- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Hemşiremmmm bir gün ettiğimiz duaların kabulünü yaşayacağız inşAllah aminnMinnosummm
Aminn güzel bonusummm
İnşallah burada doğum haberlerinizide okumak nasip olsunHemşiremmmm bir gün ettiğimiz duaların kabulünü yaşayacağız inşAllah aminn
Aminnn negoşummm aminnnİnşallah burada doğum haberlerinizide okumak nasip olsun
Aminn güzel bonusummmAllah razı olsunn sevincimize de üzüntümüze de ortaksınız iyiki varsınız
Yapamacammm nasıl yapam daha yeni pazardan aldım bi şekere yatırsam o iş olacak inşallah yarına hop midedeYap şu tatliyi artik
Sağlıklı olanı seç yap bir balkabağı çorbası uyma 50 kilo altı arkadaşaYapamacammm nasıl yapam daha yeni pazardan aldım bi şekere yatırsam o iş olacak inşallah yarına hop midede
Kumandaya ne olduHerif beni kumanda niyetine kullanınca odama kaçttım
Çok sağol canım daha iyi olucak insallahLora canım çok geçmiş olsun girmediğim için yeni görüyorum
Rabbim acil şifalar versin. Okudum zaten daha iyiymiş galiba
Hayırlı olsun inşallah musmutlu günleriniz olsun yeni evinizdedeCanlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Kendi tv acamıyormuş şunu aç bunu aç dediKumandaya ne oldu
Hadi hayırlı olsun canım güle güle oturunCanlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Sağlıkla mutlulukla oturun kuzumCanlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Hayırlı olsun güle güle oturun inşallahCanlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Hayirli olsun canım Allah ağız tadiyla oturmayı nasip etsin inşallahSagolun canlarim hepinizi öpüyorum sulu sulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?