Hic anlamiyorum su muhabbeti ya bir adabi olsa su islerin boyle mic micBugün Annem yengemdeydi yanına gittim
Komşusuda doğum günüm diye beni öptü yok böyle bir öpme birazdan vakumlanip içine kacacak gibi oldum
Canim hic kira almasaydim cok zorlanacaktimçok tatsız bir durum can sıkıcı gerçekten, yanlız bişey geldi aklıma siz bu kiracıdan hiç kira almasaydınız daha kolay çıkartırdınız. bazen daire satıldımı içinde kiracı varsa ona yeni mal sahibinin adı tc si bile söylenmemeli hesap numarası hele hiç verilmemeli kii çıkarmak daha kolay olsun şimdiki kiracılar mağlesef hesap numarası olmasa dahi ppt den isme ve tc numarasına ödeme yapıyorlaar daireyi alan kişiinin bazen haberi bile olmasa kiracı mahkemede bunu kullanıyor, yeni mal sahibi iki kat daha uğraşıyor çıkartmak için ...
en kısa sürede gönlünüze göre şekillenir inşallah ben satın alınan eve 1.5 ayda kiracı çıksın diye 6 aylık kira peşin ödedim ayrıyeten siteye olan borcunuda ödedim. uğraşması çok zor fikren aklınızda bulunsun taşınma masraflarına el atıcam şu kadar vericem derseniz belkii çıkarmanız kolaylaşır.
Amin canim cok sagolun dualariniz icinNasıl insanlar var ya Allah ıslah etsin hidayet versin inşallah yakın zamanda çözüme kavuşur cancağzım. Allah’ım hakkınızda en hayırlısını nasip eylesin
Evet canim cektikİhtar çektik demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Mutlu yıllar efsercimBende hepinizin kalbine yolluyorum bu güzel çicekleriEki Görüntüle 3173449
Sonndurum ne peki kiraci ile ? Size evi satan kisi keske bu durumu da goz onunde bulundurup size birakmadan o cikarsaydiCanim hic kira almasaydim cok zorlanacaktim
Çünku bende suan oturdugum eve kira veriyorum.aldigim evinde kredisi.
Yoksa kredimde tehlikeye girerdi.emlakcilardan ev bile bulduk aradik ev fotolari yolladik adamin umru degil.yok memur istiyorlar yok pesin istiyorlar.tamam boyle olaylarda cok ama bu kadar zaman hicmi bulmaz bi insan.
Zaten mahkemeye 8bin ödicez.yani kendi evime gecebilmek icin bu parayı da tedarik etmem gerekiyordu.bide onun
Tasinma masrafini ustlenecek maddiyat birakmadiki bizde
Oh 46 kilo olunca rahatca yersin tabiCok fazla yemek konutuk karnim acikti, ben sarma yemeye gidiyorum hoccagalin
Cok uzuldum.canim.cok. Bize bugun evi veren amcayi da diger kiracisi magdur etmis adam nerdeyse bize sarilacakti boyle kiraci buldum diye. Eviyle rezil olmuş adam. Ne diyeyim allah inşallah evine kavuşmayı nasip eder.Ah kizlar
Hastaligim devam ediyor.bütün kemiklerim agriyor.bi yandanda can sıkıntısı.
Kiracimiz çikmıyordu ya hani.bizde bi ton para verip dava acmistik.suan oturdugum evin sahibide bana ihtar cekmis çikmazsak dava acacakmis.
Ayrica biton borclandim ev alirken icindeki kiracı kirada odemez oldu.
Insanlarin hakkini yemek bu kadar kolaymi oldu ya.
Davamiz mahkemede.o da mart ayında.
Biz hem kredi hemde oturdugumuz evin kirasini öduyoruz.adam 8binlik eve kira bile vermiyor artik.
Herkes sabret diyor.tabiki sabredecem ama anlatmazsamda catlicam.
Artik esimlede konusamiyoruz onunda cani cok sıkkın konuşunca daha kötü oluyorum diyor.
Adami ariyoruz oyundayim diyor(kumar)
Çocuklarimin rizkıni yiyen bu adama ne demeli kizlar.evi alali martta 1sene olacak.hicmi parasina göre bulamazlar.
Eve gidiyorum kapiyi acmiyorlar.
Kizlar banada dua ederseniz cok sevinirim.
Herseyin basi saglik.ama iste hakta yerini istiyor.
Hep yaptigimO üç dene sarmayı biz olsak tabağa koymaz idik bile dencerenin üstünden indirirdik mideye
Ya kiracı seçimi de ne kadar önemli biz taşınma kararı alınca kiracıya haber verdi eşim e 6 ay var acale etme dedi bir hafta sonra aradı anahtarları al abi boşaltım evi diye sizde biran önce hayırlısı ile evinize geçersiniz İnsaallahCanim hic kira almasaydim cok zorlanacaktim
Çünku bende suan oturdugum eve kira veriyorum.aldigim evinde kredisi.
Yoksa kredimde tehlikeye girerdi.emlakcilardan ev bile bulduk aradik ev fotolari yolladik adamin umru degil.yok memur istiyorlar yok pesin istiyorlar.tamam boyle olaylarda cok ama bu kadar zaman hicmi bulmaz bi insan.
Zaten mahkemeye 8bin ödicez.yani kendi evime gecebilmek icin bu parayı da tedarik etmem gerekiyordu.bide onun
Tasinma masrafini ustlenecek maddiyat birakmadiki bizde
Ben bu tabağın iki katını yiyebilirim ama tabi çok yemek yemediysem.Arkadaşlar çaya şeker attığım halde üstüne şöyle de bir tabak hazırladım kendime
Hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinCanlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Benim eski ideal kilom61 kilo idim en son
Amin canim insallah.bizde mart ayinda almistik onlarinda cocuklari vardi bizimde.dedik okullar kapansin yazin cikarsiniz.ama nerden bilelim boyle olacagini.aklima gelmezdi.Ya kiracı seçimi de ne kadar önemli biz taşınma kararı alınca kiracıya haber verdi eşim e 6 ay var acale etme dedi bir hafta sonra aradı anahtarları al abi boşaltım evi diye sizde biran önce hayırlısı ile evinize geçersiniz İnsaallah
Amin canim hepiniz dua ettiniz.Allah razi olsun.Cok uzuldum.canim.cok. Bize bugun evi veren amcayi da diger kiracisi magdur etmis adam nerdeyse bize sarilacakti boyle kiraci buldum diye. Eviyle rezil olmuş adam. Ne diyeyim allah inşallah evine kavuşmayı nasip eder.
Kiz zaten moralim bozuk iyice ağlatacan beniBenim eski ideal kilomşuan 57
Bende eski kiloma dönmek istiyorum
Ama ne giysem yakışıyor göbekte yok yinede ben eski kilom diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?