeni camasir suyu almistim. Yarın 101e gidip bunlardan almaya calissam kocam bana bunlari icirirmi sizce
Tatli yap sende bosver diyeti, yerken ustunede tahin ve ceviz dökBen de kabak aldım tam tatlı yapacakken içimden diyete başlama hissi geçiyor gerçi o his bir yıldır devam ededuruyor da çaktırma
Tersi olan sayıya da razıyız di mi46 nedir yaaa bişey demiyorum yemin ederimJES in bıçağı var halletsin senii artık
Aa hosgeldin canimGünaydın canlarım. Ben iyiyim sorunlar halloldu sayılır. Bir süre daha çok aktif olamayacağım ama yine de gelir giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?