Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sonndurum ne peki kiraci ile ? Size evi satan kisi keske bu durumu da goz onunde bulundurup size birakmadan o cikarsaydi
Bize satan kiside 2.katta oturuyor.onunlada konustum.ben size demistim bunlar rezil insanlar cikmaz diye ben sokkkkk tabi.
Ya dedim söylediysen biz niye duymadik acaba dedim

Bugün evi topladım süpürdüm sadece. Kıyafetler varr yarın katlarım üşeniyorum
Kitap okudum aksam biraz. Fedailerin kalesi alamut'u okuyorum çooook akıcı.
Bir de dizi izledim, geçen konuşmanın üzerine ufak tefek cinayetlere başladım acayip sarıyor Nego

Hic anlamiyorum su muhabbeti ya bir adabi olsa su islerin boyle mic mic
Ben çok dokunsal değilim galiba bende bir anormalık var diye düşünüyorum
Evet sarılalım birbirimiz yanında olalım karşımdaki insanın bu desteğe ihtiyacı varsa yapalım ama dur bir öpeyim severken boğalım olayları bana terst
Pandemiden sonra inşallah şu görünce öpeyim olayı kalkar dedim ama yok kalkmadı

Ben çocuklarıma karşı farklıyım dokunmayı öpmeyi severim. Ama insanlara karşı hiç öyle değilim ailemizde yoktur arkadaşlarla da öyle değiliz habire sarıl öp yapmıyoruz.

Az mı yiyorsun yoksa gercek anlamda çok yiyip almıyormusun?
Bu ara bu konun pskolojisine taktım iznin olursa sormak istiyorum?
Black Light a sormuşsun ama Efser merak ediyormuşsun ben de yazim.
Ben yerim her istediğimi Allah'a şükürler olsun ama almıyorum belli bi kiloda sabitim.Hamur işi de yerim çok seviyorum.
Öyle aman aman yemem ama kahvaltımı çok iyi yaparım.Öğlen de varsa kek çay falan yerim. Akşam da güzelce yemek yerim arada atıştırdıklarımda olur. Ekmekte bol bol yerim.
Tamamen genetik soyadım bile uygun atalardan gelme

Seni anlıyorum zorluk çekiyorsun onuda biliyorum. senin gittiğin yollardan biz gidip gidip dönüyoruz inan benim işimin bir parçasıda buu! yanlış anlama. Ben senin satın aldığın daireye çabuk geçmen için çözümler bulmaya çalıştım. senin kira alman demek mahkemede kiracıyı güçlendirdi demek.

Ben çıkmayan kiracıya 6 aylık peşin kira öderken site içine nakliye kamyonu girebillsin diye aidat borcunu kapatırken bunları mahkemeye vermiyeyim süreç uzamasın diyerekten avukat yönlendirmesi ile yaptım. Bizim adalet sistemi mağlesef çok ağır ilerliyor...

Şimdi benim tavsiyem eğer makemeye 8000 tl ödiyeceksen ve bunu durdurabiliyorsan kiracıya ver bu parayı kamyonu yüklesin zarfla parayı ona ver en azından eve daha çabuk girebilme ihtimalin olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…