Düzenli Evimiz & Hayatımız

Peki bu parayı alıp tekrar çıkmaz ise kiracı sözünde durmama ihtimali var.
Hemde arıyoruz kumarda falan yazmış ya deren böyle bir alışkanlık varsa o parayı da alıp hemen oyunda bitiriverir bu adam.
Güvenilebilinir mi böyle birine.

Anladim dedigini ama beni bu kadar uzdükten sonra o parayida ona vermem.beni okadar rezil etti.avukata veririm yine ona vermem.inanki o parayi versem 2 günde kumar oynayip bitirir.
1 ay oncesine kadar esnaf kredisi cektim ev tutacam dedi.baktik o parayla kumar oynuyo.
Düzgün bi adam degilki anlasma yapasin

Zaten.öyle bise yapsak o parayi yerseki yer.o zaman is cok kötu olur

Iste sevmiyorum kiloyu. Esimde bir deri bir kemik seviyor ben 4 ,5 sene once 55tim onu bile vermek istiyordum.ama habire aldim.
Bende bi tuhafım kiloyla derdim yok çok göze batmadıkça.Etine dolgun bayanlara yakıştırıyorum kiloyu.
Bende 50 idim.
Bi deri bi kemik olmakta sağlıksız bi görüntüye neden oluyor.
İstesem 1 ayda 50 olurum ama benim yüzüm çöküyor göz etrafım siyahlaşıyor.

Ben evlenecegim ay 43 tüm
Suan yasima gore en guzeli 55.
Evet bazi insNlar yüzden verir oda sağlıksiz bi görüntü olusturur.

Güvenilmez böyle bir adama ancak kamyon yüklendikten sonra anahtarı aldıktan sonra para verilir.

74FRIDA sende mi frida hayranisin canim
Hayranıymışım demek ki kaç sene önceki nikim aslına zaman zaman değiştirmek istedim ama bir türlü yeni nikte bulamadım

Kk da bütün nikler kullanıldığı için yaratıcıda değilim demek kii bulamadım öyle kaldı

Pandemide müze olan evi açılmıştı netten 360 derece evini gezdim çok güzel di

Eviniz ne olacak kiralık verirler mi?
Çok boşluğa düşecek pişmanda olacaktır eminim ama bence mesafe iyidir.
Kiraya vermezler. O kadın asla pişman olmaz canım inan öyle biri değil. Bu saatten sonra evime adım atamaz ben eşimin annesi annesi dedikçe tepeme çıktı yeter artık yani

Hem de ne hırs valla

Tuttuk canim tuttuk. Bende amca ne derse ikiletmedim. 6 aylik kirasini pesin istedi verdik depozitosunu aninda yatirdim ihtiyaci vardir belki diye. Sozlesmeye demirbaslari yazma dedi olmaz sende ne teslim ettigini bil dedim. Tahliye taahutnamesi imzaladim. Ama tarihi oteledim biraz. Yarın oburgun olsa hakkini savunabil dedim. Adam diger kiraciyla mahkemelik parasi da gitmiş birde. Ne bileyim ya hem üzüldüm hem de hakkina uygun olsun hersey dedim. Kendi haklarimi da korudum onun da. Emlakci da komtrolleri sağlıyor tabi amcanin giyabinda. Ben yine sordum amca bak evi satmayacaksin degilmi diye satmiyorum dedi. Bizim de tek korkumuz 1 yili dolmadan bu evi satarsa biz cok magdur oluruz. Yanlis anlama tabi ki en dogal hakki ama ben ona da emlakciya da sordum bakin oyle bir niyetiniz varsa tonla para verip bebegimle kış vakti eşyalarımı taşıyıp gelmeyeyim başka yer bulurum dedim. Yooo asla imkansiz dediler. Aksi olursa size hakkimi helal etmiyorum mahkemeye kadar uğraşırım dedim. 10 ay oturmak için bir eve geçmiyorum ben dedim. Onlarda yeminler kuranlar kitaplar herseyi söylüyor tabi. Adamin 4 evi var kendi oturduğu ile beraber. Bakalim hakkimizda hayırlısi olsun. Sana da Allah tez vakitte evine gecmeyi masip etsin gerçekten uzuldum duruma ve ne hissettiğini öyle iyi anliyorum ki.

Gözüme bataysın

Ben evlenecegim ay 43 tüm
Suan yasima gore en guzeli 55.
Evet bazi insNlar yüzden verir oda sağlıksiz bi görüntü olusturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…