- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok kilolu değilsin ki canım.Oh ne guzel doya doya ye.
Bende kisayim 1.60 kilo 65.
Bi 57 falan olsam iyide.bigazim durmuyor ki
Iste sevmiyorum kiloyu. Esimde bir deri bir kemik seviyorÇok kilolu değilsin ki canım.
Peki bu parayı alıp tekrar çıkmaz ise kiracı sözünde durmama ihtimali var.Seni anlıyorum zorluk çekiyorsun onuda biliyorum. senin gittiğin yollardan biz gidip gidip dönüyoruz inan benim işimin bir parçasıda buu! yanlış anlama. Ben senin satın aldığın daireye çabuk geçmen için çözümler bulmaya çalıştım. senin kira alman demek mahkemede kiracıyı güçlendirdi demek.
Ben çıkmayan kiracıya 6 aylık peşin kira öderken site içine nakliye kamyonu girebillsin diye aidat borcunu kapatırken bunları mahkemeye vermiyeyim süreç uzamasın diyerekten avukat yönlendirmesi ile yaptım. Bizim adalet sistemi mağlesef çok ağır ilerliyor...
Şimdi benim tavsiyem eğer makemeye 8000 tl ödiyeceksen ve bunu durdurabiliyorsan kiracıya ver bu parayı kamyonu yüklesin zarfla parayı ona ver en azından eve daha çabuk girebilme ihtimalin olabilir belki
Anladim dedigini ama beni bu kadar uzdükten sonra o parayida ona vermem.beni okadar rezil etti.avukata veririm yine ona vermem.inanki o parayi versem 2 günde kumar oynayip bitirir.Seni anlıyorum zorluk çekiyorsun onuda biliyorum. senin gittiğin yollardan biz gidip gidip dönüyoruz inan benim işimin bir parçasıda buu! yanlış anlama. Ben senin satın aldığın daireye çabuk geçmen için çözümler bulmaya çalıştım. senin kira alman demek mahkemede kiracıyı güçlendirdi demek.
Ben çıkmayan kiracıya 6 aylık peşin kira öderken site içine nakliye kamyonu girebillsin diye aidat borcunu kapatırken bunları mahkemeye vermiyeyim süreç uzamasın diyerekten avukat yönlendirmesi ile yaptım. Bizim adalet sistemi mağlesef çok ağır ilerliyor...
Şimdi benim tavsiyem eğer makemeye 8000 tl ödiyeceksen ve bunu durdurabiliyorsan kiracıya ver bu parayı kamyonu yüklesin zarfla parayı ona ver en azından eve daha çabuk girebilme ihtimalin olabilir belki
Zaten.öyle bise yapsak o parayi yerseki yer.o zaman is cok kötu olurPeki bu parayı alıp tekrar çıkmaz ise kiracı sözünde durmama ihtimali var.
Hemde arıyoruz kumarda falan yazmış ya deren böyle bir alışkanlık varsa o parayı da alıp hemen oyunda bitiriverir bu adam.
Güvenilebilinir mi böyle birine.
Bende bi tuhafım kiloyla derdim yok çok göze batmadıkça.Etine dolgun bayanlara yakıştırıyorum kiloyu.Iste sevmiyorum kiloyu. Esimde bir deri bir kemik seviyorben 4 ,5 sene once 55tim onu bile vermek istiyordum.ama habire aldim.
Ben evlenecegim ay 43 tümBende bi tuhafım kiloyla derdim yok çok göze batmadıkça.Etine dolgun bayanlara yakıştırıyorum kiloyu.
Bende 50 idim.
Bi deri bi kemik olmakta sağlıksız bi görüntüye neden oluyor.
İstesem 1 ayda 50 olurum ama benim yüzüm çöküyor göz etrafım siyahlaşıyor.
Peki bu parayı alıp tekrar çıkmaz ise kiracı sözünde durmama ihtimali var.
Hemde arıyoruz kumarda falan yazmış ya deren böyle bir alışkanlık varsa o parayı da alıp hemen oyunda bitiriverir bu adam.
Güvenilebilinir mi böyle birine.
Güvenilmez böyle bir adama ancak kamyon yüklendikten sonra anahtarı aldıktan sonra para verilir.Anladim dedigini ama beni bu kadar uzdükten sonra o parayida ona vermem.beni okadar rezil etti.avukata veririm yine ona vermem.inanki o parayi versem 2 günde kumar oynayip bitirir.
1 ay oncesine kadar esnaf kredisi cektim ev tutacam dedi.baktik o parayla kumar oynuyo.
Düzgün bi adam degilki anlasma yapasin
Yenecek o kadar guzel sey varki bende duramiyorumOh ne guzel doya doya ye.
Bende kisayim 1.60 kilo 65.
Bi 57 falan olsam iyide.bigazim durmuyor ki
Hayranıymışım demek ki kaç sene önceki nikim aslına zaman zaman değiştirmek istedim ama bir türlü yeni nikte bulamadım
Kiraya vermezler. O kadın asla pişman olmaz canım inan öyle biri değil. Bu saatten sonra evime adım atamaz ben eşimin annesi annesi dedikçe tepeme çıktı yeter artık yaniEviniz ne olacak kiralık verirler mi?
Çok boşluğa düşecek pişmanda olacaktır eminim ama bence mesafe iyidir.
Hem de ne hırs vallaAh üç günlük dünya neyin kavgası bu anlamıyorum. Ne güzel evladının yoldaşı, hayat arkadaşı olmuş, analık et ikisine de nedir bu çekişme anlamıyorum, ne batıyor bu kv lere. Evladının hayatının en güzel zamanları eline ne geçiyor zehir etmekle, güzel güzel geçinsen, evlatların da kucaklasa seni ne olur yani, kazık mı çakıcan dünyaya. ... bu insanoğlunu hep hırsı mahvediyor
Senin burcun neydi.Ben çocuklarıma karşı farklıyım dokunmayı öpmeyi severim. Ama insanlara karşı hiç öyle değilim ailemizde yoktur arkadaşlarla da öyle değiliz habire sarıl öp yapmıyoruz.
Tuttuk canim tuttuk. Bende amca ne derse ikiletmedim. 6 aylik kirasini pesin istedi verdik depozitosunu aninda yatirdim ihtiyaci vardir belki diye. Sozlesmeye demirbaslari yazma dedi olmaz sende ne teslim ettigini bil dedim. Tahliye taahutnamesi imzaladim. Ama tarihi oteledim biraz. Yarın oburgun olsa hakkini savunabil dedim. Adam diger kiraciyla mahkemelik parasi da gitmiş birde. Ne bileyim ya hem üzüldüm hem de hakkina uygun olsun hersey dedim. Kendi haklarimi da korudum onun da. Emlakci da komtrolleri sağlıyor tabi amcanin giyabinda. Ben yine sordum amca bak evi satmayacaksin degilmi diye satmiyorum dedi. Bizim de tek korkumuz 1 yili dolmadan bu evi satarsa biz cok magdur oluruz. Yanlis anlama tabi ki en dogal hakki ama ben ona da emlakciya da sordum bakin oyle bir niyetiniz varsa tonla para verip bebegimle kış vakti eşyalarımı taşıyıp gelmeyeyim başka yer bulurum dedim. Yooo asla imkansiz dediler. Aksi olursa size hakkimi helal etmiyorum mahkemeye kadar uğraşırım dedim. 10 ay oturmak için bir eve geçmiyorum ben dedim. Onlarda yeminler kuranlar kitaplar herseyi söylüyor tabi. Adamin 4 evi var kendi oturduğu ile beraber. Bakalim hakkimizda hayırlısi olsun. Sana da Allah tez vakitte evine gecmeyi masip etsin gerçekten uzuldum duruma ve ne hissettiğini öyle iyi anliyorum ki.Amin canim hepiniz dua ettiniz.Allah razi olsun.
Tabi ya kötü kiraci insani rezil edermis.
Benim önceki evimdeki kiraci 9 sene oturdu Allahimda ona en guzel evleri nasip etsin.bir gün kirilmadik birbirimize.hala dua ederim.
Ama bunlar.öldurdu bizi.Rabbime havele ediyorum.evi tuttunuzmu canim?
Black Light a sormuşsun ama Efser merak ediyormuşsun ben de yazim.
Ben yerim her istediğimi Allah'a şükürler olsun ama almıyorum belli bi kiloda sabitim.Hamur işi de yerim çok seviyorum.
Öyle aman aman yemem ama kahvaltımı çok iyi yaparım.Öğlen de varsa kek çay falan yerim. Akşam da güzelce yemek yerim arada atıştırdıklarımda olur. Ekmekte bol bol yerim.
Tamamen genetik soyadım bile uygun atalardan gelme
Yenecek o kadar guzel sey varki bende duramiyorum
Domdom bende selamin aleykum deyince bile bunyeme gramaj yukleniyi sanki
ende bi tuhafım kiloyla derdim yok çok göze batmadıkça.Etine dolgun bayanlara yakıştırıyorum kiloyu.
Bende 50 idim.
Bi deri bi kemik olmakta sağlıksız bi görüntüye neden oluyor.
İstesem 1 ayda 50 olurum ama benim yüzüm çöküyor göz etrafım siyahlaşıyor.
Ben evlenecegim ay 43 tüm
Suan yasima gore en guzeli 55.
Evet bazi insNlar yüzden verir oda sağlıksiz bi görüntü olusturur.
Okurken ödem oluyorumDomdom bende selamin aleykum deyince bile bunyeme gramaj yukleniyi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?