Düzenli Evimiz & Hayatımız

Frida ev sahibine bir sozlesme hazirlamisim TC tarihinde böyle maddeler yoktur emlakçı ile ev sahibi adama bir ara da susun konsantre olamiyorum diye bi bağırdım bunlar napacagini sasirdi
Senin kadar bilinçli ve eğitimli bir kiracı adaýı hayatlarında görmemişlerdir eminim

Güle güle otur ağız tadıylaa

Senin kadar bilinçli ve eğitimli bir kiracı adaýı hayatlarında görmemişlerdir eminim

Güle güle otur ağız tadıylaa
Cok teşekkürederim canim sayende tasinma opsiyonunu da kaptim. Emlakci ben hayatimda boyle kira sozlesmesi de boyle kiraci da gormedim dedi adamlara nefes aldirmadim. Bi ara bana hocam bi sigaraya cikabilir miyim demiş bende şimdi sırası mi diye adama firca atmışım hatirlamiyorum eşim söyledi. Eşime çocuğu tut bir daha aglamasin diye bi kızmışim. Ev sahibi zaten emlakcinin agzinin ortasina bakiyordu bana da durup durup kizim sen cok mukemmelliyetcisin sanirim diyor. Ayyy valla stres mideme vurdu yuzumde sivilceler cikti neyse hayir olur inşallah sorun cikmaz da.

Emlakçıda ev sahibide korkmuştur özelikle emlakçı bu bayan kaç kiralama yaptıki acaba bu kadar profesyonel demiştir

Emlakçıda ev sahibide korkmuştur özelikle emlakçı bu bayan kaç kiralama yaptıki acaba bu kadar profesyonel demiştir
Valla acik konustum sen beni magdur edersen hic usenmem mahkemelerin hepsine basvururum dedim eşim diyor 5 adam etrafinda korkudan gikimizi cikaramadik. Ben stres altinda iken biraz sinirli oluyorum sanirim neyse ya allah pisman etmesin inşallah

Pandeminin bitmesine çok sevindim
Ama şu öpme işi geri dönüyor millet hortlattı
Sankı öpmeden böyle daha iyi değilmiydi
Bencede bende sevmiyorum tokalaşmayı ve öpüşmeyi normalde de sevmezdim fakat el havada kalmasını da sevmem ister istemez iş ortamında tokalaşıyoruz yinede ilk eli uzatan ben olmuyorum

Aile içi bile bayramdan bayrama sarılıp öpüşürüz yapı olarak öyleyim bu huyumu pek sevdiğimi söyleyemem

Ben de sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…