Gız bi de o kadar yiyorum diyordun hemde 46 kilo haa valla şaşırdımCok fazla yemek konutuk karnim acikti, ben sarma yemeye gidiyorum hoccagalin
Bize satan kiside 2.katta oturuyor.onunlada konustum.ben size demistim bunlar rezil insanlar cikmaz diye ben sokkkkk tabi.Sonndurum ne peki kiraci ile ? Size evi satan kisi keske bu durumu da goz onunde bulundurup size birakmadan o cikarsaydi
Yiyin yiyin kilo almüyün işteGız bi de o kadar yiyorum diyordun hemde 46 kilo haa valla şaşırdım
Bir de dizi izledim, geçen konuşmanın üzerine ufak tefek cinayetlere başladım acayip sarıyorBugün evi topladım süpürdüm sadece. Kıyafetler varr yarın katlarım üşeniyorum
Kitap okudum aksam biraz. Fedailerin kalesi alamut'u okuyorum çooook akıcı.
Hayırlı olsun Jes.Canlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Ben çok dokunsal değilim galiba bende bir anormalık var diye düşünüyorumHic anlamiyorum su muhabbeti ya bir adabi olsa su islerin boyle mic mic
Az mı yiyorsun yoksa gercek anlamda çok yiyip almıyormusun?Yiyin yiyin kilo almüyün işteBonus diyor diyo ya bize vitaminsiz diye hahahaha
Olur mu hiç hepinizi anlıyorumMutlu yıllar efsercim
Benim kafa daginik bugün
Sayfalari bile dagınik aydur buydur okuyorum
Ben çocuklarıma karşı farklıyım dokunmayı öpmeyi severim. Ama insanlara karşı hiç öyle değilim ailemizde yoktur arkadaşlarla da öyle değiliz habire sarıl öp yapmıyoruz.Ben çok dokunsal değilim galiba bende bir anormalık var diye düşünüyorum
Evet sarılalım birbirimiz yanında olalım karşımdaki insanın bu desteğe ihtiyacı varsa yapalım ama dur bir öpeyim severken boğalım olayları bana terst
Pandemiden sonra inşallah şu görünce öpeyim olayı kalkar dedim ama yok kalkmadı
Black Light a sormuşsun ama Efser merak ediyormuşsun ben de yazim.Az mı yiyorsun yoksa gercek anlamda çok yiyip almıyormusun?
Bu ara bu konun pskolojisine taktım iznin olursa sormak istiyorum?
1.53 canim kisayim bayaOh 46 kilo olunca rahatca yersin tabiboyun kac hemşirecik
Benim metabolizmam cok hizli calisiyor ondan kilo almiyorum hicGız bi de o kadar yiyorum diyordun hemde 46 kilo haa valla şaşırdım
Oh ne guzel doya doya ye.1.53 canim kisayim baya
Benim metabolizmam cok hizli calisiyor ondan kilo almiyorum hic
Seni anlıyorum zorluk çekiyorsun onuda biliyorum. senin gittiğin yollardan biz gidip gidip dönüyoruz inan benim işimin bir parçasıda buu! yanlış anlama. Ben senin satın aldığın daireye çabuk geçmen için çözümler bulmaya çalıştım. senin kira alman demek mahkemede kiracıyı güçlendirdi demek.Canim hic kira almasaydim cok zorlanacaktim
Çünku bende suan oturdugum eve kira veriyorum.aldigim evinde kredisi.
Yoksa kredimde tehlikeye girerdi.emlakcilardan ev bile bulduk aradik ev fotolari yolladik adamin umru degil.yok memur istiyorlar yok pesin istiyorlar.tamam boyle olaylarda cok ama bu kadar zaman hicmi bulmaz bi insan.
Zaten mahkemeye 8bin ödicez.yani kendi evime gecebilmek icin bu parayı da tedarik etmem gerekiyordu.bide onun
Tasinma masrafini ustlenecek maddiyat birakmadiki bizde
Tahmin ediyorum canım bende çok kilo almam hep sabittir çok zayıfta değilim tabi.1.53 canim kisayim baya
Benim metabolizmam cok hizli calisiyor ondan kilo almiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?