Hiç üzerime alınmadım.
Merak ettim. kafada hangi bölge kırılmış,
Bari onu sal yaaYahahahahahahahahah
Aynen gego benim ev sahibimde ayni oyuna gelmis evi 6 ay once almis o günden beri mahkemelik.Kiracıdan kurtulmak için size satmış resmen.
İnşallahIyi yaptin negooooooooo sen onu aksama iyi edersin. Şifalı elleri olan negooooooooo
Bencede erkeklere kalsa yavaş ilerliyor her şey.Negooooooooo bir ara cok bunalip kalemi masaya koymusum sakaklarimi ovmusum. Kocam diyor yemin ederim o an ben bile korktum eehhhh yeter be diye hepimize yaninda duran cekpasla giriseceksin diye.
ya böyle stres yapma sebebim şuydu Emlakci birsey bilmiyor matbu yerine is yeri kontrati getirmis onu tek tek pc den ben yazdim. Kira sozlesmesini yanlis cikarmis birde onun icin ayri kırtasiyeye gittim.
Eşim oturup dolduracakti yanlislik yapmışlar. Ev sahibi birsey bilmiyor bunlara mudahale edip duruyor. Ben bunu bi gordum delirdim bağırdım hepsine.
Bebegim kac saattir disarda mahvolmus ben yorgunum. Ailecek açız. Ne bileyim ya gercekten kadinlar hayatın heryerinde olmali erkeklere kaldığımız için belki de aksaklik oluyor
Onuda düzene sokmuş
Geçmiş olsun negocumKrep nar suyu ev toplama yatak toplama şimdi hasta bakma. Küçük boğazım ağrıyor dedi göndermedim
Onlar 4 sene okuyor ben 10 senedir bu sektorün kurbaniyesiyimEfser diyetisyenlik yolunda ilerliyorduuuuu
Merak etme biz totalde daha ağır cekiyozÇalı çırpı doldu sayıca baya çoğaldılar
Sagolasin canim benim duani eksik etme
GünaayyssssHayırlı sabahlarEki Görüntüle 3173686
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
Negooooooooo ne diyon Negoooooooooooooçiş için uykumu mu bölücektim yıllardır bölünüyor zaten
Gunayss ne totosunu kestiğimGünaayyssss
Kafa kırarım neyin varsa yapOnuda düzene sokmuş
taşındın mı yavru kuş geçen bir yazını okumustum gönlünce olmustur inşallahMerak etme biz totalde daha ağır cekiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?