Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün neler yaptım
Yataklar toplandı ev havalandı
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı ocak dolap kapakları fırın silindi
Ev dip köşe silindi dip köşe süpürüldü
Dip köşe toz alındı
Koltuklar silindi
Banyo tuvalet yıkandı duşa kabin silindi
Oturma odasının kapısı silimdi
Çamaşır yıkandı serildi
Yemek yapmadım
Mutfak toplu

Canim hic kira almasaydim cok zorlanacaktim
Çünku bende suan oturdugum eve kira veriyorum.aldigim evinde kredisi.
Yoksa kredimde tehlikeye girerdi.emlakcilardan ev bile bulduk aradik ev fotolari yolladik adamin umru degil.yok memur istiyorlar yok pesin istiyorlar.tamam boyle olaylarda cok ama bu kadar zaman hicmi bulmaz bi insan.
Zaten mahkemeye 8bin ödicez.yani kendi evime gecebilmek icin bu parayı da tedarik etmem gerekiyordu.bide onun
Tasinma masrafini ustlenecek maddiyat birakmadiki bizde

Sonndurum ne peki kiraci ile ? Size evi satan kisi keske bu durumu da goz onunde bulundurup size birakmadan o cikarsaydi

Cok uzuldum.canim.cok. Bize bugun evi veren amcayi da diger kiracisi magdur etmis adam nerdeyse bize sarilacakti boyle kiraci buldum diye. Eviyle rezil olmuş adam. Ne diyeyim allah inşallah evine kavuşmayı nasip eder.

Ya kiracı seçimi de ne kadar önemli biz taşınma kararı alınca kiracıya haber verdi eşim e 6 ay var acale etme dedi bir hafta sonra aradı anahtarları al abi boşaltım evi diye sizde biran önce hayırlısı ile evinize geçersiniz İnsaallah

Canlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah ufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Sulu öpücük senin olsun öpülmüs kadar oldum

Amin canim insallah.bizde mart ayinda almistik onlarinda cocuklari vardi bizimde.dedik okullar kapansin yazin cikarsiniz.ama nerden bilelim boyle olacagini.aklima gelmezdi.

Cok uzuldum.canim.cok. Bize bugun evi veren amcayi da diger kiracisi magdur etmis adam nerdeyse bize sarilacakti boyle kiraci buldum diye. Eviyle rezil olmuş adam. Ne diyeyim allah inşallah evine kavuşmayı nasip eder.
Amin canim hepiniz dua ettiniz.Allah razi olsun.
Tabi ya kötü kiraci insani rezil edermis.
Benim önceki evimdeki kiraci 9 sene oturdu Allahimda ona en guzel evleri nasip etsin.bir gün kirilmadik birbirimize.hala dua ederim.
Ama bunlar.öldurdu bizi.Rabbime havele ediyorum.evi tuttunuzmu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…