Gunaydin negooooooooom gunaydin canlarHayırlı sabahlarEki Görüntüle 3173686
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
Iyi yaptin negooooooooo sen onu aksama iyi edersin. Şifalı elleri olan negoooooooooKrep nar suyu ev toplama yatak toplama şimdi hasta bakma. Küçük boğazım ağrıyor dedi göndermedim
Adamlar evi üstüne geçirirlermiş bu stresleCok teşekkürederim canim sayende tasinma opsiyonunu da kaptim. Emlakci ben hayatimda boyle kira sozlesmesi de boyle kiraci da gormedim dediadamlara nefes aldirmadim. Bi ara bana hocam bi sigaraya cikabilir miyim demiş bende şimdi sırası mi diye adama firca atmışım hatirlamiyorum eşim söyledi. Eşime çocuğu tut bir daha aglamasin diye bi kızmışim. Ev sahibi zaten emlakcinin agzinin ortasina bakiyordu bana da durup durup kizim sen cok mukemmelliyetcisin sanirim diyor. Ayyy valla stres mideme vurdu yuzumde sivilceler cikti neyse hayir olur inşallah sorun cikmaz da.
IyyyykkkBugün Annem yengemdeydi yanına gittim
Komşusuda doğum günüm diye beni öptü yok böyle bir öpme birazdan vakumlanip içine kacacak gibi oldum
Şikayet etmeyi sevmemMaşallah iyisiniz herhalde, hiç şikayetini duymadım
JES
Hayırlı olsun Jesiko, yeni evinizde güle güle oturun
Kiracıdan kurtulmak için size satmış resmen.Bize satan kiside 2.katta oturuyor.onunlada konustum.ben size demistim bunlar rezil insanlar cikmaz diye ben sokkkkk tabi.
Ya dedim söylediysen biz niye duymadik acaba dedim
Bende sevmem sadece çocuklarımı çok öper sarılırım.Ben çok dokunsal değilim galiba bende bir anormalık var diye düşünüyorum
Evet sarılalım birbirimiz yanında olalım karşımdaki insanın bu desteğe ihtiyacı varsa yapalım ama dur bir öpeyim severken boğalım olayları bana terst
Pandemiden sonra inşallah şu görünce öpeyim olayı kalkar dedim ama yok kalkmadı
Krep nar suyu ev toplama yatak toplama şimdi hasta bakma. Küçük boğazım ağrıyor dedi göndermedim
Öyle çok evi olanlar satmıyor geneldeTuttuk canim tuttuk. Bende amca ne derse ikiletmedim. 6 aylik kirasini pesin istedi verdik depozitosunu aninda yatirdim ihtiyaci vardir belki diye. Sozlesmeye demirbaslari yazma dedi olmaz sende ne teslim ettigini bil dedim. Tahliye taahutnamesi imzaladim. Ama tarihi oteledim biraz. Yarın oburgun olsa hakkini savunabil dedim. Adam diger kiraciyla mahkemelik parasi da gitmiş birde. Ne bileyim ya hem üzüldüm hem de hakkina uygun olsun hersey dedim. Kendi haklarimi da korudum onun da. Emlakci da komtrolleri sağlıyor tabi amcanin giyabinda. Ben yine sordum amca bak evi satmayacaksin degilmi diye satmiyorum dedi. Bizim de tek korkumuz 1 yili dolmadan bu evi satarsa biz cok magdur oluruz. Yanlis anlama tabi ki en dogal hakki ama ben ona da emlakciya da sordum bakin oyle bir niyetiniz varsa tonla para verip bebegimle kış vakti eşyalarımı taşıyıp gelmeyeyim başka yer bulurum dedim. Yooo asla imkansiz dediler. Aksi olursa size hakkimi helal etmiyorum mahkemeye kadar uğraşırım dedim. 10 ay oturmak için bir eve geçmiyorum ben dedim. Onlarda yeminler kuranlar kitaplar herseyi söylüyor tabi. Adamin 4 evi var kendi oturduğu ile beraber. Bakalim hakkimizda hayırlısi olsun. Sana da Allah tez vakitte evine gecmeyi masip etsin gerçekten uzuldum duruma ve ne hissettiğini öyle iyi anliyorum ki.
Sayfaya kilo alt sınırı getiricem az kaldı
Negooooooooo bir ara cok bunalip kalemi masaya koymusum sakaklarimi ovmusum. Kocam diyor yemin ederim o an ben bile korktum eehhhh yeter be diye hepimize yaninda duran cekpasla giriseceksin diye.Adamlar evi üstüne geçirirlermiş bu stresle
Çalı çırpı doldu sayıca baya çoğaldılarSayfaya kilo alt sınırı getiricem az kaldı
Efser diyetisyenlik yolunda ilerliyorduuuuuPardon ben sohbetin ortasından daldım
Öncelikle maşallah diyeyim
1. Hiç çok yedim diye düşünüyormusun yoksa şu mu oluyor bunları zaten yakabiliyorum ihtiyacımdı hissimi oluyor?
2. Yiyemediğin gün oluyor mu?yada öğün atladığın
3. Yediklerinin bir miktarı var mı ?örnek 1 yumruğum kadar yada küçük bir tabak yada ortaboy bir boy bir tabak fazlasını yememem dediğin bir miktar ?
4. Öğün aralığı ? Örnek 2 saatte bir gibimi?
5. Duygusal açlık oluyor mu? Yemeği duygulara bağlıyormusum yanı mutluyken çok yerim sinirliyken çok yerim gibi yoksa tam tersi iştahın mı gidiyor?
6.yemeden önce açlık hissi beyine gidiyormu yanı aaa açıktım yemeliyimmi yoksa öğün vakkiti girdi toksamda yerim diyebiliyormusun ?
7.birde hareket konusunda sadece ev işlerimi yoksa ekstıra bir hareket var mı?(tabi bu konuda da maşallahın var).merak ettiğim üşengeç bir yapımı yoksa kendini kısıtlanmış hissetmeden dolayı bir hateketsizlik gibi hisediyormusum örnek teprepsifken sadece otururum aksine tüm hırsımı hareketten çıkarırım diyorsun ?
Sanırım bu kadar aklıma gelirse yazarım
Bunlar her gece her gece neye uyanıyor bende anlamadım
Yatmadan önce ihtiyaç giderilir sabah namazına kadar idare eder kısa ve net
Sagolasin canim benim eksik olmaMaşallah iyisiniz herhalde, hiç şikayetini duymadım
JES
Hayırlı olsun Jesiko, yeni evinizde güle güle oturun
NegooooooooooooooBunlar her gece her gede neye uyanıyor bende anlamadım
Yatmadan önce ihtiyaç giderilir sabah namazına kadar idare eder kısa ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?