Düzenli Evimiz & Hayatımız

Adamlar evi üstüne geçirirlermiş bu stresle

Maşallah iyisiniz herhalde, hiç şikayetini duymadım

JES
Hayırlı olsun Jesiko, yeni evinizde güle güle oturun
Şikayet etmeyi sevmem olmaz olur mu neler yaşadık bütün iyi niyetime çok güzel kazıklar gördüm. En tehlikeli insan sinsi insan lafı yüzünde olandan korkmayacaksın.

Bize satan kiside 2.katta oturuyor.onunlada konustum.ben size demistim bunlar rezil insanlar cikmaz diye ben sokkkkk tabi.
Ya dedim söylediysen biz niye duymadik acaba dedim
Kiracıdan kurtulmak için size satmış resmen.

Bende sevmem sadece çocuklarımı çok öper sarılırım.

Krep nar suyu ev toplama yatak toplama şimdi hasta bakma. Küçük boğazım ağrıyor dedi göndermedim

İki lokma tıkma ilaç alma geri yatma.

Geçmiş olsun yavruya dün küçüğü aile hekimine götürdüm ben kızarık hafif boğazı dedi sürekli boğazm acıyo diyo bakalım artmaz inş

Öyle çok evi olanlar satmıyor genelde

Adamlar evi üstüne geçirirlermiş bu stresle
Negooooooooo bir ara cok bunalip kalemi masaya koymusum sakaklarimi ovmusum. Kocam diyor yemin ederim o an ben bile korktum eehhhh yeter be diye hepimize yaninda duran cekpasla giriseceksin diye.

ya böyle stres yapma sebebim şuydu Emlakci birsey bilmiyor matbu yerine is yeri kontrati getirmis onu tek tek pc den ben yazdim. Kira sozlesmesini yanlis cikarmis birde onun icin ayri kırtasiyeye gittim.

Eşim oturup dolduracakti yanlislik yapmışlar. Ev sahibi birsey bilmiyor bunlara mudahale edip duruyor. Ben bunu bi gordum delirdim bağırdım hepsine.

Bebegim kac saattir disarda mahvolmus ben yorgunum. Ailecek açız. Ne bileyim ya gercekten kadinlar hayatın heryerinde olmali erkeklere kaldığımız için belki de aksaklik oluyor

Efser diyetisyenlik yolunda ilerliyorduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…