- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Hiç bir şey gizli kalmıyor
Pardon ben sohbetin ortasından daldımBlack Light a sormuşsun ama Efser merak ediyormuşsun ben de yazim.
Ben yerim her istediğimi Allah'a şükürler olsun ama almıyorum belli bi kiloda sabitim.Hamur işi de yerim çok seviyorum.
Öyle aman aman yemem ama kahvaltımı çok iyi yaparım.Öğlen de varsa kek çay falan yerim. Akşam da güzelce yemek yerim arada atıştırdıklarımda olur. Ekmekte bol bol yerim.
Tamamen genetik soyadım bile uygun atalardan gelme
Sırayla çişe kalktıkOoo efserişkomda gelmişş
Bu kizin hissiyatı cok yüksek. Büyüyünce cok mübarek bir zat olacak
Anoooooov efoPardon ben sohbetin ortasından daldım
Öncelikle maşallah diyeyim
1. Hiç çok yedim diye düşünüyormusun yoksa şu mu oluyor bunları zaten yakabiliyorum ihtiyacımdı hissimi oluyor?
2. Yiyemediğin gün oluyor mu?yada öğün atladığın
3. Yediklerinin bir miktarı var mı ?örnek 1 yumruğum kadar yada küçük bir tabak yada ortaboy bir boy bir tabak fazlasını yememem dediğin bir miktar ?
4. Öğün aralığı ? Örnek 2 saatte bir gibimi?
5. Duygusal açlık oluyor mu? Yemeği duygulara bağlıyormusum yanı mutluyken çok yerim sinirliyken çok yerim gibi yoksa tam tersi iştahın mı gidiyor?
6.yemeden önce açlık hissi beyine gidiyormu yanı aaa açıktım yemeliyimmi yoksa öğün vakkiti girdi toksamda yerim diyebiliyormusun ?
7.birde hareket konusunda sadece ev işlerimi yoksa ekstıra bir hareket var mı?(tabi bu konuda da maşallahın var).merak ettiğim üşengeç bir yapımı yoksa kendini kısıtlanmış hissetmeden dolayı bir hateketsizlik gibi hisediyormusum örnek teprepsifken sadece otururum aksine tüm hırsımı hareketten çıkarırım diyorsun ?
Sanırım bu kadar aklıma gelirse yazarım
O kadar dedim size yatarken çay içmeyiinn diye neyse gerekeni yapın rahat rahat uyuyunSırayla çişe kalktık
Ojgeldin beyaaaAyy kimler gelmişi kimlerrr
Bu kizin hissiyatı cok yüksek. Büyüyünce cok mübarek bir zat olacak
Kafada kırık olan ne ne marak ediyomAnoooooov efo
Sorun geri uyuyamamakO kadar dedim size yatarken çay içmeyiinn diye neyse gerekeni yapın rahat rahat uyuyun
Bak domdoma götünde pireler uçuşuyor bizim pireler gitti daha da gelmezSorun geri uyuyamamak
Bebe mi var sende sanki uyursun osura osura oglene kadar. Benim mesaide başlar birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?